Η αναζήτηση βρήκε 12 εγγραφές
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Αγαπητε μηχανικέ,αν δεις την προηγουμενη ενημερωση της ΠΑΕ στις 23/6/2025 θα προσεξεις στην προτελευταία φωτογραφία κατω αριστερα γραφει page 91.Οπότε δεν υπάρχει θεμα αν εχει γινει μελετη.Το θεμα ειναι η υλοποίηση,που όντως εκει τα δεδομενα ειναι πολύ πολύ χλωμά και από πλευρας χρηματοδότησης Ιβαν ...
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 09:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μονη κινητικοτητα που υπαρχει ειναι ανακοινωσεις του κυρ κυρ και μακετες 4 χρονων πριν, χωρις κανενα χρονοδιαγραμμα χωρις καμια αναφορα σε χρηματοδοτηση και ολα αυτα μετα την ανακοινωση κατσαρη.
Αν δεν υπηρχε αυτη τιποτα απολυτως δεν θα "ανακοινωναν".
Αν δεν υπηρχε αυτη τιποτα απολυτως δεν θα "ανακοινωναν".
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει κανένας κυρ κυρ στις ανακοινώσεις. Πιθανώς και δε θα ανακοίνωναν γιατί μάλλον είχαν σχεδιάσει εκδήλωση για αργότερα. Αλλά πιέστηκαν. Το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι το γήπεδο θα γίνει. Πλέον δεν έχει επιστροφή η όλη φάση. Ο λαός του ΠΑΟΚ πρέπει απλά να μπει μπροστά για να μην ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ακόμα και αν τον κρατήσεις, εμένα με έχασες από υποστηρικτή σου γιατί απλά έδειξες ότι δεν νιώθεις.
Επικοινωνιακά κόλπα και μαλακιες αλλού, όχι σε εμάς. Κι αν δεν περίμενες τέτοιες αντιδράσεις τότε δεν είσαι ένας από εμάς και σίγουρα δεν νιώθεις.
Μακάρι να ισχύει το ενδιαφέρον του εταίρου ...
Επικοινωνιακά κόλπα και μαλακιες αλλού, όχι σε εμάς. Κι αν δεν περίμενες τέτοιες αντιδράσεις τότε δεν είσαι ένας από εμάς και σίγουρα δεν νιώθεις.
Μακάρι να ισχύει το ενδιαφέρον του εταίρου ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι γράφετε ρε, ποιες σαύρες και ποια κόλπα;
Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.
Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;
Υπάρχει 1 ...
Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.
Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;
Υπάρχει 1 ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο Ιβαν ήταν αντίθετος, αλλά πείσθηκε από τους συμβούλους του ότι δεν θα ανοίξει μύτη, μετά από όλο αυτό, το οποίο είναι lose-lose για τον Ιβαν, δεν πρέπει να απολύσει κόσμο;
Αν καταλάβατε καλά, κόσμος που ήταν δίπλα στον Ιβαν στην κόντρα με τον ΑΣ κλπ, έπαψε να στέκεται στο πλευρό του ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα το μεσημέρι αισθανόμουνα όπως ακριβώς το μεσημέρι της 17ης Αυγούστου 2006... ηττημένος, ντροπιασμένος και αδύναμος. Προς Θεού, δεν συγκρίνω τις περιπτώσεις!!!! Καμία σχέση, ούτε στο αγωνιστικό, ούτε στο εξωαγωνιστικό, ούτε ως χαρακτήρες, καμία σύγκριση! Απλά, όπως τότε, ήταν αυτή η ρημάδα η ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ξέρω ότι δεν θα πέσεις από τα σύννεφα με αυτό που θα πω αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα βρούνε πάλι τρόπο να κάνουν το μαύρο άσπρο..
Όποιος προσπαθήσει να με πείσει για το αντίθετο, θα του έδειχνα πολύ ευχαρίστως (τρόπος του λέγειν) την έκφραση του γιου μου μόλις του ανακοίνωσα την πώληση του ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδυνατώ να πιστέψω ότι σταμάτησε ο κόσμος ιντερνετικα την πιθανή μεταγραφή.
Πιο πολύ για στημένο μου φαινεται όλο αυτό, το οποίο για εμένα είναι ίσως και χειρότερο γιατί θα μας περνάνε για πολύ χαζούς. Κατά την γνώμη πρέπει να βγει ο κουβεντιδης και να πει ότι ποτέ δεν υπήρξε κάτι και όχι ότι το ...
Πιο πολύ για στημένο μου φαινεται όλο αυτό, το οποίο για εμένα είναι ίσως και χειρότερο γιατί θα μας περνάνε για πολύ χαζούς. Κατά την γνώμη πρέπει να βγει ο κουβεντιδης και να πει ότι ποτέ δεν υπήρξε κάτι και όχι ότι το ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι παρασταση δωσατε ρε??για χαζους μας περνατε??
Χειροτερο και απο την πωληση ειναι αυτο...
Ιβαν εχασες και τους τελευταιους υποστηρικτες σου..
Απο δω και περα η κριτικη θα γινει πιο εντονη γιατι πλεον δε πιστευω οτι νιωθεις!!!
Χειροτερο και απο την πωληση ειναι αυτο...
Ιβαν εχασες και τους τελευταιους υποστηρικτες σου..
Απο δω και περα η κριτικη θα γινει πιο εντονη γιατι πλεον δε πιστευω οτι νιωθεις!!!
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που έγινε αντιληπτό σήμερα είναι ότι ο κόσμος δε θέλει να παίζουν με την νοημοσύνη του.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
«Χθες Τρίτη, συναντηθήκαμε με τον κ. Ιβάν Σαββίδη στη βίλα του στο Πόρτο Καρράς και στο τέλος αυτής της συνάντησης δώσαμε τα χέρια.
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που ανανεώθηκε η σχέση μου με τον ΠΑΟΚ και τον κ. Ιβάν Σαββίδη. Είναι κάτι που όλοι θέλαμε.
H αλήθεια είναι ότι, πάντα με σεβασμό στην ...