Το ''περιμένουν μήπως και προκύψει κάτι καλύτερο τον Αύγουστο'' το γραφουν για τους παικτες που εκανε κρουση η ομαδα (συμφωνα με το δικο τους ρεπορταζ) και δε συμφωνησαν να ερθουν, περιμενοντας καποια καλυτερη προοπτικη για τους ιδιους τον Αυγουστο.
Το λεω γιατι καποιοι το μεταφερουν οπως τους ...
Η αναζήτηση βρήκε 97 εγγραφές
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Συνηθίζουμε κάποιους παίκτες μας και πάντοτε η πιθανότητα απόκτησης κάποιου νέου παίκτη μας εξιταρει...Ο Μαγκομεντ Οζντοεφ πλέον από την πλειονότητα των οπαδών θεωρείται χθεσινά νέα και παίκτης που πρέπει να φύγει ενώ στην πραγματικότητα έχει προσφέρει πολλά,και με την κατάλληλη προσέγγιση και ως ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 10:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα και καλή εβδομάδα τσιτωμένοι.
A BOLA λέει ότι η Κασα Πία (η ομάδα που έπαιζε ο δικός μας Βαρέλα μετά τον ΠΑΟΚ) ζητάει 5 μύρια για Ruben Kluivert https://www.transfermarkt.com/ruben-kluivert/profil/spieler/578421 από εμάς, Λιόν και Λανς.
Τότε ο δικός μας Μιχαηλίδης πρέπει να ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα μόνο του ΠΑΟΚ η "αποτυχία" εν Ελλάδι καθώς και σε ταλέντα διεθνώς αφού η Ελλάδα είναι χαμηλά στις επιλογές όλων και εγχώρια ταλέντα μόνο ο ΠΑΟΚ βγάζει σταθερά και ουσιαστικά...
Αλλά συμφωνώ οτι η στόχευση πρέπει να είναι ποιότητα+ένταση, κάτι που εξ αρχής όλοι έλεγαν και ...
Αλλά συμφωνώ οτι η στόχευση πρέπει να είναι ποιότητα+ένταση, κάτι που εξ αρχής όλοι έλεγαν και ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
το πρωι στην βιλα Γαληνη πηγε ο σερβιτορος να παρει παραγγελια
και του λέει ο Βάνιας
Τσάι,φρυγανιες,βουτυρο,μαρμελαδα,φορ και χαφ
και γρηγορα γιατι εχω μια υποχρεωση να διεκπεραιωσω
Agios speaking
και του λέει ο Βάνιας
Τσάι,φρυγανιες,βουτυρο,μαρμελαδα,φορ και χαφ
και γρηγορα γιατι εχω μια υποχρεωση να διεκπεραιωσω
Agios speaking
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Οποτε το αρθρο τι νοημα ειχε; Να γραφτει κατι για να γραφτει;
Για να καταλαβετε για τι μιλαμε....και οτι καβαλανε το hype μολις ειπε οτι "με αυτα που βλεπει ο Μυθου σε 2-3 μηνες θα τον εχει καβαλησει τον Τσαλοφ".
Ο ιδιος ανθρωπος μια εβδομαδα πριν ελεγε οτι ο Τσαλοφ παει απο χατ τρικ σε χατ τρικ ...
Για να καταλαβετε για τι μιλαμε....και οτι καβαλανε το hype μολις ειπε οτι "με αυτα που βλεπει ο Μυθου σε 2-3 μηνες θα τον εχει καβαλησει τον Τσαλοφ".
Ο ιδιος ανθρωπος μια εβδομαδα πριν ελεγε οτι ο Τσαλοφ παει απο χατ τρικ σε χατ τρικ ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Φτύσιμο σε όποιον γράφει ότι ο Ντελιας πιέζει να φύγει
Ντροπή
Ντροπή
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/14307949/paok-mploko-savvidi-sti-metagrafi-konstantelia/?utm_campaign=game_time&utm_medium=post&utm_source=facebook_groups&fbclid=IwY2xjawLvOHZleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFyOU1RTGFaR0VyMzc4MjVrAR5Y2RrJXyDZvmSyeXmybNc-D4 ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό πάντως που ο λαός του ΠΑΟΚ είναι καλός και ευγνώμων στον Ιβάν όταν τον στηρίζει παρόλο που τα τελευταία 5 χρόνια έχει επενδύσει ελάχιστα, για διάφορους λόγους,στο αγωνιστικό, προπονητικό και γηπεδικο αλλά αχάριστος όταν του ασκεί κριτική και αμοιβάδα γιατί ακούει τους Σαμπρακους να το δείτε ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:47
- Jump to forum
- Jump to topic
🚨⚪️🔴 Stuttgart have agreed all terms with Giannis Konstantelias as he wants the move… but PAOK are still blocking the deal.
€18/20m package discussed with sell-on clause, after advanced talks PAOK are still not accepting the proposal.
Konstantelias, still pushing to go.
Από Fabrizio Romano ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Σας αρέσει δεν σας αρέσει ο κολκας είναι ο μόνος που κανει κάνα δυο τηλέφωνα πριν γράψει ή μιλήσει σε αντίθεση με όλους τους άλλους που απλά αναπαράγουν ότι πιάσει το αυτί τους
Ο Κόλκας δεν κάνει κανένας ρεπορτάζ, περιμένει το viber γι'αυτο και δε βγάζει όνομα αν δεν πάρει το οκ ή αν δε βγει ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικά το αντίθετο συμβαίνει, πρέπει να είμαστε αρκετά άτυχοι για να μείνουμε εκτός. Η συζήτηση είναι αν θα έπρεπε να είμαστε λίγο περισσότερο καλυμμένοι ώστε να πρέπει να είμαστε πάρα πολύ άτυχοι για να μείνουμε εκτός.
Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από το πώς έχει δομηθεί το ρόστερ φέτος, έχει ...
Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από το πώς έχει δομηθεί το ρόστερ φέτος, έχει ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Dimitris_L4
Ο psyxras τον τελευταίο καιρό τηρούσε στάση περίεργη. Έξυπνα κειμενάκια, δήθεν αντικειμενικά και ουδέτερα, που ως σκοπό είχαν να αποδομησουν τον Ιβάν και να δικαιολογησουν ασ και Μυστακιδη.
Δεν τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου ποτέ δεν είχε inside infos σε μεταγραφικά.
Και το λέω εγώ που ...
Ο psyxras τον τελευταίο καιρό τηρούσε στάση περίεργη. Έξυπνα κειμενάκια, δήθεν αντικειμενικά και ουδέτερα, που ως σκοπό είχαν να αποδομησουν τον Ιβάν και να δικαιολογησουν ασ και Μυστακιδη.
Δεν τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου ποτέ δεν είχε inside infos σε μεταγραφικά.
Και το λέω εγώ που ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχουμε λιωσει στα refresh εδω και 2 μερες..μιλάω με τη κοπελα μου σκέφτομαι ποτε θα ανακοινωθεί ο ζαφείρης, μου μιλάνε φιλοι τους λεω μισο να τσεκαρω κατι στο κινητο μπας και δω οτι εκλεισε. Εχουμε παλαβωσει, κάντε το γαμω τη τρελα μου να παρει φωτια η τούμπα
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Bιντεο παρουσίασης με μουσική ΖαΜε παρακαλώ