Η αναζήτηση βρήκε 996 εγγραφές

Return

από tsou
Τρί 24 Μαρ 2026, 03:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δεν ξέρω αν θα πάρει πρωτάθλημα η άεκ.
Ακόμα πιστεύω πως δε γίνεται να το πάρει από οσφπ ή εμάς.
Όμως αν το πάρει θα είναι η πρώτη φορά, όσο θυμάμαι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, που δεν το παίρνει μια ομάδα που τυγχάνει κοινής αποδοχής για την ανωτερότητά της. Και μάλιστα από το σύνολο του φίλαθλου ...
από marsantos
Τρί 24 Μαρ 2026, 09:44
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω αν θα πάρει πρωτάθλημα η άεκ.
Ακόμα πιστεύω πως δε γίνεται να το πάρει από οσφπ ή εμάς.
Όμως αν το πάρει θα είναι η πρώτη φορά, όσο θυμάμαι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, που δεν το παίρνει μια ομάδα που τυγχάνει κοινής αποδοχής για την ανωτερότητά της. Και μάλιστα από το σύνολο του ...
από aivas19
Τρί 24 Μαρ 2026, 09:55
Jump to forum
Jump to topic

@marsantos φίλε μου δυσκόλεψε πολύ το νταμπλ, οπως λέει ο George Best είναι σαν να χάλασε η μαγιά με τους τραυματισμούς και δεν ξανάφτιαχνει. Τι βλέπεις; Ακόμα και το κύπελλο είναι δύσκολο
από Γερασίμου
Τρί 24 Μαρ 2026, 10:48
Jump to forum
Jump to topic

Καθόλου δεν μ' άρεσε χθες το βράδυ στο ΟΡΕΝ η έπαρση του Κ. Βασιλόπουλου, ο οποίος πάνω-κάτω έλεγε ότι τον ΠΑΟΚ θα τον δείτε τώρα που θα έχει 6 ντέρμπι και στην κανονική περίοδο και στο κύπελλο έδειξε ότι τους έχει όλους. Ο Βασιλόπουλος είναι μέσα στον οργανισμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αν στην ομάδα ...
από giapas
Τρί 24 Μαρ 2026, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα το πιο σημαντικό είναι να αποφύγουμε το βάζελο τη πρώτη αγωνιστική , όπου φυσικά θα έχουν σημαντικό κίνητρο. Θα είναι ρυθμιστής και είναι μεγάλη υπόθεση να μην είσαι εσύ η ομάδα απέναντι στην οποία θα θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν. Έχουν καλό ρόστερ, μπορούν άνετα να κερδίσουν τον ...
από George Best4
Τρί 24 Μαρ 2026, 11:35
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θέλω πρώτο ματς με την Κούλα μέσα στην Τούμπα.

''Αίμα και άμμος''.

Τους πατάς. Τους λιώνεις το ηθικό και τους φτάνεις με το καλημέρα στη βαθμολογία.

Ματς χωρίς αύριο. Τούμπα ηφαίστειο και αδρεναλίνη στα ύψη.
Το ματς θα το πάρουμε εμείς. Προπονητής - παίκτες και κόσμος.

Αλλαγή ...
από adam04
Τρί 24 Μαρ 2026, 12:38
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚ-γαυρος
βαζελος-αεχ
Το ιδανικό για μένα.
από icue
Τρί 24 Μαρ 2026, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Αν δεν κερδισουμε βαζελο ή χασουμε απο γαυροχανουμο πρωτη αγωνιστικη, νομιζω οτι χλωμιαζουμε κατευθειαν.
από Γερασίμου
Τρί 24 Μαρ 2026, 13:33
Jump to forum
Jump to topic

Καβάλα στ' άλογο από την 2η αγωνιστική κιόλας. Άρχισε πάλι η έπαρση και η αλαζονεία εδώ μέσα. Σε καλό να μας βγει και όχι όπως τις άλλες φορές που έγραφαν εδώ για τριάρες και ντόρτια και το βράδυ μετά την λήξη κατεβάζαμε καντήλια.
Προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα και τόσο για το ότι έχουμε τον βάζελο ...
από marsantos
Τρί 24 Μαρ 2026, 14:07
Jump to forum
Jump to topic

Δε θέλατε Λεβαδειακό στα πλέι οφ να γίνει φιέστα με 30000 χιλιάδες ΠΑΟΚια στην ασπρόμαυρη Λιβαδειά και άλλα τόσα σουβλάκια να ψήνονται την ώρα του αγώνα. Τώρα θα λουστούμε τον βαζελο που θα παίζει το τελευταίο ματς της ιστορίας του στη Λεωφόρο και θα θέλει να γυρίσει γηπεδικη σελίδα με νίκη. 8 ...
από blackzone44
Τρί 24 Μαρ 2026, 14:40
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά μόνο πρόστιμο νομίζω είναι και επίσημο. :opaokara:
από Γερασίμου
Τρί 24 Μαρ 2026, 14:53
Jump to forum
Jump to topic

Το άσχημο ας πούμε είναι ότι τελευταία αγωνιστική παίζουμε στην Λεωφόρο και εκτός απροόπτου θα είναι ο τελευταίος αγώνας εκεί. Πιθανότατα δεν θα θέλουν να αφήσουν με ήττα το ιστορικό-όπως αυτοί λένε-γήπεδό τους.
Να φτάσουμε πάντως με το καλό στην τελευταία αγωνιστική και θα δούμε τότε τί αποτέλεσμα ...
από Vet_eranos
Τρί 24 Μαρ 2026, 17:57
Jump to forum
Jump to topic

Θα το παρουμε σε ισοβαθμια με τον γκει στους 70..

ταδε εφη το μαντειο μου..

κιπ δατ μεσετζ ..
από PAOK_Antarctica
Τρί 24 Μαρ 2026, 18:38
Jump to forum
Jump to topic

Αν, αν λέω, παίζεται την τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα μεταξύ ημών και γαύρου, δεν πιστεύω ότι γενικά ο οργανισμός βάζελος θα θελήσει να δώσει τίτλο στους κόκκινους, άσχετα τι γράφεται εδώ από κάποιους για ΠΟΚ και θεωρίες. Μια επιφύλαξη μόνο για τον Γιαννάκη, τον σιχαμενούλη και (κρυφο)γαύρο ...
από aivas19
Τρί 24 Μαρ 2026, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

Γερβάσιε, ας μην υποτιμάμε τον μουλωχτό και την αρχιμουλωχτή