Η αναζήτηση βρήκε 36 εγγραφές
- Δευ 25 Αύγ 2025, 12:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Κραλ, Ζιγκο και φορ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΚΑΙ CHAMPIONS LEAGUE.
Ούτε καν.
Τα κενά είναι τρανταχτά ακόμη και με τις τρεις παραπάνω προσθήκες
Σιγά ρε,τρόμαξα από την ποιότητα του ΠΟΚ ,τα έχω κάνει στα βρακια μου,ας έρθουν 3 παίχτες καλού επιπέδου και θα σου πω εγώ ποιός θα πάρει το ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 13:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Και θα το πληρωθείς κιόλας 

- Πέμ 28 Αύγ 2025, 14:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ο Μειτε βιονικός ειναι και θα βγάλει 3 διοργανώσεις ανα 3 μέρες ή θα ψηθουμε να παρουμε κανένα παίχτη εκει μπας και βγει καθόλου απο την 11αδα; Ετσι για την αλλαγή ρε παιδί μου, να πάρει και καμια ανάσα....
Από Γενάρη ο Ζαφ στη θέση του.
Κατά τ άλλα καμία αναβάθμιση σε σχέση με πέρυσι ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μειτε βιονικός ειναι και θα βγάλει 3 διοργανώσεις ανα 3 μέρες ή θα ψηθουμε να παρουμε κανένα παίχτη εκει μπας και βγει καθόλου απο την 11αδα; Ετσι για την αλλαγή ρε παιδί μου, να πάρει και καμια ανάσα....
Από Γενάρη ο Ζαφ στη θέση του.
Κατά τ άλλα καμία αναβάθμιση σε σχέση με πέρυσι ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 11:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμενα με ενοχλει που ενας παικτης σχετικα ασημος ιταλος στοπερ καλης ηλικιας ερχεται εδω για να παιξει και βγαινουν οι μισοι να τον φανε επειδη δεν πηραμε φαν νταικ. Δηλαδη ο γαυρος που πηρε πιρολα και μπιανκον τι παραπανω ειχανε δειξει αυτοι (και εχουν δειξει μεχρι σημερα); Εχουμε ακομα μενταλιτε ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ας παρουμε 5-6 σκαουτερ ακομα απο χωρες που προτιμαςΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:10 Παράλογη επιμονή με την ιταλική αγορά θα πω εγώ...Προτιμώ χίλιες φορές Ισπανία ή Γαλλία αν θέλουν ντε και καλά από τέτοια πρωταθλήματα.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 14:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πήξετε ψαρούκλες!

- Τρί 02 Σεπ 2025, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε κανενας δεν θα ρθει! Καλυτερα απο το να φορτωθουμε κάποιον υπερήλικα!
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά είναι η ομάδα , δουλίτσα τώρα στις προπονήσεις και τα ξαναλέμε το χειμώνα.
ΥΓ : Παίκτες σαν το Μίτροβιτς δε τους ζηλεύω. Προτιμώ το τίποτα και το προοδευτικό χτίσιμο της ομάδας παρά τεράστια συμβόλαια σε -μάλλον- παλαίμαχους συνταξιούχους.
ΥΓ : Παίκτες σαν το Μίτροβιτς δε τους ζηλεύω. Προτιμώ το τίποτα και το προοδευτικό χτίσιμο της ομάδας παρά τεράστια συμβόλαια σε -μάλλον- παλαίμαχους συνταξιούχους.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Για εμενα οπως εξεφρασα και πριν, η αποκτηση φορ χωρις αποχωρηση Τσαλοφ θα προκαλουσε περισσοτερο κακο παρα καλο. Εκτος αν ας πουμε εμενε κυριολεκτικα εκτος ομαδας ο Τσαλοφ, που το αποκλειω
- Τρί 02 Σεπ 2025, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει, από τη στιγμή που σήμερα τελευταία μέρα της λίστας τα κυβερνητικά δεν έβγαλαν μαζικά κάποιο όνομα, παρά μόνο κάτι φλου άρθρα για ενδιαφέρον στον Μοπέ φαινόταν προς τα πού πήγαινε το πράγμα.
Από εκεί και πέρα σε ένα καλοκαίρι με Τέλη, Ντελια και λοιπά σιριαλ αν μου έδινες το σημερινό ...
Από εκεί και πέρα σε ένα καλοκαίρι με Τέλη, Ντελια και λοιπά σιριαλ αν μου έδινες το σημερινό ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Η καλύτερη μεταγραφή είναι ο Μειτε.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 08:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω απο την πλευρα μου θα πω οτι δεν χρειαζομαστε ακομη ενα Φορ επειγοντως..
Καλα ειμαστε κι ετσι οπως ειμαστε..
Καλα ειμαστε κι ετσι οπως ειμαστε..
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι έγινε παλικάρια μου ;
Που πήγατε όλοι ;
Τελείωσαν οι μεταγραφές;
12/9 τελειώνουν οι μεταγραφές και 30/9 οι ελεύθεροι
Θα ολοκληρώσει το ρόστερ ο Σαββίδης ώστε ο προπονητής να μην έχει δικαιολογίες ....
Εγώ προσωπικά είμαι αισιόδοξος για τη χρονιά ακόμη και χωρίς τη μεταγραφή επιθετικού ...
Που πήγατε όλοι ;
Τελείωσαν οι μεταγραφές;
12/9 τελειώνουν οι μεταγραφές και 30/9 οι ελεύθεροι
Θα ολοκληρώσει το ρόστερ ο Σαββίδης ώστε ο προπονητής να μην έχει δικαιολογίες ....
Εγώ προσωπικά είμαι αισιόδοξος για τη χρονιά ακόμη και χωρίς τη μεταγραφή επιθετικού ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ είμαι ικανοποιημένος μετά από πολύ καιρό από τις φετινές μεταγραφές.
Θα ήθελα κάτι καλύτερο στον φορ αλλά μόνο αν ήταν πολύ καλύτερος από τους υπάρχοντες.
Επίσης χαίρομαι που ο Ζαφείρης θα έρθει τον Γενάρη και έτσι πήραμε και τον Ιταλό και αισθάνομαι μεγαλύτερη ασφάλεια με πέντε χάφ.
Με τον ...
Θα ήθελα κάτι καλύτερο στον φορ αλλά μόνο αν ήταν πολύ καλύτερος από τους υπάρχοντες.
Επίσης χαίρομαι που ο Ζαφείρης θα έρθει τον Γενάρη και έτσι πήραμε και τον Ιταλό και αισθάνομαι μεγαλύτερη ασφάλεια με πέντε χάφ.
Με τον ...