Εδω στο χαζετα ο αλλος ο βαζελοαρδ το μόνο θέμα που ειδε ηταν μια κάποια αγκωνια του λοβρεν στην περιοχη.
Εντάξει ξέρουμε οτι καθε πρωτάθλημα που παιρνει ο ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι αθλος σε αυτη τη βρωμοδιοργωναση αλλα καμια φορα μπορουμε να δείχνουμε και επιεικεια στην ομαδα.
Αναζήτηση για περισσότερες από 3765 εγγραφές
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Παραληψη. Ευχαριστώ τους συμφουριτες που πήραν θέση κατανοώντας τι ήθελα να πω.
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ματς έπρεπε να τελειώσει στο 4'.
Με 10 παίχτες αυτός ο τραγικός Βαζελος θα έτρωγε 3.
Βάζω τα χέρια μου , τα πόδια και ότι άλλο θέλετε στην φωτιά, πως αν αντίστοιχο φάουλ γινόταν σε παίχτη που φορούσε κόκκινα θα είχε φύγει απευθείας.
2 μετρα και 2 σταθμά κύριοι..
Με 10 παίχτες αυτός ο τραγικός Βαζελος θα έτρωγε 3.
Βάζω τα χέρια μου , τα πόδια και ότι άλλο θέλετε στην φωτιά, πως αν αντίστοιχο φάουλ γινόταν σε παίχτη που φορούσε κόκκινα θα είχε φύγει απευθείας.
2 μετρα και 2 σταθμά κύριοι..
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Πγ σιωπη σου ευχομαι οτι χειροτερο ρε.Ακομα δεν μπορω να ηρεμησω με αυτα που εκανες...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Τετοια κοκκινη ειχε παρει κ ο Ζαμπα σε να παο ΠΑΟΚ στο οακα...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευχαριστώ αδερφέ
Ξεκάθαρη φάση … φάουλ του Κεντζιορα που δαγκώνει τον πρέσβη
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο θα μπορουσε να ερμηνευτει ως απροσεκτο και οχι ως επικίνδυνο γιατι δεν τον βρισκει με τις ταπες. Αλλα του Σιωπη ειμαι περιεργος να δω ο Λανουας πως θα το ερμηνευσει.Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:19Τετοια κοκκινη ειχε παρει κ ο Ζαμπα σε να παο ΠΑΟΚ στο οακα...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει κι άλλη φάση το παιχνίδι στο ξεκίνημα. Χτύπημα στον αστράγαλο του Μπάμπα με τις τάπες. Δεν θυμάμαι ποιος.
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Α ρε μεγάλε ΠΑΟΚ, να που εκτός από τα σκουλήκια Θεσσαλονίκης, παίζουν τελικό τσάμπιονς λιγκ μαζί σου και τα σκουλήκια Χαβούζας.
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 02:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Kαι κατι τελευταιο. Μακη τους ελιτ να μην τους στέλνετε μονο τουμπα νταξει? Παραπήγε το αστειο
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 10:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ μια απορία έχω. Από τη στιγμή που ο διαιτητής δίνει φάουλ κατά του Σιώπη σε εκείνη τη φάση, πάει να πει ότι είδε το πάτημα στον αχίλλειο. Γιατί κάτι άλλο μεμπτό για φάουλ ο Σιώπης δεν κάνει. Για πες μας ρεφ, αφού δίνεις το φάουλ (που σημαίνει είδες τι έκανε) την κάρτα που στο διάολο την έβαλες ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 10:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβάζεις σχόλια Βάζελων και είναι για λύπηση. Πως κατάντησε έτσι ο βαζελος ρε.
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θεωρώ ότι το παιχνίδι χρειάζεται πολύ ανάλυση καθώς η ομάδα έβγαλε ΟΛΕΣ τις αδυναμίες της σήμερα και δείχνει τον τρόπο που μπορεί να αντιμετωπιστεί από ΠΟΛΥ κατωτερες ποιοτικά ομάδες, όπως είναι ο (και ο φετινός) βάζελος.
Μεγαλύτερη αδυναμία από όλες είναι η έλλειψη σκληράδας. Απαράδεκτο το ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 11:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, δηλαδή: αγωνιστικός χώρος, ανοχή διαιτητή, λάθος πρώτο ημίχρονο από άποψη συγκέντρωσης και εντάσεων από μέρους μας, είναι ένα ακόμα παιχνίδι όπου σε συγκεκριμένες στιγμές φαίνεται η περιορισμένη ποιότητα που έχουμε στη πίσω γραμμή.
Τα στόπερ δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ να ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντα αυτοί ήταν, απλά έχουν να πάρουν πρωτάθλημα 15 χρόνια. Βγήκε η ψείρα στο γιακά του 2026.Taseos έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 10:58 Διαβάζεις σχόλια Βάζελων και είναι για λύπηση. Πως κατάντησε έτσι ο βαζελος ρε.