Η αναζήτηση βρήκε 507 εγγραφές

Return

από Maklaz
Τρί 30 Δεκ 2025, 00:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Καλή χρονιά Πρόεδρε, ξέρουμε ότι είναι ζόρικες οι εποχές.

Αν δεν σου περισσεύουν δώσε τα λεφτά στην άδεια του Open TV, τουλάχιστον να μην μείνουν άνεργοι οι άνθρωποι που ανησυχούν χρονιάρες μέρες.

Στον ΠΑΟΚ και με ένα δανεικό στόπερ είμαστε ευχαριστημένοι.

Υγεία σε όλους!

Υγεία φίλε, υγεία ...
από Eagle1980
Τετ 07 Ιαν 2026, 20:37
Jump to forum
Jump to topic

Χρόνια σου Πολλά Πρόεδρε. Αφιερωμενο το τραγουδι σε εσενα απο τον Ιγκλ80.
από Franky
Τρί 27 Ιαν 2026, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Τεράστιε Ιβάν Σαββίδη σε αυτές τις στιγμές εκφράζεις όλους μας.
από sn0ufel4
Τρί 27 Ιαν 2026, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

800 μλκιες και απόψεις μπορεί να λέμε για τα υπόλοιπα θέματα σε ότι αφορά τα κοινωνικά όμως σαν εσένα δεν υπάρχει άλλος

Και όχι δεν είναι αυτονόητα όλα
από shogoon
Τρί 27 Ιαν 2026, 18:46
Jump to forum
Jump to topic

Mεσα σε αυτή τη μαυρίλα η δήλωση του ήταν όαση. Και όταν μιλάει ο Πόντιος ότι λέει το εννοεί.
από Sera4
Παρ 06 Φεβ 2026, 08:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μαρία Γκοντζάρεβα

Έχει και άλλες παροιμίες ο λαός. Για παράδειγμα "της κοντής ψ@λής της φταίνε οι τρίχες".

Επίσης στον ΠΑΟΚ συμβαίνει το εξής παράδοξο. Στην καλύτερη εποχή από την ίδρυση του, καθόλη τη διάρκεια των χρόνων διαβάζουμε αποκλειστικά για γλάστρες, ποτέ για βασιλικούς.

Αυτή την ομάδα την αγαπάει ο Θεός ...
από leomatos88
Παρ 06 Φεβ 2026, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Τι έγινε ρε; Το έχουμε ρίξει σε παροιμίες, γνωμικά, fancy τσιτάτα κλπ; Εμένα πάντως στην κατηγορία όλων αυτών πολυαγαπημένο παραμένει το ... παπανδρεικό "Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω". Είχε, θυμούμαι, κάνει ψιλοθραύση εδώ μέσα προ κάμποσων μηνών.

Και σε μένα ενεφανίσθη, χθες το βράδυ αργά, σαν ...
από zissos
Παρ 06 Φεβ 2026, 13:58
Jump to forum
Jump to topic

Τι έγινε ρε; Το έχουμε ρίξει σε παροιμίες, γνωμικά, fancy τσιτάτα κλπ; Εμένα πάντως στην κατηγορία όλων αυτών πολυαγαπημένο παραμένει το ... παπανδρεικό "Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω". Είχε, θυμούμαι, κάνει ψιλοθραύση εδώ μέσα προ κάμποσων μηνών.

Τελικά το τσιτάτο που περιγράφει όλο αυτό το ...
από Jean Valjean
Σάβ 07 Φεβ 2026, 09:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Τον Ιβάν, τον μη Θεσσαλονικέα, που δεν ήξερε τα τσιμέντα της Τουμπας και που δεν είχε την νοοτροπία του παλιολλαδιτη.
Αλλά που ένιωθε και νιώθει και που τους έβαλε τα δυο ποδια σ'ένα παπουτσι.
Τον Ιβάν, τον Πόντιο, τον Σανταίο, τον Τραντέλλενα.
από Maklaz
Δευ 09 Φεβ 2026, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Για να θυμηθούμε κάποια ελάχιστα πράγματα που έχουν ειπωθεί και τα ξεχνάμε.

Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου, δεν πωλείται! Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή.

Ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε και στις φήμες πως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. «Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους»

Θα ήθελα να ...
από Black_Knight
Δευ 09 Φεβ 2026, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα μου είχαν κάνει εντύπωση και τα παρακάτω.

Υπάρχει ένα ρητό του Αλεξάντερ Νιέφσκι. Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει.

Αντιμετωπίζω τον ΠΑΟΚ με υπερβολικό συναισθηματισμό. Δεν βρήκα τον ΠΑΟΚ στη ζωή μου, βρήκα τον εαυτό μου μέσα από ...
από Taseos
Τρί 10 Φεβ 2026, 08:36
Jump to forum
Jump to topic

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλο καράβι. Ευτυχώς δεν άλλαξε μεγαλομέτοχο και δς. Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ ως εταιρία ως ομάδα ως ακαδημίες και τα γύρω γύρω είναι τεράστιο οικοδόμημα στο οποίο πέφτουν πολλά εκατομμύρια κάθε χρόνο για να συντηρηθεί και ένα μεγαλώσει. Αυτά τα πράγματα θέλουν δς στιβαρό και ...
από Taseos
Πέμ 12 Φεβ 2026, 06:37
Jump to forum
Jump to topic

Βλέπω το Νικόλα σου μετά τον γιωργη να δίνει το παρόν και χαίρομαι αφάνταστα. Σε περιμένουμε στις απονομές!
από Psagmenos4
Πέμ 12 Φεβ 2026, 08:14
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλε ευεργέτη του του μεγάλου ΠΑΟΚ. Να κάνουμε διπλα για πλάκα στην Αθήνα , να πηγαίνουμε τελικούς κυπελλου και να μην καίγεται η πολη(ως τεράστιο επίτευγμα), να πηγαίνουμε στην Ευρώπη να κοντραρουμε τους πάντες στα ίσια να παίρναμε από την league phase και να λέμε εντάξει δεν έγινε και τίποτα ...
από Taseos
Παρ 13 Φεβ 2026, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το βαρος δεν μπορούσε να το σηκώσει ούτε Ελληνοαμερικάνος ούτε παλιό Ελλαδίτης ούτε καν γιάπης αμεεικεοαναθρεμμενος. Θέλει τεράστια κακαλα και ανεξάρτητο κωλο να πας κάπου εκτός κέντρου εκτός πίτας και να πεις στο κέντρο γεια σας. Είμαι ο ΠΑΟΚ μπακλαροζουμιο