Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αρχες καλοκαιριου 2025 ειχε ακουστει για Κρααλ της Γιουνιον σε εμας.
Σημερα βγηκε οτι του εκανε προταση ο μουλωχτος.
Την τρολια με τον λιβαι γκαρσια αν θελετε σταματηστε τη,εκτος αν το κανετε επιτηδες.
Όπως στις αρνητικές περιόδους παρασύρεται μεγάλο κομμάτι όλων μας και κατηγορούμε τους πάντες και τα βλέπουμε όλα μαύρα και λάθος, ετσι και στις θετικές περιόδους υπάρχει μεγάλος κίνδυνος θολώματος της κρίσης ώστε να τα βλέπουμε όλα ωραία.
Μου αρέσει που ενώ επανειλημμένα έχουμε δει ότι Κόλκας/Τσορμπατζόγλου κλπ πέφτουν 100% έξω (έλεγαν θα πάρουμε παίκτες και δεν πήραμε, έλεγαν δεν θα γίνει καμία κίνηση και την επόμενη μέρα είχαμε 2 παίκτες, κοινώς σου λένε καλημέρα και κοιτάς να δεις αν έχει ήλιο έξω) συνεχίζουμε και τους ...
o κολκας και ο τζορμπα ξερουν παρα πολυ καλα τι γινεται και τι κοιταμε και γενικοτερα
βασικα τα παντα ξερουν. δεν ειναι πυρηνικη φυσικη το επαγγελμα τους, δυο τηλεφωνα δουλεια ειναι, πληροφορηση και διασταυρωση. απλα οι περισσοτεροι ΑΡΔ ειναι μετριοι και δεν μπορουν να κανουν ουτε αυτο. ε αυτοι το ...
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι περισσότεροι ...
Εγώ ως γνωστό δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη. Εμπεριέχει πολύ δράμα που δεν ταιριάζει σε επιχειρηματικες κινήσεις απλά βολεύει τη κάθε πλευρά να δημιουργεί στρατόπεδα. Για μένα αν και χωρούσε πολύ ρετούς τα πραγματα είναι πιο απλά. Ο Μυστακιδης θελει τη ΠΑΕ. Λογικά πλησίασε Ιβαν και έφαγε άκυρο ...
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι περισσότεροι ...
Αυτός είναι ο σκοπός; Ποιος θα τρελάνει ποιον; Αντί να αγκαλιάσουμε τα τμήματά μας; Δηλαδή αν αύριο μπει ο Μυστακίδης, θα πάψετε να υπο(στηρίζετε) το μπασκετικό τμήμα; ΗΡΕΜΗΣΤΕ!
Αυτό που είδα εγώ χθες, είναι πως κατά πάσα πιθανότητα, εμείς θα είμαστε οι πρωταθλητές όταν τελειώσει η σεζόν.
Ένας ΠΑΟΚ που κατέβηκε χωρίς έναν παίκτη 30 εκατομμυρίων, με τον καλύτερο του χαφ να παίζει στο 50% και να βγαίνει στο 60 λόγω τραυματισμού και με τον προπονητή του να αποφασίζει (λίγο ...