Δεν νοείται εν έτει 2026, όταν υπάρχουν εξαιρετικά ελληνικά και διεθνή agencies που ασχολούνται με branding, marketing, digital καμπάνιες και εμπορική προώθηση, η ΠΑΕ να μην αξιοποιεί σοβαρά αυτή την προοπτική.
Δεν μιλάω απλώς για ένα καλύτερο e-shop ή για μερικά ωραία βιντεάκια. Μιλάω για συνολική ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 3712 εγγραφές
- Τρί 05 Μάιος 2026, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Είστε τρελοί ρε φίλε τέλος.
Καπέλο 3€ ζητάει ο άλλος αλλά θέλει Ζαφείρη και όχι Ηλιάδη Μπαλάφα. Πάρε το μουφα ρε φίλε το τριευρω δε θα λείψει το δεκαρικο σου , και ούτε στα 3€ θα έπαιρνες.
Διαρκείας 120€ και φανέλα με 15€ επίσημη εμφάνιση, αλλά Director of Football να έχει περάσει από Σίτυ ...
Καπέλο 3€ ζητάει ο άλλος αλλά θέλει Ζαφείρη και όχι Ηλιάδη Μπαλάφα. Πάρε το μουφα ρε φίλε το τριευρω δε θα λείψει το δεκαρικο σου , και ούτε στα 3€ θα έπαιρνες.
Διαρκείας 120€ και φανέλα με 15€ επίσημη εμφάνιση, αλλά Director of Football να έχει περάσει από Σίτυ ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ απλά θα πω δείτε τι γίνεται σε άλλες χώρες. Πόσο έχουν οι φανέλες των Αγγλικών, Ισπανικών, Γερμανικών, Ιταλικών ομάδων; Πόσο έχουν τα διαρκείας τους; Νομίζετε ότι όλοι οι οπαδοί αυτών των ομάδων μπορούν να πληρώσουν διαρκείας ή φανέλα της ομάδας τους; Ούτε ένας στους δέκα δεν έχει την ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
μου αρέσει που ζητάμε από τον οπαδό του ΠΑΟΚ τον μέσο οπαδό του ΠΑΟΚ να γεμίσει Τούμπα , Παλατάκι,να βοηθήσει και την ομάδα του βόλεϊ να αγοράσει και φανέλα γιατί αν δεν τα κάνει όλα αυτά έχει ξεκαυλωσει
Θεσσαλονίκη οι μισθοί έχουν εξαθλιωθεί ο πληθωρισμός καλπάζει κι αν είσαι οικογενειάρχης με δύο ...
Θεσσαλονίκη οι μισθοί έχουν εξαθλιωθεί ο πληθωρισμός καλπάζει κι αν είσαι οικογενειάρχης με δύο ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 14:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη φανελα να την παρεις στο παιδι σου και να φοβασαι μη τη φορεσει και βρεθεί κανας περιεργος να τον αναγκασει να τη βγαλει για να του την ψειρισει........
Μη συγκρινεστε με έξω. Η κατάσταση βρωμαει
Μη συγκρινεστε με έξω. Η κατάσταση βρωμαει
- Τρί 05 Μάιος 2026, 14:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Γενικά δε μπορούμε να συγκρινόμαστε. Ούτε τα οικονομικά μεγέθη είναι ίδια, ούτε η κουλτούρα του φιλάθλου/οπαδού, ούτε τα έσοδα από τηλεοπτικά/χορηγίες και πολλά άλλα. Γενικά είναι μέρα με τη νύχτα.
Ο ΠΑΟΚ έχει μια συγκεκριμένη δεξαμενή οπαδών, σίγουρα δεν έχει και δεν θα γεννήσει ποτέ "ουδέτερους ...
Ο ΠΑΟΚ έχει μια συγκεκριμένη δεξαμενή οπαδών, σίγουρα δεν έχει και δεν θα γεννήσει ποτέ "ουδέτερους ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαχα Ε όχι ρε φίλε
Σιγά μη την ανταγωνίζεται κιόλας
Σε ποια επαγγέλματα συμβαίνει αυτό;
Από ασκούμενοι δικηγόροι, δικαστές, ιατρικοί επισκέπτες, δάσκαλοι σε ιδιαίτερα και γυμναστές ΟΛΟΙ όσους έχω ρωτήσει συμφωνούν πως τα πράγματα στην Αθήνα είναι λες και πας σε άλλη χωρα
Δεν ξέρω ούτε έναν που ...
Σιγά μη την ανταγωνίζεται κιόλας
Σε ποια επαγγέλματα συμβαίνει αυτό;
Από ασκούμενοι δικηγόροι, δικαστές, ιατρικοί επισκέπτες, δάσκαλοι σε ιδιαίτερα και γυμναστές ΟΛΟΙ όσους έχω ρωτήσει συμφωνούν πως τα πράγματα στην Αθήνα είναι λες και πας σε άλλη χωρα
Δεν ξέρω ούτε έναν που ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθεστε κ συζητάτε τι κάνει η Λίβερπουλ τάχα μου και τι κάνει η μπουτίκ κ πόσο έχει η φανέλα. Αυτα σας ενοχλούν; ;;
Δεν σας ενοχλεί η απώλεια τίτλου απο ομάδα υποδεέστερη απι σένα; ; δεν σας ενοχλεί αυτό; ;
Εγω έχω μέρες να κοιμηθώ όμορφα σκεπτόμενος την ντροπιαστική βραδιά που περάσαμε, τόσο ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Στον 2ο χρόνο του πήρε πρωτάθλημα ο κλόουν, που παρεπιπτόντως δουλεύει πολύ καλύτερα του Σαββίδη. Έφερε σοβαρό άνθρωπο και του άφησε το πρότζεκτ δίνοντας του και σοβαρό μπατζετ. Εδώ πρέπει να εμπλέκονται, γιοι, ανηψιοί, γαμπροί, και κάθε τυχαίος.
Τι εννοείς ότι ο νέος αντιπρόεδρος δεν έχει το ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ημουν απο μια μερια να σας εβλεπα περυσι το καλοκαιρι που ο Ραζβαν ηταν στο μενει-φευγει, να σας ελεγαν οτι ο Ιβαν κλεινει Νικολιτς...
Τωρα μετα Χριστον ξερουμε ολοι να λεμε...
Τωρα μετα Χριστον ξερουμε ολοι να λεμε...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί έχεις σχολιάσει εδώ και ένα χρόνο κάτι χωρίς ειρωνεία?
Το τί είναι ΠΑΟΚ εσύ το όρισες μάλλον, πάντως σίγουρα δεν είναι το ποστ σου στο τοπικ του προπονητή.
Επίσης έχετε ορίσει όπως λες ότι η εταιρεία είναι "οικογενειακό περίπτερο και για τον πεο" ότι και να γίνει. Αυτό τί είναι δηλαδή άποψη ...
Το τί είναι ΠΑΟΚ εσύ το όρισες μάλλον, πάντως σίγουρα δεν είναι το ποστ σου στο τοπικ του προπονητή.
Επίσης έχετε ορίσει όπως λες ότι η εταιρεία είναι "οικογενειακό περίπτερο και για τον πεο" ότι και να γίνει. Αυτό τί είναι δηλαδή άποψη ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Χεστηκαμε για τους 20. Μας πρήξετε ταρχιδια σε φόρουμ σοσιαλ για το τοπ 20. Έχουμε σοβαρότερα θέματα από τις αΤΑΚΕΣ του Χ
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Φταις Ιβάν γιατί δεν έβαλες χέρι νωρίτερα. Αφού δεν μπορείς να είσαι εδώ να τους συμαζευεις. Ελπίζω να κατάλαβες όντως ότι χρειάζονται στελέχη για να είναι η ομάδα στελεχωμένη σε όλα τα επίπεδα. Γιατί τα χρήματα φέτος ΔΕΝ ήταν το θέμα. Περιμένω εξελίξεις όντως για προπονητικό κ γήπεδο γιατί δεν ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Να τος και ο δάσκαλοςvasilis1976 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:23 Α! Και όλοι εσείς που τρελαίνεστε με τους παιχταράδες των ....5 παιχνιδιων ( γιατί παραπάνω δεν παιζουν) ή αλλάξτε σπορ ή μάθετε λίγο μπάλα.
Που μας έφαγε ο Ιβαν ΚΑΙ τα παιδια των ακαδημιων. Γιατί όσοι δεν παίξανε εδώ είδαμε τι καριέρα κάνανε όλοι ανεξαιρέτως. Τι, όχι;
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει πέρα από τα συνηθισμένα ύποπτα accounts τ που έβρεξε και εμφανίστηκαν, υπάρχει μια απογοήτευση.