Η αναζήτηση βρήκε 507 εγγραφές

Return

από Maklaz
Παρ 06 Φεβ 2026, 09:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

embuji έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 09:35 Ο κουρκουμες απο την Φιορεντινα πηγε στο ληκι. Τωρα ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν ενδιαφερθηκαμε ποτε, απλα "προταθηκε" σε οποιον μιλαει ελληνικα.
Δεν πρόλαβε να δηλωθεί στην Ευρωπαϊκή λίστα ρε γαμώτο, κρίμα!
από embuji
Παρ 06 Φεβ 2026, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σαββιδη πουλα σε κλεβει παικτες το ληκι δεν εχεις δευτερο σακακι.
από Maurice_Escargot
Τετ 22 Οκτ 2025, 10:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δεν είμαι έτοιμος να μην τον βλέπω στον πάγκο στα παιχνίδια.
από bicii82
Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Περίμενα να γίνει και επίσημα η αλλαγή ιδιοκτησίας για να πω αυτά που θέλω να πω.
Πιτσιρικάς πίσω στο 2007 όλη η παρέα τότε γαύροβάζελοι
εγώ δεν γούσταρα μια χανουμι ούτε λόγος και βλέπω μια μέρα τυχαία στις ειδήσεις για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και λέω αυτό ήταν μαγεύτηκα εδώ είσαι από εδώ και μπρος ...
από dragon
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Είναι εντυπωσιακά οτι τα μισθωμένα τρολ στο τουιτερ εκεί που λέγανε μπατίρη τον σαββιδη γιατι δεν δίνει 200 εκ εγγυητική, την ίδια στιγμή δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί πρέπει να πληρώσει ο Μυστακιδης για να πάρει την καε . Εκεί που αποθέωναν ΑΣ γιατί δεν μασάει για το καλό του συλλόγου κ ζητάει ...
από loukas karadimos
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Βολικό επίσης να ξεχάσουμε ότι ο εξαφανισμένος στο Λονδίνο Τελης έχει εμφανιστεί στη ζωή μας δια αλληλογραφίας απ τον Ιούνιο έχει σπάσει τα παπαρια όλων μας και συνεχίζει το ίδιο τροπάρι χωρίς να έχουμε ακούσει τη φωνή του

Μετά την αδιανόητη ασέβεια στον Ιβαν για το θέμα του γηπέδου, ας του ρίξει ...
από Sera4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ λοιπόν κάτι τέτοια Αμερικανάκια, τα βλέπω σαν το ενοχλητικό σκουπιδάκι που έχει κάτσει εκεί πίσω στο φάρυγγα και περιμένεις απλά να σου έρθει η καλή η χλέπα για να το αποβάλεις.

Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
από PAOK LARISSA
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Ολοι αυτοι οι αισχροι που βριζουν τον Χατζοπουλο στο fb της ΚΑΕ ολα αυτα τα χρονια που ηταν? Καλα οι μισοι τρολ ειναι κ γιατι αραγε να ξεφυτρωσαν τωρα? Οσο για τον Τελη ηδη εχει κανει την ομαδα ταναπου μια φορα. Δωσε τα χρεη προς κρατος και δανεια τριτων και τελειωνε τη δουλεια. Δηλαδη τι ζητανε? Να ...
από SePuLtUrA_4_
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 08:08
Jump to forum
Jump to topic

Σταμάτησα στα 23 μου....μου ξαναδώσες την φλόγα στα 48 μου... βέρος Αθηναίος που κόλλησα το μικρόβιο από τον μπασκετικό ΠΑΟΚ... ήσουν η αιτία να δηλώνω με καμάρι ΠΑΟΚ μέσα στην Αθήνα. Χαρές - κλάμα μα πάνω από όλα περηφάνια για αυτά που έζησα. Δεν υπήρχε οπαδός ΠΟΚ στο μπάσκετ στην Αθήνα. Όλοι ...
από leomatos88
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 16:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Καιρός για επανεκκίνηση.

Δεκαετίες περίμενε και περίμενε και περίμενε ο ΠΑΟΚτσής αυτή τη μέρα.

Είναι στο χέρι σου να φανείς αντάξιος των περιστάσεων, οι πίκρες υπήρξαν ατέλειωτες, αναλαμβάνεις μια τεράστια ευθύνη, να γυρίσεις τον ήλιο ανάποδα.

Τίναξε από το χρυσοποίκιλτο μανίκι σου σαν τη ...
από Taseos
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 13:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Οπότε με τη λογική σου, όλα μα όλα αυτά τα οφέλη προκύπτουν από την ανακοίνωση και τις κινήσεις του ΑΣ , της Θ4 κλπ, οι οποίες ανακοινώσεις και κινήσεις προέκυψαν από όσα είπε και παρότρυνε ο Κυρ Κυρ. Αυτό διαβεβαιώνει ο ΑΣ στην περίφημη συνέντευξη τύπου. Ότι κατόπιν της παρότρυνσης του ...
από KalamarGiannis
Πέμ 11 Δεκ 2025, 00:17
Jump to forum
Jump to topic

κάποιοι είδαν σήμερα από απέναντι τον Χατζόπουλο σκυθρωπό. Δεν έγιναν χειραψίες με τον Μυστακίδη ούτε για τα μάτια του κόσμου. Τι παίζει;
ρε συ Θανάση, τα κατάφερες. Πέτυχες το στόχο σου στο 100%, να ξεχρεώσεις, να παραδώσεις σε δυνατό πορτοφόλι. Το καταλαβαίνω, βλέπεις τώρα το "πνευματικό σου παιδί ...
από Taseos
Κυρ 28 Δεκ 2025, 13:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Βούρκο δεν είδε ακόμα. Δεν διεκδικούμε κάτι ακόμα από την πίτα. Οταν θα διεκδικούμε τίτλο θα γνωρίσει τον βούρκο καλά
από gpap5
Σάβ 24 Ιαν 2026, 06:34
Jump to forum
Jump to topic

είναι στενάχωρο, να φωνάζεις εδώ και μήνες για το ''πιο ξεκάθαρο πεθαίνεις'' στήσιμο των κάτω στον ΠΑΟΚ,
οι συνοπαδοί σου να είναι ναρκωμένοι από τον ''πλούσιο πρόεδρο που έρχεται'' και όχι απλά να μην αντιλαμβάνονται την φάκα,
αλλά να λοιδορούν εσένα που την βλέπεις
και τώρα να ''πέφτουν από τα ...
από katafraktos
Σάβ 07 Φεβ 2026, 03:22
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο δε μπορω να καταλαβω .Ποια ειναι η προσωπικη ατζεντα?
Πηρε το μπασκετ για να μη πληρωσει στον Ιβαν τα δυο μυρια που ουτως η αλλως δε θα εδινε ο Χατζοπουλος?Μπηκε για να τη σπασει στον κοσμο ?Αυτος που κρυβοταν και δε τον ειχε δει ανθρωπος?
Ξεχνατε πως ηταν το κλιμα για τη διοικηση πριν ερθει ...