Ημερα 20η?
Ηρθα στην δουλεια χωρις στοπερ. Θα φυγω με στοπερ.
Ή εξτρεμ δεν εχω κανενα προβλημα.
Η αναζήτηση βρήκε 697 εγγραφές
- Δευ 09 Φεβ 2026, 08:34
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 18 Μάιος 2026, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Βιάστηκες 3 μήνες και 10 μέρες. Περίπου.
- Τετ 20 Μάιος 2026, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Και τώρα βλέπω ότι ο Ριέρα δεν απολύθηκε αλλά παραιτήθηκε και έβγαλε στην σέντρα δημοσίως την διοίκηση που δεν τον στήριξε σε όλα τα επίπεδα και τον χρησιμοποίησε για να προστατέψει το κλαμπ.
Ναι, δε νομίζω να τον δούμε από τα μέρη μας
Ναι, δε νομίζω να τον δούμε από τα μέρη μας
- Τρί 02 Σεπ 2025, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
1. Δεν θέλω με τίποτα να πάρει ο Σαββίδης την ΚΑΕ. Και για λόγους διασφάλισης της ΟΠΟΙΑΣ μελλοντικής ανεξαρτησίας του συλλόγου, και για πρακτικούς - οικονομικούς - διοικητικούς λόγους
2. Αν το έκανε όμως, θα ήθελε ΠΟΛΥ θράσος για να παραστήσουν τους θιγμένους κάποιοι
2. Αν το έκανε όμως, θα ήθελε ΠΟΛΥ θράσος για να παραστήσουν τους θιγμένους κάποιοι
- Τετ 29 Απρ 2026, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Σήμερα ελπίζω να κατάλαβες σε τι μπουρδελο έμπλεξες.
Θα δίνεις εσύ τα εκατομμύρια σου και τα τσουτσεκια με τα γκρι θα το παίζουνε γαμαω .
Καλό κουράγιο
Θα δίνεις εσύ τα εκατομμύρια σου και τα τσουτσεκια με τα γκρι θα το παίζουνε γαμαω .
Καλό κουράγιο
- Τετ 29 Απρ 2026, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα με το μπάσκετ, τον Μυστακίδη και την ομάδα που είδαμε είναι ότι νιώθουμε όλοι την αυτοπεποίθηση ότι του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι. Το πιστεύουμε. Θες ο Τρινκερι στην κερκίδα; Θες ο Μυστακίδης που είναι εκεί; Σου βγάζει μια σιγουριά ότι μόνο προς τα πάνω θα πάμε. Το ίδιο έβγαζε ο ...
- Πέμ 30 Απρ 2026, 10:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Boss χθες κατάλαβες το upgrade που χρειάζεται και σίγουρα θα γίνει, δεν έχω αμφιβολία.
Πιο σημαντικό είναι να κατάλαβες οτι εάν δεν τρίξουν δοντάκια, ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη θα αποφεύγεις τις ομορφιές.
Είμαι αισιόδοξος.
Πιο σημαντικό είναι να κατάλαβες οτι εάν δεν τρίξουν δοντάκια, ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη θα αποφεύγεις τις ομορφιές.
Είμαι αισιόδοξος.
- Παρ 08 Μάιος 2026, 13:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
https://www.paokbc.gr/el/nea/omadas/3531-2026-05-08-09-26-45
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου ιδιωτικού προπονητικού κέντρου μπάσκετ σε έκταση 8.000 τ.μ. στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
Το νέο αθλητικό συγκρότημα σχεδιάζεται ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μιας σύγχρονης ...
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου ιδιωτικού προπονητικού κέντρου μπάσκετ σε έκταση 8.000 τ.μ. στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
Το νέο αθλητικό συγκρότημα σχεδιάζεται ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μιας σύγχρονης ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά ο Τέλης κοιτάει και τις υποδομές και όχι μόνο την πρόσκαιρη δημιουργία ομάδας με μισθοφόρους παίκτες.
Κοίτα να δεις...
Μεγάλη είδηση η οποία βγαίνει χωρίς πολλές φανφάρες και με πολύ μικρό χρονικό ορίζοντα.
Money talks .. που λένε και στο χωριό μου.
Δεν βλέπω σχόλια πάντως και αυτό ...
Κοίτα να δεις...
Μεγάλη είδηση η οποία βγαίνει χωρίς πολλές φανφάρες και με πολύ μικρό χρονικό ορίζοντα.
Money talks .. που λένε και στο χωριό μου.
Δεν βλέπω σχόλια πάντως και αυτό ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαρείτε το μάγκες.
Ο σύλλογος μεγαλώνει.!!
Ο σύλλογος μεγαλώνει.!!
- Παρ 08 Μάιος 2026, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μπάσκετ ξεκινάει τέλη Σεπτεμβρίου/αρχές Οκτωβρίου τις αγωνιστικές υποχρεώσεις κάθε νέας σεζόν. Το να θέλουν να το τελειώσουν μέχρι να ξεκινήσει η νέα σεζόν όπου διεκδικείς είτε είσοδο στην Ευρωλίγκα είτε δημιουργείς αγωνιστικά και "υποδομικα" θέση μετόχου για να μπεις του παραχρονου, ε ναι, θα ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 14:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας
Καυλα!
Τι ζούμε ρε μαλακες! Χαρείτε το!
Ερώτηση. Γίνεται να φτιαχτεί τέτοιο στολίδι, σε 6-7 μήνες όπως λένε;
Τι φάση;
Τι ζούμε ρε μαλακες! Χαρείτε το!
Ερώτηση. Γίνεται να φτιαχτεί τέτοιο στολίδι, σε 6-7 μήνες όπως λένε;
Τι φάση;
- Παρ 08 Μάιος 2026, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε ας βρεθεί ο Π.Α.Ο.Κ. με 2 γήπεδα, 2 προπονητικά, κτήρια δεξιά, κτήρια αριστερά να γιγαντωθεί η ομάδα να μην έχει ανάγκη κανένα και αφήστε τις κόντρες και τις ημερομηνίες και τα επικοινωνιακά.
Ας έρθει και τρίτος δισεκατομμυριούχος-εφιάλτης των ποκ στον ερασιτέχνη. Να ζήσω μεγάλες στιγμές θέλω ...
Ας έρθει και τρίτος δισεκατομμυριούχος-εφιάλτης των ποκ στον ερασιτέχνη. Να ζήσω μεγάλες στιγμές θέλω ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία σχέση. Το ένα είναι masterplan 180 στρέμματα από το μηδέν με υποδομές. Αυτό το στολίδι 8 στεμμάτων ουσιαστικά είναι μέσα στην πόλη κατασκευή οικοδομική. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορείτε να χαρείτε και οι μεν και οι δε. Θαρρείς και ο τελης με τον ιβαν θα μοιραστούν την περιουσία τους ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας
Καπου μεσα μου ελπιζω ο Ιβαν να το δει σαν προκληση αυτο και να βαλει και αυτος το προπονητικο της θερμης σε fast track.
ΟΛΗ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.
ΟΛΗ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.