Η αναζήτηση βρήκε 383 εγγραφές
- Παρ 29 Αύγ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Κατι μεγαλο κυνηγαμε αλλα δε μιλαν οι αλητες.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 08:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο 96χρονος παππούς μου είναι καλύτερος του Λυρατζη.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα λένε με 24 ώρες καθυστέρηση
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγά την ειρωνία ρε φίλε, τι είπε ο άνθρωπος? Ότι ξέρουμε λιγότερα από του σκαουτς?
Πολύ ευαίσθητοι γίναμε για οπαδικο φόρουμ
Πολύ ευαίσθητοι γίναμε για οπαδικο φόρουμ
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 10:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ήθελα να πω κάτι που το διαβάζω συνέχεια και με ενοχλεί μιας και είμαι και εγώ καινούργιο μέλος.
Ο αλληλοσεβασμός μεταξύ μας πρέπει να υπάρχει ανεξάρτητα αν κάποιος είναι καινούργιο μέλος ή όχι
Δεν μπαίνω στην διαδικασία αν έχει δίκιο ο Γιάννης ή όχι απλά δραττομαι της ευκαιρίας για το πω γιατί ...
Ο αλληλοσεβασμός μεταξύ μας πρέπει να υπάρχει ανεξάρτητα αν κάποιος είναι καινούργιο μέλος ή όχι
Δεν μπαίνω στην διαδικασία αν έχει δίκιο ο Γιάννης ή όχι απλά δραττομαι της ευκαιρίας για το πω γιατί ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 12:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε μια πλάκα όμως...
Στο ίδιο ποστ που γράφουμε "μακρυά" γράφουμε και "μάλλον πάει Λάτσιο"...
Για την Λάτσιο κάνει για τον ΠΑΟΚ περισσεύει

- Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Άργησα σήμερα αλλά done deal με Bianco σούπερ ντιλ άμα μας βγει τον κρατάμε και εύκολα

- Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ θετικό το ότι το ΑΙ δεν ανέφερε πουθενα τον Τσιγγάρα και τον Κάργα αναλύοντας τους Ιταλούς.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοιταξτε παιδια, ουτε παπα εχω πουλησει ποτε , ουτε τπτ..με τν σουρμε παλιοτερα εχουμε μιλησει αρκετες φορες, ξερει καποια πραγματα...θα μιλησω μαζι του να του πω τι κ πως κ αν θελει , μπορω να μιλησω με ονοματα κ τι λεφτα δινουμε εκει που ασχολουμαστε...προς το παρον για να υπαρχει τετοια σιγη κ ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:30
- Jump to forum
- Jump to topic
ο Χοντρος ξερει για ποια φορ παλευει ο Γιωργης...κ φτανει πολλα ειπαμε...οι αρμοδιοι ενημερωθηκαν..κανουμε υπομονη μηπως σκασουν τα μανιταρια του σνουφελ αν κ ξαναλεω ειναι τρομερα δυσκολες περιπτωσεις..Κ δεσμευομαι οταν ληξει η μεταγραφικη περιοδος κ αν δν ερθει ενας απο τους 2 , να σας πω ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοντός ψαλμός...
Αναμένουμε.
Δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι.
Αναμένουμε.
Δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω θα πρότεινα να πάρουμε ολοι μια παστουλα να γλυκάθουμε γιστι καλες οι φήμες κ τα θελω αλλα επειδη κοβω να μην έρχεται τπτ αλλο μην εχουμε εδω κατάρες κ αφορισμούς μετα.
Προφανως ρε συ γι αυτο ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι ειναι τρομερα δυσκολες περιπτωσεις αλλα για να μη δημιουργουνται ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:38
- Jump to forum
- Jump to topic
τον εμπαπε;smoothcriminal1926 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:35Κάτι πιο εκλεκτό παρακαλώ....Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:3228 γκολ πέρσιAnwnimos έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:23 Έστω ότι παίρναμε Μιτροβιτς, σε τι κατάσταση είναι ο παίκτης; Το μυρίζει ακόμη ή είναι μυρωδιάς; Μεταξύ Μιτροβιτς και Κασιέρα ποιον από τους δύο;
36 προπερσι
Σε κάλυψα;

- Δευ 01 Σεπ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κολκας ειπε οτι μεχρι χθες το βραδυ γινοντουσαν διαπραγματευσεις με ενεργο κανονικοτατο φορ και μαλιστα εδωσε πιθανοτητες 80% να τελειωσει θετικα.
Μου εκανε εντυπωση το 80% του Κολκα που συνηως βγαζει μια μιζερια σαν τον κουμπαρο του
Μου εκανε εντυπωση το 80% του Κολκα που συνηως βγαζει μια μιζερια σαν τον κουμπαρο του
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
O κολκας λεει οτι αν ερθει το φορ που μιλαμε θα ειναι το καλυτερο φορ του ΠΑΟΚ, δεν νομιζω να εννοει τον ανασα