Ξεκινώ απαντώντας στο ερώτημα.
Θα ήθελα για φορ, τώρα που βγήκε από το κάδρο ο Ντεσερς, είτε τον Βεκχορστ είτε τον Ντε Γιονγκ, είτε τον ψηλό της Λειψίας. Πιστεύω ότι αυτό το στυλ παικτη μας ταιριάζει περισσότερο.
Ας παμε όμως να το συζητήσουμε πιο διεξοδικά.
Το ποιος παικτης θέλουμε να έρθει ...
Η αναζήτηση βρήκε 161 εγγραφές
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 10:35
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 22 Οκτ 2025, 10:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Δεν είμαι έτοιμος να μην τον βλέπω στον πάγκο στα παιχνίδια.
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Περίμενα να γίνει και επίσημα η αλλαγή ιδιοκτησίας για να πω αυτά που θέλω να πω.
Πιτσιρικάς πίσω στο 2007 όλη η παρέα τότε γαύροβάζελοι
εγώ δεν γούσταρα μια χανουμι ούτε λόγος και βλέπω μια μέρα τυχαία στις ειδήσεις για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και λέω αυτό ήταν μαγεύτηκα εδώ είσαι από εδώ και μπρος ...
Πιτσιρικάς πίσω στο 2007 όλη η παρέα τότε γαύροβάζελοι
εγώ δεν γούσταρα μια χανουμι ούτε λόγος και βλέπω μια μέρα τυχαία στις ειδήσεις για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και λέω αυτό ήταν μαγεύτηκα εδώ είσαι από εδώ και μπρος ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Είναι εντυπωσιακά οτι τα μισθωμένα τρολ στο τουιτερ εκεί που λέγανε μπατίρη τον σαββιδη γιατι δεν δίνει 200 εκ εγγυητική, την ίδια στιγμή δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί πρέπει να πληρώσει ο Μυστακιδης για να πάρει την καε . Εκεί που αποθέωναν ΑΣ γιατί δεν μασάει για το καλό του συλλόγου κ ζητάει ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Βολικό επίσης να ξεχάσουμε ότι ο εξαφανισμένος στο Λονδίνο Τελης έχει εμφανιστεί στη ζωή μας δια αλληλογραφίας απ τον Ιούνιο έχει σπάσει τα παπαρια όλων μας και συνεχίζει το ίδιο τροπάρι χωρίς να έχουμε ακούσει τη φωνή του
Μετά την αδιανόητη ασέβεια στον Ιβαν για το θέμα του γηπέδου, ας του ρίξει ...
Μετά την αδιανόητη ασέβεια στον Ιβαν για το θέμα του γηπέδου, ας του ρίξει ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λοιπόν κάτι τέτοια Αμερικανάκια, τα βλέπω σαν το ενοχλητικό σκουπιδάκι που έχει κάτσει εκεί πίσω στο φάρυγγα και περιμένεις απλά να σου έρθει η καλή η χλέπα για να το αποβάλεις.
Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 19:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ολοι αυτοι οι αισχροι που βριζουν τον Χατζοπουλο στο fb της ΚΑΕ ολα αυτα τα χρονια που ηταν? Καλα οι μισοι τρολ ειναι κ γιατι αραγε να ξεφυτρωσαν τωρα? Οσο για τον Τελη ηδη εχει κανει την ομαδα ταναπου μια φορα. Δωσε τα χρεη προς κρατος και δανεια τριτων και τελειωνε τη δουλεια. Δηλαδη τι ζητανε? Να ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Αυτούς όλους τους κάνετε μάγκες εσείς.ανθρωποι που δηλώνουν ρεπόρτερ και κάνουν ρεπορτάζ μέσω Χ @paok καιΉ πίνοντας φρέντο και αναμένοντας το Viber της ΠΑΕ. Ένας Κλείτος καρκανιας ασχολούταν με τον ΠΑΟΚ τα δύσκολα χρόνια και ξαφνικά έγιναν όλοι μπασκετικοί.
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα το πρωι στη Νόβα καθώς χαζευα τα αθλητικά, βλέπω ένα μπανεράκι να κυλά στο κάτω μέρος της οθόνης.: ο Ελ αραμπι έβαλε γκολ στη νίκη εκτός έδρας της Ναντ επί της Παρί με 1-2.
Λοιπόν, για να δείτε ποσο το DNA τους είναι απολύτως συνδεδεμένο με την φουστιά.
Υπάρχουν δυο Παρί στο γαλλικό ...
Λοιπόν, για να δείτε ποσο το DNA τους είναι απολύτως συνδεδεμένο με την φουστιά.
Υπάρχουν δυο Παρί στο γαλλικό ...
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 11:21
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Γι' αυτό σε γουστάρω βρε Γιάνναρε Αγιάνναρε.
Έχεις μυηθεί στις τακτικές τους και δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κατω.
Να ξέρεις το ίδιο θα έκαναν και να μην τους είχαμε κερδίσει. Έχουν ντοκτορά σε αυτά.
Θυμάμαι ένα αντίστοιχο σκηνικό λίγο πριν ή λίγο μετά το μιλένιουμ. Είχαν κληρωθεί με τη ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω μετα το ματς με τον βαζελο τα εχω κοψει ολα και ιντερνετικα και τηλεοπτικα. Μονο απο εδω μεσα διαβαζω τι γινεται. Μετα απο σχεδον δυο εβδομαδες μπορω να πω πως τα οφελη πλησιαζουν σε αυτα που ειχα οταν ειχα κοψει το καπνισμα. Ζω καλυτερα ηδη. 
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 11:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρομοια θεραπεια εχω ακολουθησει και εγω εδω και 2 εβδομαδες.Προσυπογραφω για τα οφελη.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας δουμε ορισμένα μικρά αλλά σημαντικά ζητήματα σχετικά με την προπαγανδα του ποκ.
Ας μην κοιτάμε μόνο τα χοντρά, τα "εγκλήματα", πουσυμβαινουν μια στο τόσο, ας κοιτάμε και τα πταισματα που συμβαίνουν συνέχεια κι είναι αυτά που διαμορφώνουν την άποψη του μέσου οπαδου.
Καλός παικτης ο Ελ Καμπι ...
Ας μην κοιτάμε μόνο τα χοντρά, τα "εγκλήματα", πουσυμβαινουν μια στο τόσο, ας κοιτάμε και τα πταισματα που συμβαίνουν συνέχεια κι είναι αυτά που διαμορφώνουν την άποψη του μέσου οπαδου.
Καλός παικτης ο Ελ Καμπι ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 16:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Καλησπερα,του Προφητη Ηλια σημερα,γιορταζουν οι Ηλιες κ οι Ηλιανες.
Τολμησα και πηρα την θεση του νεανια Αποστολη για σημερα.
Τολμησα και πηρα την θεση του νεανια Αποστολη για σημερα.
- Δευ 13 Οκτ 2025, 00:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Απόψε όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα με ήχο από τους σπορτκαστερ βίωσαν την σοφιστικέ προπαγανδα του αθηνεζικου παρακρατους του ποκ σε όλο της το "μεγαλείο".
Και ο Πρίντεζης και ο Νταμπιζας έδωσαν ρεστα προσπαθωντας να διαστεβλωσουν την σημασία όσων βλέπαμε. Από ότι προλαβα να διαβάσω εδώ και από όσα ...
Και ο Πρίντεζης και ο Νταμπιζας έδωσαν ρεστα προσπαθωντας να διαστεβλωσουν την σημασία όσων βλέπαμε. Από ότι προλαβα να διαβάσω εδώ και από όσα ...