Καμιά σεζόν δεν είχαμε σχεδιασμό ρόστερ για 3 διοργανώσεις σύμφωνα με το πώς σκεπτόμαστε εμείς εδώ.
Νομίζω τα έχουμε υπεραναλυσει.
Θεωρητικά έχεις 2 παίκτες σε κάθε θέση συν ενα μικρό για τριάδα, ενώ σε κάποιες θέσεις έχεις παίκτες που καλύπτουν έξτρα θέσεις έστω και λιγότερο αποδοτικά.
Αν ...
Η αναζήτηση βρήκε 284 εγγραφές
- Δευ 11 Μάιος 2026, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τι λέτε ρε παιδιά;
Θα πεις στον Ζιφκοβιτς, τον Κωσταντελια, τον Ζαφείρη δεν θα παίξεις με την Θέλτα στο Europa League για να είσαι έτοιμος και ξεκούραστος με την Λάρισα;
Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά
Δεν εννοώ να αποκλείστουμε από Ευρώπη επίτηδες.
Δεν εννοώ να πεις τον ντελια Ζιφκο παίξτε ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 09:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Marsantos δε ξέρω αν θυμάσαι κάποτε δηλώσεις εναντίον του Τεν Κάτε ότι τους έκανε πολύ δυνατή γυμναστική βάση ευρωπαϊκών προδιαγραφών που εμείς δεν συνηθίζεται εδω μιας και κάνουμε πιο πολύ τακτική παρά εκγύμναση φυσικής κατάστασης για εντάσεις κλπ. Το οποίο συμβαδίζει με τον τρόπο που παίζουν ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Όλα τα χατηρια να του κάνει η ομάδα έτοιμη για ΤσουΛου αγώνες ΔΕΝ θα είναι.
Και δεν θα παίξουμε με την 12η αυστριακή που δε ξέρει να σουτάρει.
Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει τον Ιβάν. Είναι negotiable η wannahave στον προπονητή της επόμενης 3τιας.
Και δεν θα παίξουμε με την 12η αυστριακή που δε ξέρει να σουτάρει.
Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει τον Ιβάν. Είναι negotiable η wannahave στον προπονητή της επόμενης 3τιας.
- Δευ 11 Μάιος 2026, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Εγώ έχω καταλάβει μετά από 7 χρόνια, ότι ο Ραζβάν είναι περισσότερο προπονητής διαχειριστής/ψυχολόγος.
Φτιάχνει κάθε χρόνο δεμένα/αγαπημένα σύνολα, κρατάει καλά αποδυτήρια, παίκτες που παίζουν για τον προπονητή τους.
Από στρατηγική, κόλπα, προπονητικά τρικς, δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο. Το ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Marsantos δε ξέρω αν θυμάσαι κάποτε δηλώσεις εναντίον του Τεν Κάτε ότι τους έκανε πολύ δυνατή γυμναστική βάση ευρωπαϊκών προδιαγραφών που εμείς δεν συνηθίζεται εδω μιας και κάνουμε πιο πολύ τακτική παρά εκγύμναση φυσικής κατάστασης για εντάσεις κλπ. Το οποίο συμβαδίζει με τον τρόπο που παίζουν ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δε με ενοχλεί που πήρε πρωτάθλημα η ΑΕΚ.
Με ενοχλεί το αφήγημα ότι το πήραν ενάντια στη Βρωμα και στην πουστια δλδ εμάς και τον γαύρο και την ΕΠΟ που ελέγχεται από εμάς και τον γαύρο.
Ότι εκείνοι δεν ήταν και ούτε θα είναι βρώμικοι. Αυτά μένουν.
Τετάρτη 4 στο κεφάλι έστω για το ...
Με ενοχλεί το αφήγημα ότι το πήραν ενάντια στη Βρωμα και στην πουστια δλδ εμάς και τον γαύρο και την ΕΠΟ που ελέγχεται από εμάς και τον γαύρο.
Ότι εκείνοι δεν ήταν και ούτε θα είναι βρώμικοι. Αυτά μένουν.
Τετάρτη 4 στο κεφάλι έστω για το ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξαναλέω, αν φύγει και πάμε σε πέτρινα χρόνια, πόσα υπολογίζεται ότι θα είναι;
2 χρόνια ατιτλοι είμαστε και εκτός όλων των στόχων.
Ο επόμενος πόσο πιο κάτω να μας πάει ?
Αφανισμό κάτω της 4ης θέσης αποκλείεται πάντως, λεφτά θα πέφτουν όπως πέφτουν οπότε κάτι θα κινείται
2 χρόνια ατιτλοι είμαστε και εκτός όλων των στόχων.
Ο επόμενος πόσο πιο κάτω να μας πάει ?
Αφανισμό κάτω της 4ης θέσης αποκλείεται πάντως, λεφτά θα πέφτουν όπως πέφτουν οπότε κάτι θα κινείται
- Δευ 11 Μάιος 2026, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Μιχαηλίδη ποιός του έδωσε φανέλα βασικού; Τον Τζόλη ποιος τον πέταξε μέσα; Και τι πάει να πει αφού είχε χάσει όλους τους στόχους; Ξεχνάς ότι στα Χριστούγεννα πήγαμε πρώτοι; Μετά έσκασε το θέμα πολυιδιοκτησίας και η κατάρρεσυση της ομάδας;
Όταν ήταν μέσα στους στόχους τα Χριστούγεννα δεν ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 06:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ αν σε έναν προπονητή δεν ισχύει το " αν του δώσεις αυτά που θέλει" αυτός είναι ο ρασβαν.
Είναι ο προπονητής που ήθελε σαν τρελός τον Καμαρά,ένα παιδί που δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο που παίζει. Και δεν μιλάμε για κάποιον παίκτη που δεν τον ήξερε. Μιλάμε για παίκτη που τον ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 09:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME
Έχω απορία να δω ποιος ΠΑΟΚ θα κατέβει να παίξει, και αναφέρομαι στη νοοτροπία των παικτών.
Ας δούμε αν η ομάδα όντως θέλει να πιάσει τη δεύτερη θέση και να δωει κάποιες απαντήσεις η θα έχουμε πάλι επανάληψη μπλαζε ύφους η μηδέν φάσεις
Ας δούμε αν η ομάδα όντως θέλει να πιάσει τη δεύτερη θέση και να δωει κάποιες απαντήσεις η θα έχουμε πάλι επανάληψη μπλαζε ύφους η μηδέν φάσεις
- Τρί 12 Μάιος 2026, 09:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω απορία να δω ποιος ΠΑΟΚ θα κατέβει να παίξει, και αναφέρομαι στη νοοτροπία των παικτών.
Geo καλημέρα. Σε πόσα παιχνίδια είδες φέτος μπλαζέ τον ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 12:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα ρεζιλικια είναι μέρος της ζωής μιας ομάδας. Προπερσι ρίξαμε 4 στο Καραϊσκάκη και φάγαμε και εμείς άλλα τόσα. Χάσαμε πρωταθλήματα και θα χάσουμε κι άλλα, αλλά θα πάρουμε και στην πορεία 1-2. Μην τα ρίχνουμε όλα στον Καιάδα.
Είναι και μέρος της κουλτούρας μας η τραγωδία και ο πόνος
Είναι και μέρος της κουλτούρας μας η τραγωδία και ο πόνος
- Τρί 12 Μάιος 2026, 12:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρωτώ τώρα εγώ.
Δεν θα πρέπει να σταματήσει αυτή η αδιάλειπτη σχέση, συνεργασία εδώ και χρόνια όπου ο λουτσε αποδέχεται ότι του φέρνουν? Γιατί ακριβώς αυτό γράφετε. Ότι του φέρνουν! Μπάκαγιοκο ενώ έχει απορριφθεί.
Μιτριτσα που δεν ήταν επιλογή του γνωρίζοντας τον σίγουρα πολύ καλά.
Τσαλοφ που δεν ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 06:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ότι επίπεδο κι αν βρίσκεται κάποιος στην κατανόηση και χρήση μιας γλωσσας (αν και δε νομίζω πως εδώ υπάρχει χαμηλό επίπεδο) πάντα υπάρχει η δυνατότητα να μην προσβάλει τον απέναντι.
Βέβαια ότι επιθυμεί ο καθένας. Εδώ το άλλο το παλικάρι είπε να βράσω μια μπάλα και πως έχω χαζέψει επειδή είπα ...