Τον επόμενο Απρίλιο
"Βρε ποιος Γιαννούλης σε ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή θα έπρεπε να είναι αλλαγή..."
Πρώτοι εδώ.
Αναζήτηση για περισσότερες από 4563 εγγραφές
- Τετ 03 Ιουν 2026, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 03 Ιουν 2026, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Ναι όταν θα τρώει τα γκολ στην πλάτη ο γιαννούλης, όταν δεν θα κόβει με το κεφάλι ούτε με βαλέ, τότε όλοι θα θυμηθούνε την ηλικία του, της αμυντικές του αδυναμίες κτλ
Και στο κάτω κάτω εγώ οπαδός είμαι κ γκρινιάζω θα πούνε, αυτοί που είναι επαγγελματίες δεν τα γνώριζαν για να πάνε σε κάτι καλύτερο ...
Και στο κάτω κάτω εγώ οπαδός είμαι κ γκρινιάζω θα πούνε, αυτοί που είναι επαγγελματίες δεν τα γνώριζαν για να πάνε σε κάτι καλύτερο ...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Και να σας πω και κάτι ρε μαγκες;
Αυτά τα πραγματα να παίζουν δικα μας παιδιά στους κατω ΓΧ, σβουρες Ζαγορακηδες κλπ ενω ηθελαν να ειναι σ εμας τα βλέπαμε τα χρονια που ειμασταν πουθεναδες
Δλδ καπου οκ δεν το δέχεσαι αυτο με Ιβαν προεδρο
Έχει να σου πάρει το ΠΟΚ παίκτη δικο σου που θέλεις καμιά ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 09:30
- Jump to forum
- Jump to topic
2024 ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής με στόχο να πάει στο CL ο Γιαννούλης είναι ελεύθερος και με 1.2 και 4ετες έκλεινε στον ΠΑΟΚ. Το Μαράκι λεει είναι πολλά γιατί έχουμε τον μπαμπά,οπότε παίρνουμε προς το τέλος με 1.5 μυριο αγορά και 750κ συμβόλαιο τον Τζόναθαν Γκομεζ. Αποτέλεσμα χρονιάς ο
Αν έχει ο Γκομεζ ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 09:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ όλες αυτές οι αναλύσεις που κάνετε σχετικά με την Γκοντσάρεβα και το ενα και το άλλο είναι φουλ άκυρες. Λες και είστε στα γραφεία κάθε μέρα και ξέρετε τι πραγματικά συμβαίνει.
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Προβλέψεις για μεταγραφές δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί οι περισσότεροι είναι απαισιόδοξοι.
Προβλέψεις όμως για το πόσες σελίδες θα φτάσει φέτος το τοπικ των μεταγραφών μπορούμε άνετα....
Εγώ λέω θα ξεπεράσει τις 2000 σελίδες.
Προβλέψεις όμως για το πόσες σελίδες θα φτάσει φέτος το τοπικ των μεταγραφών μπορούμε άνετα....
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Προβλέψεις για μεταγραφές δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί οι περισσότεροι είναι απαισιόδοξοι.
2000 θα πιασουμε μονο με την μεταγραφη Γιανουλη στον γαυρο ρε εσυ ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια εγω, γιατι κατι εχω χασει μαλλον.
Προπονητης της ομαδας δεν ειναι ο Λουτσεσκου ο Ραζβαν, με συμβολαιο που ληγει τον Ιουνιο του 2027;
Εχει αλλαξει κατι; Στο σαιτ δεν βλεπω κατι παντως, καποια ανακοινωση.
Γιατι ζητατε βλεπω πολλα άτομα ενημερωση απο την ΠΑΕ, για το αν ...
Προπονητης της ομαδας δεν ειναι ο Λουτσεσκου ο Ραζβαν, με συμβολαιο που ληγει τον Ιουνιο του 2027;
Εχει αλλαξει κατι; Στο σαιτ δεν βλεπω κατι παντως, καποια ανακοινωση.
Γιατι ζητατε βλεπω πολλα άτομα ενημερωση απο την ΠΑΕ, για το αν ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Πίστη σε τι; Εδώ δεν ξέρουμε αν εχουμε ακόμα προπονητή. Μπορεί να έχουμε, αλλά κανένας δεν σκέφτηκε να μας το πει. Και όραμα και πλάνο μπορεί να υπάρχει αλλά πάλι κανένας δεν σκέφτηκε να μας το παρουσιάσει.
Γιατί ως γνωστών σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες βγάζουν ανακοινώσεις ότι έχουν προπονητή ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
όσο βγαίνουν οι συγκεκριμένοι αρδ που ότι λένε είναι αποκλειστικά ενημέρωση από την ΠΑΕ και λένε πως υπάρχει ανοιχτό θέμα προπονητή, τότε μια χαρά καπνός υπάρχει.
Ε και εγώ μπορώ να πω οτιδήποτε στο διαδίκτυο σημαίνει ότι ισχύει κιόλας; Νούμερα θέλουν να γράψουν και να τους διαβάζουν λες και ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιο εύκολα συμπαθείς δημοσιογράφο άλλης ομαδας πάρα το κόλκα. Οτι χειρότερο στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Πάντα έγκυρος Γιώργος Μίνος αποκάλυψε ότι ως τη Δευτέρα θα έχουμε σεισμικές αλλαγες στον ΠΑΟΚ ...άφησε ανοιχτό το θέμα προπονητή, ενώ είπε ότι το μόνο σίγουρο είναι η αναβάθμιση του ρόλου του Βιερίνια, Γτου Γιαννούλη μάλλον κλείνει θετικά, όπως και του στόπερ, δεν υπάρχει θέμα Παγιέρο...δύσκολα ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε φάει 2 σελίδες για να εξηγήσουμε πότε και τι ήταν ο Βρύζας στον ΠΑΟΚ;
Hard reset έχετε κάνει ; Τι φάση ;
Hard reset έχετε κάνει ; Τι φάση ;
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Λέτε ότι θέλετε για το Δωνη . Με μπατζετ πάτωμα , με ομάδα γεμάτη μωρά έκανε ότι έκανε . Όπου πήγε όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν να λένε τα καλύτερα , για τον τρόπο που δουλεύει μαζί τους .
Υ.Γ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΚΥΤΤΑΡΟΥΣ : ΠΟΥΘΕΝΑ στο πάνω μήνυμα δεν λέω να τον φέρουμε ή ότι κάνει τώρα για τον ΠΑΟΚ ...
Υ.Γ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΚΥΤΤΑΡΟΥΣ : ΠΟΥΘΕΝΑ στο πάνω μήνυμα δεν λέω να τον φέρουμε ή ότι κάνει τώρα για τον ΠΑΟΚ ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Λέτε ότι θέλετε για το Δωνη . Με μπατζετ πάτωμα , με ομάδα γεμάτη μωρά έκανε ότι έκανε . Όπου πήγε όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν να λένε τα καλύτερα , για τον τρόπο που δουλεύει μαζί τους .