Η αναζήτηση βρήκε 744 εγγραφές

Return

από GEOL
Κυρ 05 Απρ 2026, 16:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 5/4 19:00 NovaSports

smoothcriminal1926 έγραψε: Κυρ 05 Απρ 2026, 16:05 Επιτέλους ΠΑΟΚ

Επιτέλους πίσω στον δρόμο για το νταμπλ... Δεν περνάνε οι ώρες... Λες και έχω πάρει Σιλδεναφίλη είμαι...
Στη συνταγογράφησε ο Γιατρός του forum? Σε μας τίποτα γιατρέ, το σημειώνω! :lol: :lol: :lol:
από DonnieMcGrath
Κυρ 19 Απρ 2026, 19:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD

Ειλικρινά το ότι μετά και από το σημερινό υπάρχουν αντικειμενικοι οπαδοί (ξέρω παραδοξο) που να θεωρούν ότι η ακατανομαστη έχει χειρότερη ομάδα από εμάς, με ξεπερνάει.

Χειρότερη σε τι ρε παιδιά? Σε τρεξίματα? Σε εντάσεις? Σε πειθαρχία? Σε δημιουργικότητα? Σε σταθερότητα? Στα στημένα? Στο τρανζισιον ...
από Nikos 74
Κυρ 19 Απρ 2026, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD

Λέγαμε δεν τους βλέπουμε σε ποιότητα ( Κουβάς)!
Λέγαμε να είμαστε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας τον πρώτο γύρο, μέχρι να έρθει Ιανουαρίο ο Ζαφείρης (Κουβάς)!
Λέγαμε ότι στα πλέι οφ θα πάμε καλά, επειδή στην κανονική διάρκεια ειμασταν οι καλύτεροι στα ντέρμπι (Κουβάς)!
Λέγαμε ότι μετά την κούραση ...
από Ettien26
Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3

Η μεγάλη αποτυχία δεν είναι η απώλεια του πρωταθλήματος. Ούτε μια ενδεχόμενη απώλεια της 2ης θέσης.

Η μεγάλη αποτυχία είναι η απώλεια του κυπέλου στον θεωρητικά πιο εύκολο τελικό της ιστορίας μας.

Όχι για το αυτό καθαυτό τρόπαιο. Αλλά για όλα όσα συμπαρασύρει. Το δέντρο είναι η κούπα. Το δάσος ...
από renegade
Δευ 11 Μάιος 2026, 00:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Θεέ μου τι διαβάζουμε
Καθόμαστε και μιλάμε για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη λες και είναι το σκουλήκι που τον ενδιαφέρουν μόνο τα αποτελέσματα με εμάς.
Θα πανηγυρίσω για το Χ επειδή ο γάβρος έχασε ότι χάνεται και δεν χάνεται και θα επιθυμώ να έχω χρονιές σαν το 23 που ήμουν η πλαστική κούκλα του σεξ για ...
από giapas
Δευ 11 Μάιος 2026, 00:35
Jump to forum
Jump to topic

Σου είπε ποτέ θα πάρουμε.
1 στη 5ετια.
2024 +5 = 2029 .

Κύπελλο λογικά νωρίτερα, ίσως το 2028.

Συμφώνησε κι o miles με το σκεπτικό.
από renegade
Δευ 11 Μάιος 2026, 13:25
Jump to forum
Jump to topic

H Παρί ιδρύθηκε το 1970.
Στην εποχή που το μόνο που μιλάει είναι το χρήμα ας αφήσουμε στην άκρη τους πρωταθλητισμους από τα γεννοφασκια .

Υγ και όχι το ποδόσφαιρο δεν είναι τάβλι.
από JohnDag
Δευ 11 Μάιος 2026, 16:11
Jump to forum
Jump to topic

Η δυσκολία μας να αποδεχτούμε την τυχαιότητα και η ανάγκη να βρίσκουμε παντού αιτιακές εξηγήσεις είναι βαθιά ριζωμένες στην ανθρώπινη ψυχολογία. Αυτή η ανάγκη έχει οδηγήσει διαχρονικά σε τεράστια λογικά άλματα (γκούχου γκούχου, θρησκείες) οπότε δεν είναι περίεργο που εμφανίζεται και σε ένα οπαδικό ...
από JohnDag
Δευ 11 Μάιος 2026, 16:54
Jump to forum
Jump to topic

Η δυσκολία μας να αποδεχτούμε την τυχαιότητα και η ανάγκη να βρίσκουμε παντού αιτιακές εξηγήσεις είναι βαθιά ριζωμένες στην ανθρώπινη ψυχολογία. Αυτή η ανάγκη έχει οδηγήσει διαχρονικά σε τεράστια λογικά άλματα (γκούχου γκούχου, θρησκείες) οπότε δεν είναι περίεργο που εμφανίζεται και σε ένα ...
από PAOK_Antarctica
Δευ 11 Μάιος 2026, 18:55
Jump to forum
Jump to topic

Όχι και δεν υπήρχε θέμα εκγύμνασης με τη Μάλμε.
Η ομάδα από το 70 άφηνε πνευμόνι για να κρατήσει το σκορ. Στην παράταση απλά κατέρρευσε, δεν είχαν δύναμη ούτε να περπατήσουν.

Αν ο στόχος είναι το Κόνφερενς, τότε ναι. Παίζουμε με χαμηλού επιπέδου ομάδες και δεν χρειάζεται να είμαστε σε φόρμα. Θα ...
από giapas
Δευ 11 Μάιος 2026, 19:45
Jump to forum
Jump to topic

Η Μάλμε στο πρώτο ματς μας έκανε γιογιο και η ισοπαλία ήταν μάλλον κολακευτική για εμάς.
Και στο 2ο ματς από το 70 και μετά λιποθυμούσαμε.
Έτσι θυμάμαι.

Της πλάκας ετοιμότητα είχε ο ΠΑΟΚ.
Μέσα στη σεζον την έπαιξε ο γαύρος και είδαμε πόσο δυνατή ήτανε.

Μόνο για Κονφερενς και καφενεία είναι οι ...
από Tolaros
Τρί 12 Μάιος 2026, 09:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME

Σιγά την ξεφτίλα ρε giapas μην τρελαθούμε. Κάθε χρόνο αυτό θα γίνεται πλέον όπως είναι το πρωτάθλημά μας, ένας θα το παίρνει και θα παίζει στην έδρα ενός εκ των υπολοίπων τριών. Αυτή είναι η απόλυτη ξεφτίλα?
Η απόλυτη ξεφτίλα είναι αυτό που έγινε στο Βόλο από ομάδα που κοστίζει όσο ο Ζίφκοβιτς και ο ...
από JohnDag
Τρί 12 Μάιος 2026, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

Το να νικήσεις ή και διαλύσεις τους χάρτινους είναι σημαντικό.

Το να πάρεις τη δεύτερη θέση και να κάνεις ό,τι είναι δυνατόν για να την αξιοποιήσεις έχει ακόμα πιο μεγάλη αξία.

Το να μη βαρέσεις διάλυση, αλλά να έχεις ήδη τη νοοτροπία ότι θα τους πηδήξουμε όλους, από αύριο μέχρι του χρόνου ...
από JohnDag
Τρί 12 Μάιος 2026, 15:16
Jump to forum
Jump to topic

Θα παιξουμε για να βγούμε 2οι και να έχουμε πιο πολλές πιθανότητες στην Ευρώπη.

Με αυτό το τρόπο του χρόνου θα έχουμε εξίσου ισχυρή δικαιολογία, τα πολλά και δύσκολα παιχνίδια στην Ευρώπη. Και το απαιτητικό καλοκαίρι.

Και ξανά μανα τα ίδια και τα ίδια του μυαλού μου ροκανιδια

Εκτός αν βγει ...