Και εμείς. Τουλάχιστον καταλαβαμε ότι είσαι σίγουρος ότι δεν θα είναι εδώ την επόμενη μέραgeobila έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 07:03 Μόνο εγώ τα βλέπω 5 φορές το σχόλιο μου η και εσείς;το έχω απορία αυτό το γκλιτς στο φόρουμ
Εγώ όχι και τόσο
Και εμείς. Τουλάχιστον καταλαβαμε ότι είσαι σίγουρος ότι δεν θα είναι εδώ την επόμενη μέραgeobila έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 07:03 Μόνο εγώ τα βλέπω 5 φορές το σχόλιο μου η και εσείς;το έχω απορία αυτό το γκλιτς στο φόρουμ
Δάχτυλος των ρουμανομάχωνgeobila έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 07:03 Μόνο εγώ τα βλέπω 5 φορές το σχόλιο μου η και εσείς;το έχω απορία αυτό το γκλιτς στο φόρουμ
Ενω τωρα γαζωνουμε και παμε τραινο !!!GI4NNEN4 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 07:57 Ο μόνος προπονητης που μπορεί να παράξει έργο με Διοίκηση απούσα ειναι ο Ράσβαν. Θα φύγει πιστεύω και θα κάνουμε πολύ καιρό να ορθοποδήσουμε.
Επίσης τα έκανε μαντάρα και η ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο της πλάκας.geobila έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 09:36
Ο αμπελ εφυγε γιατί ζήτησε να διώξουν Μάτος και Βιερίνια και πέσαμε όλοι να τον φάμε
Πάτησες λογικα το κουμπί αρκετές φορές γιατί κόλλησε το σαιτ, και μετά που επανέρχεται τα στέλνει όλα. Τελικά θα είναι εδώ το καλοκαίρι..;geobila έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 07:03 Μόνο εγώ τα βλέπω 5 φορές το σχόλιο μου η και εσείς;το έχω απορία αυτό το γκλιτς στο φόρουμ