Έχω καταλήξει ότι με Λουτσέσκου προπονητή δεν θα δω ποτέ την ομάδα μας στο Champions League. δεν λέω ότι φταίει μόνο αυτός εννοείται ότι φταίνε και η διοίκηση μαζί με Σαββίδη.
Αλλά αν το δούμε μόνο αγωνιστικά βλέπουμε ότι η ομάδα μας δυσκολεύεται πάρα μα πάρα πολύ τα καλοκαίρια!
Νομίζω ότι ο Ραζβαν ...
Η αναζήτηση βρήκε 816 εγγραφές
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 03:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
τελικά τι γίνεται όμως απο το καλοκαίρι του 24 ?
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Συντηρείται, όπως πάντα εσκεμμένα, μια κουβέντα για το πόσο μεγάλο έγκλημα (ΑΛΛΟ ΕΝΑ) κάνει ο ΠΑΟΚ που "δεν φέρεται καλά στο Λουτσέσκου".
Σε ένα βαθμό όντως η κατάσταση είναι περίεργη. Προσωπικά δεν νομίζω οτι του κάνει δα και τόσο μεγάλο κακό. Προφανώς ζυμώσεις γίνονται, κρατάω πολύ μεγάλες ...
Σε ένα βαθμό όντως η κατάσταση είναι περίεργη. Προσωπικά δεν νομίζω οτι του κάνει δα και τόσο μεγάλο κακό. Προφανώς ζυμώσεις γίνονται, κρατάω πολύ μεγάλες ...
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος κάνει δολοφονία χαρακτήρα; Το να πει κάποιος ότι απέτυχε είναι γεγονός .. κάτι άλλο δεν μπορεί έχει ειπωθεί . Εκτός αν για σένα το να χάνεις κύπελλο από ΟΦΗ και 2η θέση όπως την έχασες είναι επιτυχία ..
στα άλλα συμφωνώ ..
στα άλλα συμφωνώ ..
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν πάρει μεταγραφή ή κλαίγεται για να δαγκώσει την απωζημιωση, ας τον πληρώσουν ή ας τα πάρουν για να φύγει. Ακόμα και για το πρωτάθλημα δεν είμαι άρρωστος αρκετά για να θέλω να το κατακτώ με κάθε τροπο, με το σπάνιο κάθε χρόνο.
Αλλά με πείραξε που χαρίσαμε κύπελλο και 2η ...
Αλλά με πείραξε που χαρίσαμε κύπελλο και 2η ...
- Παρ 12 Ιουν 2026, 01:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάπου έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας μου φαίνεται αλλά ότι και να πιάσεις να αναλύσεις κάποιοι θα βρεθούν κάτι να πιάσουν και να κράξουν.. σχόλια που ενώ ξεκινάνε από σωστή βάση πηγαινουν αλλού αντί άλλου.. με κάθε καλή διάθεση από πλευράς μου παιδιά κάποιες φορές πάρτε και 2 ανάσες πριν γράψετε ...