Το πρωτάθλημα ποιας χώρας ; Συμμετέχουν κι αλλού ;Мир έγραψε: Πέμ 19 Μαρ 2026, 23:28Τι πλεη οφ μόνο; Εδώ πριν 7 μέρες γράφανε ότι με συνεχόμενες νίκες προλαβαίνουν να πάρουν το πρωτάθλημα.
Αναζήτηση για περισσότερες από 3723 εγγραφές
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 23:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτη η χαμένη σουπερ ευκαιρία του Πελίστρι θα στοιχειώνει το ελληνικο ποδόσφαιρο για δεκαετίες. 4-1 θα ήταν τώρα. Κρίμας.
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε αν είναι να χαζεψουμε με το intertoto 2.1 άστο. Την επόμενη φορά που θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο Conference θα παει ημιτελικά, αν μάλιστα τη χρονιά της Brugge υπήρχε αυτό το φορματ θα παίζαμε τελικό. Υποβαθμιστηκε πάρα πολύ, καθόλου απίθανο να το σηκώσει κι άλλη ελληνική ομάδα μέσα στη δεκαετία ...
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε αν είναι να χαζεψουμε με το intertoto 2.1 άστο. Την επόμενη φορά που θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο Conference θα παει ημιτελικά, αν μάλιστα τη χρονιά της Brugge υπήρχε αυτό το φορματ θα παίζαμε τελικό. Υποβαθμιστηκε πάρα πολύ, καθόλου απίθανο να το σηκώσει κι άλλη ελληνική ομάδα μέσα στη δεκαετία ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 01:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω τι γίνεται με τους πόντους για 10η θέση και ριπαπα μου κιόλας.
Σήμερα ήταν πολυ ωραία μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι χαρτοπετσέτες μια φορά κλήθηκαν να παίξουν Πέμπτη Κυριακή και ήδη έχουν σφίξει. Εεε ρε και κανεί καμια κηδεία η Κηφισιά εκεί να δεις γλέντια.
Καλά για τους άλλους ...
Σήμερα ήταν πολυ ωραία μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι χαρτοπετσέτες μια φορά κλήθηκαν να παίξουν Πέμπτη Κυριακή και ήδη έχουν σφίξει. Εεε ρε και κανεί καμια κηδεία η Κηφισιά εκεί να δεις γλέντια.
Καλά για τους άλλους ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 01:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο μεταξύ στο πορτοκαλί σάιτ λένε ότι πέρασε η ομάδα που ήθελε η Ουέφα. Ρε τι πίνουν αυτοί εκεί;
- Παρ 20 Μαρ 2026, 17:17
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΕΚ πάρε πρωτάθλημα, να πάθουν κοκομπλόκο
ΑΕΚ μαστούρα μου γλυκειά , εσύ και το Μαρόκο.
ΣΦ ΑΕΚ Καζαμπλάνκας.
ΑΕΚ μαστούρα μου γλυκειά , εσύ και το Μαρόκο.
ΣΦ ΑΕΚ Καζαμπλάνκας.
- Παρ 20 Μαρ 2026, 19:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν παρακολουθώντας χθες τον αγώνα της Μπετις με την πράσινη εκδοχη της ΕΟ εξάγονται 2 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (κατα την γνώμη μου)
ΠΡΩΤΟΝ: Ο ΜΟΝΟΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ παραγων των εμφανισεων των άλλων πλην ΠΑΟΚ στα ευρωπαικα γηπεδα ειναι οι αιλιναις διετοιταισ
Προσεξτε: ξεκιναει χθες το παιχνιδι ...
ΠΡΩΤΟΝ: Ο ΜΟΝΟΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ παραγων των εμφανισεων των άλλων πλην ΠΑΟΚ στα ευρωπαικα γηπεδα ειναι οι αιλιναις διετοιταισ
Προσεξτε: ξεκιναει χθες το παιχνιδι ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε μπορεί να γίνει. Αλλά δε γίνεται να ψάχνεις μονίμως θαύματα για να πάρεις ένα πρωτάθλημα. Δε κάνει καλό στην υγεία
- Τρί 07 Απρ 2026, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Όποιος μεγαλώνοντας, σκεπτόμενος ... ορθολογικά, θα προτιμούσε να μη φθείρει την υγεία του και λόγω των αθλητικών επιλογών του, δεν έχει λογική το ότι επέλεξε κάποτε το ασπρόμαυρο μονοπάτι. Οπότε ας αφήσουμε στην άκρη τις αναλατιές και ας περιμένουμε την πιθανή παρανοϊκή εξέλιξη στη συνέχεια των ...
- Πέμ 09 Απρ 2026, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις τι συζητατε?2 χερια στηριξης δεν υπαρχουν..ακουμπαει κατω με το ενα την βρισκει με το αλλο που ετω και για λιγο ειναι στον αερα..επισης η μπαλα παει μεσα αρα κοβει ευκαιρια..στην ρουμανικη τηλεοραση που το βλεπω εξαρχης ελεγαν οτι ειναι καθαρο και απορουσαν που δεν το εδωσε..
- Πέμ 09 Απρ 2026, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει κάτι να γίνει να μην πάρει αυτό το έκτρωμα πρωτάθλημα.
Κρίμα για το άθλημα
Κρίμα για το άθλημα
- Πέμ 09 Απρ 2026, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως εχουν φάει 3 μπαλάκια απο αυτό το χωριο;
Μου αρέσει που οι ρεπόρτερ της αεχ κορόιδευαν σημερα το γηπεδο της Ράγιο.
Σαν της Προοδευτικής λεει είναι και χαζογελουσαν. Σαντιάγο Κορυδαλλεου έλεγαν...
Άρπαξε τα τωρα...
Μου αρέσει που οι ρεπόρτερ της αεχ κορόιδευαν σημερα το γηπεδο της Ράγιο.
Σαν της Προοδευτικής λεει είναι και χαζογελουσαν. Σαντιάγο Κορυδαλλεου έλεγαν...
Άρπαξε τα τωρα...
- Πέμ 09 Απρ 2026, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά, δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω με αυτά που βλέπω. Είναι λες και παίζουν ο τρίτος με τον πέμπτο της σουπερλιγκ 2.
- Πέμ 09 Απρ 2026, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή ήταν η Ευρώπη που "ειχε" η αεχ; Δύο ματς με ένα καφενείο και δυο ματς μέσα σε αργία.