Η αναζήτηση βρήκε 57 εγγραφές
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Εν τω μεταξύ ο ακπομ που το κύριο μειονέκτημα του είναι το σκοράρισμα, έχει νούμερα καριέρας 0.5 goal άννα 90λεπτο...που σίγουρα δεν τα λες και άσχημα.
Βέβαια στον ΠΑΟΚ του λουτσέσκου αυτά δεν πρόκειται να τα πιάσει ποτέ.
Στον Αγιαξ με Φαν Σχιπ εκανε πολυ καλα παιχνιδια γιατι ειχαν χαλια ομαδα ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Αν λαβουμε υποψη τη θεση της ελληνικης λιγκας στην ευρωπαικη καταταξη, τη διαχρονικη "ασχημη" φημη που εχουμε ως πρωταθλημα αλλα και ως χωρα (πολιτικα, οικονομικα), την επιλογη της ΠΑΕ να μην πληρωνει υπεραξιες απο δω και εκει σε μανατζερ (που κανουν ολοι οι αλλοι), καθως και το δεδομενο γεγονος οτι ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
@tonipap801
Για να φτάσουμε το επίπεδο της Μπριζ θέλουμε πολλά καρβέλια ακόμα.
Άρα αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί καθόλου καμία εμφάνιση απέναντι σε τέτοιου επιπέδου ομάδες.
Επίσης νομίζω ότι η όλη κουβέντα ξεκίνησε από την αδυναμία μας λόγω χαρακτηριστικων των μέσων μας στις αμυντικές ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν το κατάλαβα αυτό. Πως γίνεται να είναι στατικού στις θέσεις τους. Subuteo;
ισως ειμαι οφ-τοπικ οποτε δεν θα επεκταθω πολυ.
Υπαρχει οδηγια πχ στο αριστερο μπακ να κινειται επι της γραμμης, πασαρει μπροστα και ανεβαινει ψηλα ειτε πασαρει κεντρο και ερχεται λιγα μετρα πιο μπροστα για να ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αφού τα βλέπετε όλα ρόδινα...τι να πω και γω ο αμπαλος
..
Δηλαδή τετοιος ενθουσιασμός..
Όταν στα δύο παιχνίδια με το μεγαθήριο είναι πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας σου..εκεί σταματάνε όλα για μένα...επειγόντως μεταγραφές..
Επίσης στους φιλικούς αγώνες ποιοι ήταν κορυφαίοι μπορεί κανείς να μου ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Εδώ είναι το τοπικ του εμμονικου που θάβει τους έλληνες και τους μικρούς και χθες έπαιξαν Μιχαϊλίδης , Πέλκας, Ντελιας, Μύθου και Χατζιδης σε ματς ζωής και θανάτου;
Εισαι αδικος, ελληνες εχει αναγκαστικα φετος η ομαδα γιατι εχουν αλλαξει οι κανονισμοι εντος και εκτος συνορων.
Ειδαμε και τις ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 15:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αφού τα βλέπετε όλα ρόδινα...τι να πω και γω ο αμπαλος
..
Δηλαδή τετοιος ενθουσιασμός..
Όταν στα δύο παιχνίδια με το μεγαθήριο είναι πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας σου..εκεί σταματάνε όλα για μένα...επειγόντως μεταγραφές..
Επίσης στους φιλικούς αγώνες ποιοι ήταν κορυφαίοι μπορεί κανείς να ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 15:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Εδώ είναι το τοπικ του εμμονικου που θάβει τους έλληνες και τους μικρούς και χθες έπαιξαν Μιχαϊλίδης , Πέλκας, Ντελιας, Μύθου και Χατζιδης σε ματς ζωής και θανάτου;
Εισαι αδικος, ελληνες εχει αναγκαστικα φετος η ομαδα γιατι εχουν αλλαξει οι κανονισμοι εντος και εκτος συνορων.
Ειδαμε και τις ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ο Μειτε βιονικός ειναι και θα βγάλει 3 διοργανώσεις ανα 3 μέρες ή θα ψηθουμε να παρουμε κανένα παίχτη εκει μπας και βγει καθόλου απο την 11αδα; Ετσι για την αλλαγή ρε παιδί μου, να πάρει και καμια ανάσα....
Από Γενάρη ο Ζαφ στη θέση του.
Κατά τ άλλα καμία αναβάθμιση σε σχέση με πέρυσι ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Συντροφικους χαιρετισμους απο Ολλανδια,
τοση καυλα και αναμονη ουτε για το επικειμενο ετησιο strategy meeting με μεγαλο πελατη δεν εχω.
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ
τοση καυλα και αναμονη ουτε για το επικειμενο ετησιο strategy meeting με μεγαλο πελατη δεν εχω.
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ
- Τρί 02 Σεπ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
"Ελα βρε μαλακα πως κανεις ετσι? μηπως ξεχνα τα δικα σου περσι?" καπως ετσι του λενε αυτην την ωραpaokovios1974 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:22 Και στο κάτω κάτω εφόσον ήταν συμφωνημενος ο Ανάσας και απλά τον βάλαμε στο περίμενε τον χτύπας φιλικα στην πλάτη του δίνεις και 100 παραπάνω στο συμβόλαιο και όλα καλά πλάκα κάναμε
- Τετ 03 Σεπ 2025, 10:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε μπορω να πιστεψω οτι ανθρωπος που εβλεπε ενεργα Πρεμιερ λιγκ θα ακουσε για Μιτροβιτσ και σκεφτηκε δε μου κανει αυτος.
Παιδια μιλαμε αμα επιανε την φορμα του μετα ηταν ο ΠΑΟΚ και οι υπολοιποι. Θα βαρουσε πλασε και θα ηταν σα να βαραει με κουτεπιε. Δε θα μπορουσε στοπερ στην Ελλαδα να τον ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
γνωμη μου για τις μεταγραφες που καποιοι συνεχως ασκουν κριτικη. Υπαρχει πραγματικα πληρης ομαδα? Δεν αναφερομαι στο επιπεδο ποιοτητας που εχει πχ η Αρσεναλ? Πολυ λιγες ομαδες εχουν 2 αξιες 11αδες. Το θεμα ειναι η διαφορα του βασικου με τον αναπληρωματικο να ειναι οσο τον δυνατον γινεται μικροτερη ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανως και οχι. Η διαχειριση του εκαστοτε αγωνα ειναι ευθυνη του προπονητη και του επιτελειου του.george188 έγραψε: Τετ 17 Σεπ 2025, 19:41 Οι παικτες που πηραμε ή δεν πηραμε ηταν το θεμα σημερα απεναντι στη Λειβαδιά?
Την πνευματικοτητα, ετοιμοτητα, και τη διψα για νικη την περναει πρωτος ο προπονητης.
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντί για 4χ4 αρπαξαμε 4.
Διδακτικό παιχνίδι για όλους μας.
Προχωράμε στο επόμενο.
Ξεκαθάρισαν πολλά για ικανότητες και δυνατότητες.
Μετά από αυτό .... βούτυρο στο ψωμί του λουτσεσκου.....ξεκαθάρισμα ρόλων ... βασικών και ρολιστων....χωρίς γκρίνιες.
Θα τους υπενθυμίζει την τεσσάρα και θα ...