Η αναζήτηση βρήκε 14 εγγραφές

Return

από loukas karadimos
Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Την αναγούλα που μου προκάλεσες χθες, τελευταία φορά την ένιωσα όταν ο 28/2 βγήκε από την πίσω πόρτα στο Βενιζέλος

Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό αλλά μια και είσαι λάτρης της ιστορίας σε καλώ να δεις τι τύχη είχε ο προη-Γούμενος που μας έκανε να νιώσουμε με αυτόν τον τρόπο

Δεν μπορούσα να ...
από john4serres
Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:08
Jump to forum
Jump to topic

Όπως είπε και ένα παλικάρι χθες πάνω στο χαμό, φανταστείτε τι ακούνε οι ξένοι από τους δικούς μας και τρώμε το ένα άκυρο μετά το άλλο.

Ιβάν, έφερες Τσίκνα και Σέρα. Ωραίος, καλες προσθήκες.
Έβαλες τον Αντρέ, ωραιότατα.

Παραμένουμε όμως σε ένα μοντέλο χωριατοβαλκανιοσοβιετικης ομάδας. Δεν προχωράμε ...
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:49
Jump to forum
Jump to topic

Ωραια τα λεει ο tolis προσθετωντας δε ''γνωμη μου ειναι'' ,τωρα οσον αφορα τις γνωμες των αλλων τις περναει ενα ρεκτιφιε και για τελος λεει δεν θα απαντησω σε οσους μου επιτεθουν, στους αχαριστους βρε και τους νεοπλουτους ,που χρειαζονται ενα μαθημα ταπεινοφροσυνης με ελικοπτερο...
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:08
Jump to forum
Jump to topic

Μην αγχωνεστε θα παρουμε συντομα τις απαντησεις σχετικα με το τι εγινε. Ο Ιβαν στη τελευταια του δηλωση ηταν ξεκαθαρος.

'' Ποτέ μου δεν έριξα νερό στον μύλο του διχασμού.Η σύμπνοια και η ξεκάθαρη σχέση με τον κόσμο, που ζει και αναπνέει για τον ΠΑΟΚ, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο οδηγός μου στην ...
από Mitsospaoki4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πράγματα, πρέπει να πω ότι απογοητευτικά.

Μέσα σε ένα καλοκαίρι που η ομάδα μπαίνει στα 100 της χρόνια και που θα έπρεπε ως τώρα να είναι όλοι ενωμένοι και να ετοιμαζόμαστε για αυτή την ιστορική χρόνια, κάνεις το ένα φάουλ μετά το άλλο.

Ξεκινήσαμε αρχικά με την κόντρα με ...
από bane1980
Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Τα 100 χρόνια θα συνδυαστούν με εμφύλιο δυστυχώς..

Κανένα εμφύλιο φίλε.
Ο κόσμος θα πρέπει να κοιτάξει το καλό του ΠΑΟΚ, από ΠΑΕ μέχρι και το τελευταίο τμήμα του ΑΣ, και μέσα στο γενικότερο καλό είναι και μια ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ λύση για το γηπεδο.
Και εγώ θα πω και για τη χρηματοδότηση της ομάδας ...
από George Best4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 06:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δηλαδή αν χθες έφευγε ο Ντελιας τι θα γινόταν εδώ μέσα?
Ειπώθηκαν πολλά (και δικαιολογημένα τα περισσότερα )το απόγευμα λόγω της αγανάκτησης. Το ότι φαίνεται να μένει (προς το παρόν) ο Ντελιας δε σημαίνει ότι θα πρέπει να προσκυνάμε τον Σαββίδη. Μη ξεχναμε ότι οσο έπαιξε ρόλο για να μη φύγει χθες ...
από embuji
Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:24
Jump to forum
Jump to topic

Ενα μηνα ελειψα και μου το κανατε εσυ και εσυ δελο. :lol: :lol:
για οσους δεν εχουν δει το βιντεο με τον προπονητη τοπικου προτεινω να το δουν.

Ηταν αστειο καπως να διαβαζω τις τελευταιες 24 ωρες απο τα 3/4 του φορουμ αυτα που εγραφα πριν ενα μηνα και κατεληξα με μπαν :lol:

Δε πειραζει, υγεια ...
από paokovios1974
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:02
Jump to forum
Jump to topic

Η μέρα που ράγισε το γυαλί.
Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.
Όσοι έχετε παιδιά σε μικρή ηλικία καταλαβενεται τι έγκλημα πήγε να διαπραχθεί χθες.
Δεν είναι μόνο η αγωνιστική του παρουσία που χωρίς αυτόν η ομάδα δεν Τσούλαει.
Είναι τα χιλιάδες μη ΠΑΟΚσακια παιδιά που πηγαίνουν στους πατεράδες και ...
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:11
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά το πρόβλημα δεν είναι η πώληση Ντελια να είμαστε σοβαροί. Είναι άδικο και για τον ίδιο τον παίκτη αν πιστεύουμε και θέλουμε να μείνει για πάντα εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον κάνεις δεν πείθεται πως οτιδήποτε γίνεται γίνεται βάση πλάνου που θα μας οδηγήσει κάπου για αυτό και τρέμουμε στο ...
από JohnDag
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:33
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ θέσφατο την επ' αόριστον παραμονή Ντέλια και κάθε Ντέλια στην ομάδα.

Ειδικά για δικά μας παιδιά που βγάλαμε από τα σπλάχνα μας και τα οποία έχουν ενεργή συμβολή σε πρωτάθλημα δεν θέλω να τους κόψω τον δρόμο αν και όποτε θελήσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Το πρόβλημα το ...
από Mīngus
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:42
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ όλο αυτό που κρατάω από άποψη επικοινωνίας συνοψίζεται στο μήνυμα του Open ''το φιλικό δεν έχει ξεκινήσει λόγω έντονης βροχόπτωσης''.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπιστέψω τίποτα και κανέναν.
Μόνο τα γεγονότα που θα εξελίσσονται μπροστά στα μάτια μου.
από Odi
Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:06
Jump to forum
Jump to topic

Ας ανοίξουμε ένα λογαριασμό τραπεζης ρε παιδιά να τσοντάρουμε όλοι μήπως σταματήσει να είναι εξαγριωμένο το μανατζερικο γραφείο.

Στα σοβαρά τώρα, οι ερασιτεχνισμοί συνεχίζονται κανονικά και στον πλανήτη ΠΑΟΚ δεν αλλάζει τίποτα.

Χθες ηρωικά ο ιβαν ακύρωσε τη δίκη του εντολή και το έπαιξε ήρωας ...
από Blackgr4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

Ο κακός ο γκρινιάρης ο αχάριστος κόσμος πηρε ηδη 16κ διαρκείας και πάει για νέο ρεκόρ. Αυτος ο κόσμος που 48 ώρες νωρίτερα έκανε διαδικτυακή (και οχι μόνο) επανάσταση για να μην φυγει ο Ντέλιας.

Την υποστήριξη που βλέπει στη πράξη ο Ιβάν, την είχε μόνο ο Ζαγοράκης (πρόσφατα) και είχε ροστερ που ...