Η αναζήτηση βρήκε 251 εγγραφές
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Αυτό το 100 χρόνων που το αναφέρετε όλοι μου βαράει λίγο στα νεύρα...
χώρια που δίνει την αίσθηση ότι είναι Η χρόνια.
Ε οριστε χτίζουν ομάδα μιας χρήσης για ΤΗΝ χρονιά.
Έχω πει πολλές φορές ότι τα 99 ήταν πολύ πιο σημαντικά για εμένα γιατί είχες ορθανοιχτο τον δρόμο για Τσάμπιονς λιγκ και εκεί ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλήθεια τώρα;
Θα κάνουμε συζήτηση και για τα αυταπόδεικτα;
Πάρε το περσινό ρόστερ, δες ποιοι έφυγαν και τι συμβόλαια είχαν, δες και τους φετινούς που ήρθαν και τι συμβόλαια έχουν και θα δεις ποια είναι η (μέχρι στιγμής) μείωση στο μισθολογικό μπάτζετ.
Προφανώς και δεν τελείωσε η μεταγραφική ακόμα ...
Πάρε το περσινό ρόστερ, δες ποιοι έφυγαν και τι συμβόλαια είχαν, δες και τους φετινούς που ήρθαν και τι συμβόλαια έχουν και θα δεις ποια είναι η (μέχρι στιγμής) μείωση στο μισθολογικό μπάτζετ.
Προφανώς και δεν τελείωσε η μεταγραφική ακόμα ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτη η μεγάλη μειωση στο μισθολόγιο απο που προεκυψε παλι; Ακομα κι ο Γιακουμάκης (απ'οτι διαβαζουμε) θα πάρει κοντά 1,5 χαρτι για να ερθει.
Γενικά ξεφεύγετε πάλι. Σεντονια επι σεντονιων με αυθαίρετα συμπερασματα οταν πριν μια μερα μάθαμε οτι δινουν τον τσαλοφ και μπορει να παμε για 2 φορ ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλήθεια τώρα;
Προφανώς και δεν τελείωσε η μεταγραφική ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Καρπουζά μου τίποτα δεν πειράζει.
Ούτε το σήριαλ Λουτσεσκου πείραζε.
Ούτε το σήριαλ ντελια πειράζει.
Ούτε το σήριαλ «πάω χωρίς φορ , χαφ και στόπερ» και ρισκάρω για άλλον ένα χρόνο πειράζει.
Ούτε ο Γιακουμάκης πειράζει.
Ούτε οι ελεύθεροι, δανεικοί και μιας χρήσης πειράζουν.
Ούτε ότι έφυγαν ...
Ούτε το σήριαλ Λουτσεσκου πείραζε.
Ούτε το σήριαλ ντελια πειράζει.
Ούτε το σήριαλ «πάω χωρίς φορ , χαφ και στόπερ» και ρισκάρω για άλλον ένα χρόνο πειράζει.
Ούτε ο Γιακουμάκης πειράζει.
Ούτε οι ελεύθεροι, δανεικοί και μιας χρήσης πειράζουν.
Ούτε ότι έφυγαν ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
αντε να σας δωσω κατι
25χρονος χαφ,Σκανδιναβος,νομιζω γνωριμος,ετοιμος μια και εχει δυο ματς στα ποδια του
πρεπει να εχει κυκλοφορισει στο φορουμ
δυσκολη περιπτωση,για να δουμε
25χρονος χαφ,Σκανδιναβος,νομιζω γνωριμος,ετοιμος μια και εχει δυο ματς στα ποδια του
πρεπει να εχει κυκλοφορισει στο φορουμ
δυσκολη περιπτωση,για να δουμε
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί να τα είπε ελαφρώς έξω από τα δόντια ο Bane αλλά δηλώνω κι εγώ ότι αν πάμε πάλι να καλύψουμε τα 2-3 κενά μας αποκλειστικά με δανεικούς και αγύριστους (γιατί κάτι τέτοιο βγαίνει ως συμπέρασμα από τα ονόματα που ακούγονται τελευταία) θα ρίξω πολύ κράξιμο.
Δεν γίνεται με τόσα έσοδα από πωλήσεις ...
Δεν γίνεται με τόσα έσοδα από πωλήσεις ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ζήσης θα ερχόταν δανεικός?john4serres έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:11 Βάλτε τον Ζήση πρόεδρο επιτέλους!
Και στείλτε την Γκοντσάρεβα στα ξενοδοχεία του Ιβάν.
Θα βοηθούσε.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι, θα κάθομαι να διαβάζω ευχολογια για τον Σαματά. Θα είμαστε η πρώτη ομάδα παγκοσμιως που της έλειψε ο αγκολος , φευγατος φορ που δεν έπαιξε.
Λες και μπορούσε να βγει ο Λουτσεσκου να πει «δεν πέρασα γιατί δεν έχω παίκτες».
Αντε τώρα γράψε από κάτω τα ευεργετήματα να ολοκληρωθεί ο φαύλος κύκλος ...
Λες και μπορούσε να βγει ο Λουτσεσκου να πει «δεν πέρασα γιατί δεν έχω παίκτες».
Αντε τώρα γράψε από κάτω τα ευεργετήματα να ολοκληρωθεί ο φαύλος κύκλος ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορείς να φέρεις ένα φορ με 2 μύρια αγορά και 500 χιλιάρικα συμβόλαιο και να κάνει παπάδες και μπορεί να φέρεις φορ με αγορά 5 μύρια και συμβόλαιο 2,5 και να είναι μαρσιαλ...
Πες μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ δοκίμασε τη δεύτερη λύση.
Οταν η μεγαλύτερη σου επένδυση έγινε πανω στον Τσολακ και γενικά ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσεις που το εχετε παρει αποφαση οτι η ομαδα ειναι παρατημενη εξι χρονια κλπ και καθε χρονο τα ιδια και τρεις το λαδι πεντε η φετα και μα και μου. Γιατι ασχολειστε; Αληθεια προσπαθω να καταλαβω. Ειναι καποιο φετιχ; Για γουρι; Ειλικρινα πιστευετε οτι αν γραφετε δεκαπεντε φορες τη μερα επι τρεις ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Καταλαβαίνω όσους τους κουράζουν οι συζητήσεις που γίνονται. Μέχρι ενός σημείου βέβαια γιατί πιστεύω ότι κρύβεται και ένα "δεν θέλω να ακούω άβολες αλήθειες" από πίσω.
Παρόλα αυτά η συνεχιζόμενη γκρίνια σε συνδυασμό με σπαμάρισμα κατανοώ ότι είναι μια συνθήκη που κουράζει.
Από την άλλη η τελευταία ...
Παρόλα αυτά η συνεχιζόμενη γκρίνια σε συνδυασμό με σπαμάρισμα κατανοώ ότι είναι μια συνθήκη που κουράζει.
Από την άλλη η τελευταία ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ξανάπα, είμαι ευχαριστημένος με Γιακουμακη πιστεύω με την φονική τριάδα που έχει απο πίσω του, Ντελιας - Ιβανουσεκ - Ζιβκο θα μπει πολλές φορές με την μπάλα στα δίκτυα.
Το πιστευω.
All in Τωρα για χαφ και γιναμε
Αν μου έλεγες θα δώσω 4 μύρια για αγορά φορ και 4 μύρια για αγορά χαφ. Θα ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 08:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρολαρισμα με μεγάλη δόση αλήθειας όμως ...Τους καλύτερους παίκτες να φέρεις ,αν δεν δόσεις λεφτά σε ομάδες θα είσαι πάντα ο Ιβάν που δε δίνει λεφτά...Δίνεις λεφτά σε ομάδες ,δε βγαίνουν οι μεταγραφές,Ε τουλάχιστον τότε προσπάθησες αλλά δεν σου βγήκε...
Μεγάλη δόση αλήθειας;
Ας έδινε κάθε ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
επισης τελειωνει και το παραμυθι δεν ερχονται τετοιοι παικτες Ελλαδα πριν το τελος των μεταγραφων. Μια χαρα ερχονται. Αν δωσεις τα λεφτα.nunies4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 09:07 Να οριστε...η αεχ παιρνει Γιοβιτς και ετσι θα εχουμε μια αμεση συγκριση ποιος κινηθηκε με ποδοσφαιρικη λογικη και ποιος οχι