Η αναζήτηση βρήκε 7 εγγραφές

Return

από trf_traveller
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Εγώ πάντως που είμαι οικονομικά τακτοποιημένο μέλος εδώ και 4 χρόνια, ούτε κάποια κάρτα μέλους έχω, ούτε mail να μου πουν πότε είναι η περίοδος ανανέωσης, ούτε καν ένα mail ότι η εγγραφή έγινε κανονικά και είμαι μέλος στον σύλλογο. Δυστυχως είμαστε αρκετά χρόνια πίσω και ευτυχώς που υπάρχει και η ...
από trf_traveller
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:13
Jump to forum
Jump to topic

Δυστυχώς είμαστε πολλά χρόνια πίσω στον ερασιτέχνη. Θέλει πολύ δουλειά, ίσως και αλλαγή στελεχών για να αποκτήσει μια σωστή οργάνωση η συνολική λειτουργία. Η συνδρομή είναι σχετικά φθηνή , στα 36 ευρώ, αλλά η επικοινωνία είναι μηδαμινή. Είμαι οικονομικά τακτοποιημένο μέλος από το 2021 και ούτε ένα ...
από trf_traveller
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

Όσο πιο πολλά μέλη, τόσο περισσότερη στήριξη θα έχουν τα τμήματα και επίσης μεγαλυτερη πίεση στη διοίκηση, μήπως και αλλάξουν τρόπο οργάνωσης
από trf_traveller
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

Να ρωτήσω και κάτι άλλο θέλω τώρα που σας βρήκα
Αν γίνουμε μέλη θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε το καταστατικό από την άποψη ότι οκ γίναμε μέλη αλλά σε σημαντικα θέματα που θα έρθουν στο μέλλον καλή ώρα θα έχουμε δυνατότητα ψήφου μέσω της γενικής συνέλευσης ή όχι ;
Γιατί αν είναι όχι το μόνο ...
από trf_traveller
Πέμ 07 Αύγ 2025, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv

Όσοι μπορούμε σήμερα να πάρουμε και κάρτες δυναμικών αθλημάτων (Πάλη, Άρση Βαρών, Τζούντο), θα είναι στο γραφείο, δίπλα από την 8.
από trf_traveller
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Τραγική η αναφορά στα νέα μέλη, ειδικότερα όταν σε όλο τον κόσμο γίνεσαι μέλος ηλεκτρονικά, τώρα λέει θα περνάει έγκριση από το ΔΣ
από trf_traveller
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Τραγική η αναφορά στα νέα μέλη, ειδικότερα όταν σε όλο τον κόσμο γίνεσαι μέλος ηλεκτρονικά, τώρα λέει θα περνάει έγκριση από το ΔΣ

Εαν το συνδυάσεις ότι κάποιοι σύνδεσμοι κανουν μαζικές εγγραφές οπως ακούγεται γιατί σου φαίνεται τραγικό πως θα έχουν την πλειοψηφία?

Αν δεις τις ομάδες του ...