Η αναζήτηση βρήκε 36 εγγραφές

Return

από joshua
Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι περισσότεροι ...
από joshua
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ως γνωστό δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη. Εμπεριέχει πολύ δράμα που δεν ταιριάζει σε επιχειρηματικες κινήσεις απλά βολεύει τη κάθε πλευρά να δημιουργεί στρατόπεδα. Για μένα αν και χωρούσε πολύ ρετούς τα πραγματα είναι πιο απλά. Ο Μυστακιδης θελει τη ΠΑΕ. Λογικά πλησίασε Ιβαν και έφαγε άκυρο ...
από joshua
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:32
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι περισσότεροι ...
από Odi
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:25
Jump to forum
Jump to topic

Ok , δηλαδή ο ιβαν τυχαία έκανε επανεμφάνιση στο γήπεδο και τη χώρα γενικά όταν εμφανίστηκε ο Μυστακίδης. Έτυχε.

Το ιβαν-Μυστακίδης το συντηρούν όλοι οι ανελέητοι προσωπολατρες.

Εγώ θέλω το καλο του ΠΑΟΚ.

Το ιβαν-Μυστακίδης το έχεις συντηρήσει εσύ περισσότερο από κάθε άλλο στο νήμα. Στα ...
από PAOKevolution
Παρ 05 Σεπ 2025, 09:58
Jump to forum
Jump to topic

Αυτός είναι ο σκοπός; Ποιος θα τρελάνει ποιον; Αντί να αγκαλιάσουμε τα τμήματά μας; Δηλαδή αν αύριο μπει ο Μυστακίδης, θα πάψετε να υπο(στηρίζετε) το μπασκετικό τμήμα; ΗΡΕΜΗΣΤΕ!
από leomatos88
Παρ 29 Αύγ 2025, 17:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, ποιοι προπονητές πήραν πρωτάθλημα; Ο εξής ένας: ο Λουτσέσκου, και μάλιστα 3. Ποιοι προπονητές πήραν κύπελλο; Ο Μπάγιεβιτς, ο Αναστασιάδης, ο Ίβιτς, ο Λουτσέσκου (x2) και ο Γκαρσία. Ποιοι έστω πήγανε σε τελικό κυπέλλου; Ο Γεωργιάδης κι ο Λουτσέσκου. Ποιοι έκαναν ...