Η αναζήτηση βρήκε 744 εγγραφές

Return

από Bono.
Τετ 17 Δεκ 2025, 10:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Αριστερό εξτρέμ νομίζω μία καλή περίπτωση είναι ο Λημνιός.
Σέντερ μπακ καλές περιπτώσεις ο Σένκενφελντ αλλά και ο Μάγκνουσον.
Δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους αλλά μήπως έχει ο Γερεμέγιεφ?
Ήταν τεταρτοπέμπτες επιλογές στο βάζελο αλλά το ίδιο ήταν και ο Γερεμέγιεφ.
Έχουν όμως και πλεονεκτήματα ...
από Polichni1926
Τετ 17 Δεκ 2025, 11:21
Jump to forum
Jump to topic

Αν τον προσέβαλα τον ιβαν ας με πάρει τηλέφωνο να τα βρούμε

Κατά τ άλλα άνοιξε κάνα φμπ και δες τι γίνεται και τι πατρονάρισμα πέφτει , λες και είμαστε τίποτα άβουλα όντα και περιμένουμε τους opinion leaders του πέους να μας πούνε αν το τέταρτο φορ του βαζελου είναι αυτό πουνπεριμεναμε ...
από Nassos
Τετ 17 Δεκ 2025, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Αν το πρώταθλημα που πήρες προπερσυ στα δικά σου μάτια ήταν αποτέλεαμα σωστού σχεδιασμού δικαίωμα σου αλλά διαφωνώ σαν να μην υπάρχει αύριο. Ρόστερ ελειπέστατο. Ναναι καλά ο Λούτσι και η ψυχή που έβγαλε το σύνολο του και το πήραμε.

Καλα αυτό για την δεκαετία προφάνως δεν κατάλαβες τι ...
από embuji
Τετ 17 Δεκ 2025, 13:12
Jump to forum
Jump to topic

Εγω το εγραψα το ξεφτιλες γιατι ετρεμα απο τα νευρα μου οταν διαβασα οτι ειναι "οριστικο" του γερεμεγιεφ.

Τωρα πιο ηρεμος δε θα το εγραφα αλλα ουτε και παιρνω πισω τον χαρακτηρισμο. Εγω ετσι αγαπω την ομαδα και θα ξεσκισω οποιον θεωρω οτι την υποτιμα ή δεν κοιταει μονο και ΜΟΝΟ το να ...
από sourmenetes
Τετ 17 Δεκ 2025, 15:49
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή η χάρτινη αν εμπαινε η κεφάλια του ανσαριφαρντ τελευταίο δευτερόλεπτο θα έλεγε

Άντε άσε μας ρε Ρούλη

Ρε είμαστε με τα καλά κάποιοι εδώ μέσα;;

Σου φταίει ο προγραμματισμός που δεν κέρδισες τη Λαμία δηλαδή;;

Μάγκες κοφτε τις μαλακιες!!

Ρε φίλε αθλητισμός είναι. Προφανώς δεν γίνονται ...
από Blackgr4
Τετ 17 Δεκ 2025, 15:49
Jump to forum
Jump to topic

Χθες, δηλαδή 12 ώρες πριν.. , διαβάζαμε πως ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε δανεικό έναν Μαροκινό (Amine El Ouazzani) από την Μπράγκα, αλλά ο τύπος τραυματίστηκε και γι' αυτό λέει πήγαμε στη λύση.. Γερεμέγιεφ.

Σήμερα, δηλαδή 12 ώρες μετά, βγαίνει ο ας πούμε Νο.1 "κυβερνητικός" δημοσιογράφος Κόλκας και λέει " δεν ...
από Logistis
Τετ 17 Δεκ 2025, 16:20
Jump to forum
Jump to topic

Napoli4 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 11:47 https://www.transfermarkt.com/carlos-ma ... ler/618813

:?:
Πρώτος το έδωσε ο Ναπολι για Μαρτιν. Σημερα το πρωι
από Jim_Chatz
Τετ 17 Δεκ 2025, 16:23
Jump to forum
Jump to topic

κάτι τελευταίο

Και οι τρεις που έχουν ακουστεί (Γερεμεγεφ, Μάρτιν, Μητογλου) είναι μεταγραφές επιπέδου Καρυπίδη, μπορεί και Κομποτη
από Мир
Τετ 17 Δεκ 2025, 16:55
Jump to forum
Jump to topic

Eτσι πως είναι το πράγμα με το βαζελο εγώ είμαι πλέον υπέρ της μεταγραφής Γερεμεγιεφ. Παρτον και ας μην τον βάλεις ποτέ, έτσι γισ το τρολσρισμα την Κυριακή.
από Kostas_FI
Τετ 17 Δεκ 2025, 18:44
Jump to forum
Jump to topic

omerta76 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 18:16 Και που λες έρχεται ο βάζελος με μοναδικό φορ τον Σβιντέρσκι την Κυριακή και δεύτερο τον Γερεμέγιεφ. Τον βάζει αν τον χρειαστεί;; :lol: :lol: :lol:
Πόσο ΠΑΟΚ σενάριο, σβιντερσκι ενοχλήσεις λέει βασικός Γερεμέγιεφ ο οποίος σκοράρει κιόλας :lol:
από Dimitris_L4
Τετ 17 Δεκ 2025, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Μονο εγω κατάλαβα απο τις δηλωσεις του Ραζβαν οτι ο Γερεμεγεφ μαλλον ερχεται ως 2ος??
από Rexaris
Πέμ 18 Δεκ 2025, 06:15
Jump to forum
Jump to topic

Σέντερ μπακ πρώτης διαλογής από το πάνω ράφι να φέρουν κι ας παίζω με δεύτερο φορ τον Γιερεμέγιεφ.
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 08:17
Jump to forum
Jump to topic

Προς φιλους που γκρινιαζουν...Εχουμε επισημανει ενα σκασμο φορες καποιοι τις παθογενειες του διδυμου Ιβαν - Ραζβαν ,οσον αφορα τον σχεδιασμο καθε φορα της ομαδας. Παθογενειες που φρεναρουν συνεχως την εξελιξη της, ακομα και οταν σε πεισμα αυτων ,τρυπαει το ταβανι της και φτανει σε επιτυχιες οπως ...
από omerta76
Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

Μα δεν είπε κανείς "να παίρνεις κάθε χρόνο Πρωτάθλημα". Αυτό που τουλάχιστον εγώ λέω, είναι να έχεις ομάδα ώστε
- Κάθε χρόνο να το διεκδικείς ως το τέλος και ας το χάνεις γιατί ο άλλος είναι καλύτερος, γιατί ήσουν άτυχος, γιατί είχες τραυματισμούς...
- Να μην σε κάνουν γιογιο αθλητικές ομάδες στην ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο που περιγραφεις ειναι σωστο. Και ονομαζεται βελτιωση. Που προφανως καθε ομαδα πρεπει να κυνηγαει.
Το δικο μου ποστ ειχε να κανει με αυτο που ο Τζος εγραψε σαν λυση. Ενα ηλεκτροσοκ.
Ειναι η ομαδα σε τετοιο τελμα που χρειαζεται ενα ηλεκτροσοκ; Εκει ειναι η διαφωνια μου

Η διαφορα μας ειναι ...