Αναζήτηση για περισσότερες από 1035 εγγραφές

Return

από Equalizer
Παρ 27 Μαρ 2026, 16:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, και θα με συγχωρέσουν όσοι απαιτούν να βρίζουμε μόνο τη διοίκηση, το πρόβλημα της ομάδας που παίζει ΑΘΛΙΑ όταν λείπει ο Μεϊτέ, είναι πρόβλημα Λουτσέσκου

Είσαι προπονητής

Έχεις σχεδόν μια δεκαετία στον ΠΑΟΚ

Με τα γνωστά καλά αποτελέσματα

Χωρίς ποτέ να παίξεις ...
από renegade
Παρ 27 Μαρ 2026, 16:10
Jump to forum
Jump to topic

Καταρχάς συγκρίσεις με την premier league που γράφτηκαν είναι τελείως άστοχες... τουλάχιστον
Η απόσταση του Χ ΠΑΟΚ από τις τρεις τέσσερις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος είναι έτοιφοτός μεγαλύτερη από την απόσταση της Χ Σίτυ με τις 3-4 χειρότερος ομάδες της premier league. Πάμε παρακάτω.
Αν ...
από Equalizer
Κυρ 29 Μαρ 2026, 17:47
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά, θα φανεί στην πράξη

Την ένσταση μου την έγραψα μήνες πριν

Παίκτης που έχει χάσει σχεδόν μια σεζόν με πλήρη απραξια (προετοιμασία συν πόσους μήνες χωρίς ομάδα)

Παίκτης που σχεδόν δέκα χρόνια δεν έχει κάνει προετοιμασία

Σώμα βαρύ και μεγάλο

Και τον βάζεις να παίξει ...
από tsou
Κυρ 29 Μαρ 2026, 18:23
Jump to forum
Jump to topic

Άρα το ότι η όλη η ομάδα βγήκε "εκτός λειτουργίας" ταυτόχρονα με αμετρητους τραυματισμούς είναι καθαρά θέμα τύχης και συγκυρίας και δεν έχει καμία σχέση με τη διαχείριση...
από giapas
Κυρ 29 Μαρ 2026, 19:46
Jump to forum
Jump to topic

αιβα παντως φιλε ειναι και ενα αλλο θεμα.
Αφού πήρε όλα τα ματς ο Γάλλος , οι άλλοι έμειναν πίσω σε ρυθμό και ενσωμάτωση.
Έτσι όταν έκατσε ο τραυματισμός δεν είχαμε το μαξιμουμ της ετοιμότητας από Μπιάνκο και Καμαρά.

Ο τραυματισμός του οφειλόταν καθαρά στη τύχη ή υπάρχει και ένα θέμα διαχείρισης ...
από Γερασίμου
Κυρ 29 Μαρ 2026, 20:29
Jump to forum
Jump to topic

Φαντάζομαι δεν έκανες καν προσπάθεια να κρύψεις τον εκνευρισμό σου

Οκ ας πούμε ότι είναι λογικός

Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει μέτρηση καταπόνησης ισχίου.

Ότι ανήκει στις κατηγορίες τραυματισμών που προκύπτουν από κούραση και φθορά

Και λέω ότι ναι αν έπαιζε ΠΑΛΙ 37 ματς αλλά έβγαινε σε δέκα από ...
από Tolaros
Δευ 30 Μαρ 2026, 11:46
Jump to forum
Jump to topic

H προσαρμογή είναι κάτι πολύ σχετικό όταν μιλάμε για τον πιο κομβικό παίκτη της ομάδας. Είναι σα να παίζει ο σιχαμένος χωρίς τον Καμπί ή η κούλα χωρίς Πινέδα ή Γιόβιτς. Ό,τι και να κάνουν θα είναι άλλες ομάδες.

Επίσης δεν ξέρουμε αν ο τραυματισμός του οφείλεται στα φετινά αγωνιστικά λεπτά ...
από Blackgr4
Τρί 31 Μαρ 2026, 11:38
Jump to forum
Jump to topic

Φυσικά και είναι μέρος του προβλήματος η διαχείριση του ρόστερ από τον προπονητή.
Σχετικά όμως με τα στοιχεία που θα έπρεπε να έχουν οι υπόλοιπες επιλογές πέραν των βασικών παικτών, τη στιγμή που ο ίδιος ο προπονητής αρνείται να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, είτε κερδίζει 3-0, είτε χάνει 0-3, δεν ...
από bane1980
Τρί 31 Μαρ 2026, 11:59
Jump to forum
Jump to topic

Για αυτό λέμε οτι όταν τελειώσει η σεζόν και για εμένα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ αποτελέσματος, θα πρέπει ΟΛΟΙ να δουν τις ευθύνες τους για το νοσοκομείο που είμαστε φέτος και το οποίο έχει μειώσει τις πιθανότητές μας για ένα νταμπλ που διαφαινόταν οτι θα πάρουμε ως φαβορί.

Και η δοιίκηση με τις μεταγραφές που ...
από renegade
Τετ 01 Απρ 2026, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Δεν την άκουσα τη συνέντευξη. Αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι, ό,τι και να κάνει ένας γιατρός ότι και να κάνει ένας οργανισμός ολόκληρος, ότι τεχνολογία και αν αποκτήσει...αν ένας αθλητής κωλοβαρεσει,πχ κακό ζεσταμα, ανοίγματα κτλ,όλα τα προγνωστικά εργαλεία που έχεις χάνουν την αξία τους
από aivas19
Πέμ 02 Απρ 2026, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Φυσικά και είναι μέρος του προβλήματος η διαχείριση του ρόστερ από τον προπονητή.
Σχετικά όμως με τα στοιχεία που θα έπρεπε να έχουν οι υπόλοιπες επιλογές πέραν των βασικών παικτών, τη στιγμή που ο ίδιος ο προπονητής αρνείται να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, είτε κερδίζει 3-0, είτε χάνει 0-3, δεν ...
από ΑποστόληςΑ
Δευ 06 Απρ 2026, 09:07
Jump to forum
Jump to topic

Τι να κάνουμε; Αυτό το μυαλό έχουμε, αυτά γράφουμε.
από aivas19
Δευ 06 Απρ 2026, 12:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

τα βλεπουμε Γεωργιε,
σε ολο αυτο λοιπον το προβλημα ο προπονητης δεν εχει ευθυνη να στησει και να παιξει την ομαδα αλλιως?

Τσιριβεγια αντι Μπιανκο ή Καμαρά=θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα

100% - αλλα η διοικηση φετος δεν εχει 2 ισαξιους παιχτες αγωνιστικα/χρηματικα στην ιδια θεση. Μονο ...
από vs40
Δευ 06 Απρ 2026, 12:50
Jump to forum
Jump to topic

Taseos έγραψε: Δευ 06 Απρ 2026, 12:42
Από εκεί και πέρα από το χθεσινό κρατώ το τρύπημα του Μάκη στον άνθρωπο που τον έκανε άνθρωπο. Να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ το περίμενα. Πίστευα ότι υπάρχουν και όρια
Τι έχει συμβεί Τασεος, ποιος Μάκης;
από Andrew R
Δευ 06 Απρ 2026, 12:52
Jump to forum
Jump to topic

Το χάνω γιατί γαμησα την πρώτη τετράδα όλη τη χρονιά έχασα από τα λιμα, και πλέον ξεκάθαρα λόγω τραυματισμών. Δε νομίζω να υπήρχε άλλη ομάδα στην Ελλάδα που με τόσους τραυματίες θα πήγαινε όσο σχετικά καλά πήγε ο ΠΑΟΚ. Φέτος όλα γύρισαν ανάποδα. Δεν υπάρχει ομάδα που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ...