Το προβλημα που βλεπω εγω,γενικα οχι σημερα, ειναι οτι για πρωτη ισως φορα στην ιστορια η εθνικη εχει μεγαλυτερη ποιοτητα μπροστα απο πισω και αντι να παιζει επιθετικα παιζει με συστηματα πογιετ και ρεχαγκελ(εκεινοι βεβαια ηταν αναγκασμενοι να παιξουν ετσι)..
Με τετοιο στυλ παιχνιδιου απλα θα ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 3726 εγγραφές
- Παρ 27 Μαρ 2026, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Πρώτον, ρε πλάκα κάνετε; ΠΟΤΕ να μη τους βάλει. Έχουμε και υποχρεώσεις δεν θα ασχολούμαστε με το κωλομπαρο
Δεύτερον, έτσι για την κουβέντα, τι υποτίθεται ότι δοκιμάζει με Κουρμπέλες και μπακασετες; Αν ήθελε να κάνει δοκιμές ας έπαιρνε Μύθου.
Τρίτον, επανέρχομαι στο πρώτο. Ποτέ κανένα δικό μας να ...
Δεύτερον, έτσι για την κουβέντα, τι υποτίθεται ότι δοκιμάζει με Κουρμπέλες και μπακασετες; Αν ήθελε να κάνει δοκιμές ας έπαιρνε Μύθου.
Τρίτον, επανέρχομαι στο πρώτο. Ποτέ κανένα δικό μας να ...
- Παρ 27 Μαρ 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
τα ειπαμε τριαδα που θα δημιουργησει προσδοκιες με ντελια μεσα ξεχαστε την.γι αυτο εβγαλε καρετσα γαμω το σπιτι του
- Παρ 27 Μαρ 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Νταξει μπήκε κι ο Μασούρας. Βάζω κι εγώ την Βουγιουκλάκη
- Παρ 27 Μαρ 2026, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη τι να καταλαβουμε απο τον απιθανο στον παγκο?οτι ο ντελιας λογιζετε ως αλλαγη οπως οι τετει τριαντης μασουρας κλπ?δρομο ρε κομπλεξικο σιχαμα χθες
- Παρ 27 Μαρ 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση για την Εθνική με Γιοβάνοβιτς προπονητή . Περα από το κόμπλεξ που βγάζει είναι και πολύ μέτριος προπονητής . Δημιούργημα των ρεπόρτερ του βαζελου είναι.
Από την άλλη βέβαια δεν φταίει και ο Γιοβάνοβιτς που είναι ακόμα στην Εθνική .
Από την άλλη βέβαια δεν φταίει και ο Γιοβάνοβιτς που είναι ακόμα στην Εθνική .
- Παρ 27 Μαρ 2026, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Τυχερός ο Γιαννουλης που ο Πηλιος επέλεξε εθνική Αλβανίας αλλιώς ούτε αποστολή θα τον παίρνουν. Με τα χάρτινα υπερόπλα θα παίζαμε στο μπακ.paoki19 έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 22:37 Γιαννουλη παιξε όσο προλαβαίνεις. Απο το καλοκαίρι ξεχνα εθνικη
- Παρ 27 Μαρ 2026, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτοί που παίζει ο Κουρμπελης βασικός αντί Ζαφείρη και ο Μπακαπεφτας αντί Ντελια.
Ξέρω ξέρω οπαδικα γυαλιά και τα λοιπά κλισέ των χαβουζαιων.
Μα δεν έχεις κάν οπαδικα γυαλιά. Γιατί τουλάχιστον αν είχες οπαδικά γυαλιά θα έγραφες κάτι το οποίο έχει μια δόση αλήθειας έστω και καθ υπερβολή.
Το ...
- Παρ 27 Μαρ 2026, 23:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτη η εθνικη οπως ειναι τωρα με τους παικτες που εχει (βγαζω εκτος τους μανατζαροπαικτες) αν ηταν στην Ολλανδια η στο Βέλγιο θα κτυπαγε στα ισια 4αδα σε καθε διοργανωση
ή αν ηταν προπονητης ο ΣΑΝΤΟΣ η ο ρουμανος
Αυτα που γινονται είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ το λιγοτερο
Συζηταμε τωρα για κουρμπελη και ...
ή αν ηταν προπονητης ο ΣΑΝΤΟΣ η ο ρουμανος
Αυτα που γινονται είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ το λιγοτερο
Συζηταμε τωρα για κουρμπελη και ...
- Παρ 27 Μαρ 2026, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν έχω τόσο καλές άκρες όπως εσύ, λέω ότι βλέπουν τα μάτια μου.
Τα μάτια μου λοιπόν βλέπουν έναν προπονητή όπου ξεκινάει βασικό έναν παίχτη φάντασμα στην ομάδα του, αντί ενός από τα καλύτερα 10αρια που έχει βγάλει η χώρα τον 21ο αιώνα.
Σήμερα άφησε εκτός τον καλύτερο Έλληνα χαφ για να βάλει ...
Τα μάτια μου λοιπόν βλέπουν έναν προπονητή όπου ξεκινάει βασικό έναν παίχτη φάντασμα στην ομάδα του, αντί ενός από τα καλύτερα 10αρια που έχει βγάλει η χώρα τον 21ο αιώνα.
Σήμερα άφησε εκτός τον καλύτερο Έλληνα χαφ για να βάλει ...
- Σάβ 28 Μαρ 2026, 00:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν ..
Αντε να κανουμε ποδοσσφαιρική κριτική για την μικτη μανατζαραιων
Ολες οι εθνικες ομάδες του κόσμου και οι προπονητές τους έχουν ποδοσφαιρικά/προπονητικά ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα που όμως ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ
Ποιο είναι αυτό;;;
ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΟΧΗΣ και ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑΣ
Καθε ΣΟΒΑΡΟΣ προπονητής που ...
Αντε να κανουμε ποδοσσφαιρική κριτική για την μικτη μανατζαραιων
Ολες οι εθνικες ομάδες του κόσμου και οι προπονητές τους έχουν ποδοσφαιρικά/προπονητικά ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα που όμως ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ
Ποιο είναι αυτό;;;
ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΟΧΗΣ και ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑΣ
Καθε ΣΟΒΑΡΟΣ προπονητής που ...
- Σάβ 28 Μαρ 2026, 01:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Η επαναλαμβανόμενη μη χρησιμοποίηση των καλύτερων παικτών μας στοίχησε ήδη ένα μουντιάλ.με τον άχρηστο στον πάγκο που κάτι έχει με τον οργανισμό ΠΑΟΚ θα μας στοιχίσει και τους επόμενους στόχους.
- Σάβ 28 Μαρ 2026, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
γιατί όταν έβαλε τους σωστούς παίκτες στις σωστές θέσεις γράψαν ένα τριμπαλο σε λίγα λεπτά από την Δανία εντός. Υπεραπλουστευσεις του κώλου
Με τη Δανία πήγε εντελώς αδιάβαστος και απροετοίμαστος. Χωρίς να μελετήσει καθόλου τον αντίπαλο, ανέβασε την ομάδα ψηλά έχοντας απέναντι μέσους θηρία ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Κουράστηκα να τραγουδώ για τα αδέρφια που μας βλέπουν από εκεί ψηλά. Δε θέλω άλλα άδικα αδέρφια να βλέπουν από ψηλά. Πως το λένε ; Φτάνει. Η θέση κάθε νέου ανθρώπου είναι σπίτι του με την οικογένεια του. Να μιλά με φίλους να περνά όμορφα.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.
Το βασικο ερωτημα ειναι μαλλον εαν θελει να ακολουθησει αυτην την οδο.
Κι οχι να αποτρεπει τους παντες να μπουν στον κοπο να ασχοληθουν.
Κι οχι να αποτρεπει τους παντες να μπουν στον κοπο να ασχοληθουν.