Αναζήτηση για περισσότερες από 1036 εγγραφές

Return

από Γερασίμου
Τρί 06 Ιαν 2026, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Μονο ενα πραγμα δε μου αρεσε. Η αλλαγη Μεϊτε-Ζαφειρης. Ο ζαφειρης ειναι box to box. Οχι Dpl. Με Μεϊτε πισω και τον Ζαφειρη σε εναν πιο ελευθερο ρολο πιστευω θα ηταν καλυτερο το κεντρο. Κατα τ'αλλα η ομαδα ηταν μια χαρα, δεν εμπαινε με τιποτα μεσα τι να κανουμε.

Όχι δεν έμπαινε μέσα με τίποτα ...
από danirifle
Τετ 14 Ιαν 2026, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

ρε μλκ μείνε για πάντα στον ΠΑΟΚ μας
έχεις γίνει ο εφιάλτης όλων
από Miles
Τετ 14 Ιαν 2026, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Χαίρεστε κωλόπαιδα, αλλά το καλοκαίρι τα σχόλια για αδούλευτη και απροπόνητη ομάδα θα είναι πάλι στανταράκι.
από Jean Valjean
Πέμ 15 Ιαν 2026, 07:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: 27. Magomed Ozdoev

Παιδιά, ο Οζντοεφ είναι ένας παικτης που έχει παιξει στην πολυ καλή ομάδα της Ζενίτ (νομίζω ήταν συμπαίκτης και με τον Λοβρεν εκεί) η οποία συμμετείχε συχνά στους ομίλους του Τσ. Λ.
Είναι παικτης με παραστάσεις υψηλού επιπέδου, πρωταθλητισμό, τακτική παιδεια κλπ. Είναι διεθνής με την ομάδα της ...
από nunies4
Πέμ 15 Ιαν 2026, 07:18
Jump to forum
Jump to topic

Τι ΟΜΑΔΑΡΑ έχεις φτιάξει ρε Ραζβαν. Κάθε φορά μας εκπλήσσεις με μια βερσιόν ΠΑΟΚ ακόμα καλύτερη από τις προηγούμενες.
Φέτος δε, που δεν χαλιεσαι με τα γύρω γύρω είσαι απολαυστικός.
Ο καλύτερος Ραζβαν όλων των εποχών
Γίνε ο Άλεξ Φέργκιουσον του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος πλέον.
Καλύτεροι ...
από margas
Κυρ 18 Ιαν 2026, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης

margas έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 22:16 Δε ξερω γιατι αλλα απ το πρωτο ματς δε μαρεζα. Τα κοντρολ του, η τριπλα του, η ταχύτητα του μου φαινόταν χαμηλού επιπέδου και ακομα μου φαινονται. Μακαρι να βγω 1000% λαθος αλλα δεν εχει δειξει τιποτα
Εκτεθηκα!
από Sera4
Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θα πάω στις μεταγραφές να γράψω για το έγκλημα με τον εξτρεμοφορ.

Α ρε πατερουλη πάλι στο τζάμπα την έβγαλες, τύχη βουνό.
από Sera4
Δευ 19 Ιαν 2026, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Με τέτοια ποσά δύσκολα κλείνεις παστελωτή.

Στα 3-3,5 μπορεί να γίνει η δουλειά με τον ανάλογο σκόντο και στο συμβόλαιο του Γιακουμάκη. Μην τον αδικούμε το Γιώργο κάνει εξαιρετική δουλειά σε δύσκολους τομείς του παιχνιδιού και δείχνει να αντιλαμβάνεται όσο κανείς άλλος πριν τα θέλω του προπονητή ...
από Eagle1980
Δευ 19 Ιαν 2026, 13:30
Jump to forum
Jump to topic

Να πούμε εδώ για τους "έχουμε το 4ο καλύτερο ρόστερ/μεταγραφές άμεσα" πως ο έβδομος (7ος) τη τάξη μεσοεπιθετικός μας, χτες έκανε εμφάνιση mvp και θα έπαιζε ημιβασικός σε όλους ίσως πλην Γάβρου. Η ομάδα είναι υπερπλήρης στα χαφ και στα εξτρέμ, για την ακρίβεια είναι γεμάτη τρομερό ταλέντο το οποίο ...
από Мир
Δευ 19 Ιαν 2026, 15:29
Jump to forum
Jump to topic

Καλός αν και δεν έχει την ποιότητα των Τσάλοφ, Τσολακ ή Σαματά.
από Maklaz
Παρ 23 Ιαν 2026, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

αντιδημοφιλής άποψη..

Προφανώς και ισχύουν όλα αυτά που λέτε, ο άνθρωπος είναι ο ιδανικος για την ομάδα μας και πρέπει να μείνει. Πλην όμως... πέντε μύρια για 32 ετών ποδοσφαιριστή δεν δίνει κανένας..αν συνυπολογίσουμε το μεγάλο συμβόλαιο που σίγουρα θα θελήσει, βάση προσφοράς και αξίας, και θα ...
από xrisitsapa
Παρ 23 Ιαν 2026, 13:16
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο που χαιρομαι και σεβομαι πολυ ειναι οτι φαινεται κι αυτος να εξελισσεται μεσα απο τη δουλεια του πχ στο να εμπιστευεται περισσοτερο τους νεους. Ειναι φοβερα σημαντικο που κραταει τα πολλα θετικα του και μειωνει τα λιγα αρνητικα του.
Παραμονη απο τωρα, να τελειωνουμε να παμε παρακατω
από BWmystis
Πέμ 05 Φεβ 2026, 09:40
Jump to forum
Jump to topic

Οκ στην περιπτωση του παιζεις safe. Κανε την προσφορα σου 4 αντι για 5 αλλα αν δεις οτι πας να τον χασεις τα σκας και τον παιρνεις. ΔΕΝ ρισκαρεις να χαλασεις την τρομερη χημεια που εχουμε. Να παμε επιτελους τσου λου με φορ και μπακ :D
από Miles
Πέμ 05 Φεβ 2026, 11:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: 27. Magomed Ozdoev

Εγώ ξέρω ότι αν ήταν ο Καμαρά στο χθεσινό τετ-α-τετ, θα γινόταν της πουτάνας εδώ.