Νομίζω ότι τα περισσότερα προβλήματα δημιουργούνται από αυτόν που μέχρι πριν κάποιον καιρό ήταν υπεύθυνος ασφαλείας του Σαββίδη και πλέον είναι υπεύθυνος ασφαλείας του Μυστακίδη και στο ΔΣ της ΚΑΕ.
Διορθώστε με, αλλά στη συνάντηση συνδέσμων με τον Μυστακίδη, ζήτησαν αυτός να είναι εκτός.
Η αναζήτηση βρήκε 685 εγγραφές
- Τρί 12 Μάιος 2026, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 12 Μάιος 2026, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
"Καταφέραμε να υπογράψουμε συμφωνία με τον Αντρέα Τρινκιερι που αντικαταστησε τον σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο Γιούρι Ζντοβτς.
Αυτή η κίνηση που εμπνεύστηκε ο Νίκος Βεζυρτζής και την υλοποιήσαμε μαζί στο Μιλάνο, έδωσε στον κόσμο μας το όραμά και την προοπτική που χρειαζόταν την δεδομένη στιγμή ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Μια χαρά?
Γεμίσαμε χιούμορ εδώ μέσα με τα τρολλ.
Και μουστάκι θα σας βάλει να ξυρίσετε.
Οποίος δεν κάνει τα στραβά μάτια στα του ευεργέτη και βλέπει με άλλο μάτι την διοίκηση του Μυστακίδη σύμφωνα με εσένα είναι τρολ; Γιατί έχεις βάλει την καραμέλα τρολ και τρολ ενώ είναι πιθανότερο να είσαι ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Oh shit
Here we go again
Here we go again
- Τρί 12 Μάιος 2026, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δε θέλετε ή αν "απαγορεύεται" η άλλη άποψη να μας το πείτε μη σας το χαλάμε.
Όλα τα ποστ σου είναι ιντριγκαδόρικα και ειρωνικά σε βαθμό αηδίας. Η αλλη αποψη δεν ενοχλεί , καλοδεχούμενη είναι, η αλλη αποψη ομως εκφρασμενη με τον δικό σου τρόπο κουράζει πάρα πολύ και προκαλεί έναν γενικότερο ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Βέβαια έχουμε φτάσει σε σημείο που ότι επιλήψιμο καταγράφεται για την ΠΑΕ και τον Ιβαν Σαββίδη (που τα τελευταία χρόνια είναι άπειρα) είναι από τρολ και το γράφει για να εξυπηρετεί συμφέροντα, ενώ δεν είναι η πραγματικότητ, στην δική μου περίπτωση τουλάχιστον και σε πολλές άλλες που γνωρίζω.
Άρα ...
Άρα ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά πιστεύετε ότι έστω και ένας από τους δύο πληρώνει λογαριασμούς στο ίντερνετ για προπαγάνδα; Ολόκληρη κυβέρνηση ξεγυμνώθηκε σε αυτό, και δεν θα είχε γίνει με του Σαββίδη ή του Μυστακίδη.
Εγώ λέω καλύτερα να αποδεχτούμε ότι υπάρχουν πολλοί που πλέον αγανάκτησαν με τον τρόπο διοίκησης του ...
Εγώ λέω καλύτερα να αποδεχτούμε ότι υπάρχουν πολλοί που πλέον αγανάκτησαν με τον τρόπο διοίκησης του ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
στο september η αποστολη της ΑΕΚ Αθηνων
ΟΚ Τελη
καταλάβαμε "τι" ακριβώς παίζεται
Συνέχισε απτόητος..
Το οποίο διαχειρίζεται η Hotel Brain η οποία νοικιάζει το συγκεκριμένο ξενοδοχείο από τον Μυστακίδη για 10 χρόνια.
Κατάλαβες τώρα τι " παίζει" ;
Να υποθέσω είσαι και από αυτούς που υποστηρίζουν ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 10:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ιντερνετ ειναι φιλος μας αδερφε, προσπαθησε να ερθεις στο 2026. Πιστευω σε σενα.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τελικά που ανήκει η hotel brain ? :)
Στον Πανο Παλαιολογο, ο οποιος την ξεκινησε στη Σαντορινη.
Προσπάθησε λίγο ακόμη αδερφέ. Το έχεις.
"Η HotelBrain, ο μεγαλύτερος όμιλος ξενοδοχειακής διαχείρισης στην Ελλάδα, ανήκει και διοικείται από τον ιδρυτή της, Πάνο Παλαιολόγο, ο οποίος ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάθαμε από τον Μπουντούρη ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι στα μαχαίρια, τι λε ρε παιδί μου από τα σύννεφα πέσαμε. Το γράφετε και με μπολντ, λες και υπήρχε έστω και ένας να πιστεύει ότι τα πάνε καλά. Δε θα το πιστέψετε επίσης, ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ , πρώτοι εδώ.
Είναι τατιάνα του ελβετοθεσσαλονικέα η μάνα. Λευτεριά ...
Είναι τατιάνα του ελβετοθεσσαλονικέα η μάνα. Λευτεριά ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 11:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο καθένας μας έχει δικαίωμα στην άποψη και όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι ο μόνος που ΔΕΝ θα έπρεπε να έχει άποψη.
Η μόνη (βασική για εμένα) διαφορά, είναι στο βάρος της κάθε άποψης και αυτό προκύπτει από γεγονότα.
Εδώ και μήνες βλέπω ορισμένους (αρκετούς είναι η αλήθεια) να σκοτώνονται στα ...
Η μόνη (βασική για εμένα) διαφορά, είναι στο βάρος της κάθε άποψης και αυτό προκύπτει από γεγονότα.
Εδώ και μήνες βλέπω ορισμένους (αρκετούς είναι η αλήθεια) να σκοτώνονται στα ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν καταλαβαίνω.
Έχει δίκιο ο ΑΣ αν ζητάει αστρονομικό ποσό για το ενοίκιο; Ξέρουμε αν ισχύει αυτό;
Αν έχει δίκιο, γιατί έχει δίκιο;
Πότε έγινε αρεστός ο ΑΣ; Όταν γύρισε από την πλευρά Μυστακίδη στο 15-0 Ιβάν;
Είναι καλός τώρα ο φούρναρης Ησαϊάδης; Ο γεωπολιτικός αναλυτής;
Πολλά τα ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ώστε οι ερωτήσεις μπορούν να μπαίνουν προς τη μια κατεύθυνση αλλά όχι προς την άλλη.
Odi σοβαρά δεν πήρες ποτέ θέση? Φαντασιοπληκτοι θα είμαστε.
Blackgr και οι μαύρες σακούλες που έλεγε ο Odi το καλοκαίρι καθώς και άλλος μοντ πριν λίγο καιρό για τα μπασκετικά δάνεια, κι αυτά ποτέ δεν ελεχθησαν ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic