Η αναζήτηση βρήκε 97 εγγραφές
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Παντως,απο την μια γλυτωσαμε τον Λαριν......τωρα για Μαροκινο,τι να πω;Δεν μου φαινεται τοπ επιλογη,ελπιζω να μην ερθει αυτος.
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι γιατι αν δεν παρουμε τον Πολωνο θα παρουμε τον Ροδρι...Εχουμε συνηθισει να βρισκουμε σιγουρους παικτες...Περσι 3 μηνες ψαχναμε χαφ και βρηκαμε τον Μπακαγιοκο και το χειμωνα τον Πενια...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να βγαίνουν πάντως οι δημοσιογράφοι που είναι κοντά στη ΠΑΕ και να μιλανε για κίνηση all in,για κίνηση υψηλής επένδυσης με μεγάλο συμβολαιο για τη περίπτωση Σεντιρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΟ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Έδωσε:
Κοτάρσκι 2Μ
Σοάρες 2,5Μ
Νάρει 1,7Μ
Σάστρε 400κ
Κουαλιάτα 1,8Μ
Σύνολο 8,4Μ
Πήραμε:
Κοτάρσκι 5+1,5Μ
Νάρει 2Μ
Σύνολο με το bonus 8,5
Αν βάλεις και κάτι Κάργες που ήρθαν επί ημερών του και κάτι ελεύθερα πουλιά τύπου Ρικάρντο και υπολογίσεις και τα συμβόλαια, ο τύπος μας έβαλε μέσα κανονικά ...
Κοτάρσκι 2Μ
Σοάρες 2,5Μ
Νάρει 1,7Μ
Σάστρε 400κ
Κουαλιάτα 1,8Μ
Σύνολο 8,4Μ
Πήραμε:
Κοτάρσκι 5+1,5Μ
Νάρει 2Μ
Σύνολο με το bonus 8,5
Αν βάλεις και κάτι Κάργες που ήρθαν επί ημερών του και κάτι ελεύθερα πουλιά τύπου Ρικάρντο και υπολογίσεις και τα συμβόλαια, ο τύπος μας έβαλε μέσα κανονικά ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα μάτια μου η πιο ποδοσφαιρικά λογική κίνηση που πήγαμε να κάνουμε εδώ και χρόνια.
Σιγά μην την ολοκληρώναμε..
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 02:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου έχει λείψει η εποχή που ο αντίστοιχος 13χρονος πίστευε ακράδαντα πως ο Ίντιο είναι ο επόμενος Καφού
Ναι, να είχε ο αντίστοιχος 13χρονος Instagram να βλεπαμε τι θα ’γραφε
Ο 13χρονος απλώς αναπαράγει πιο ωμά και χωρίς φίλτρο την ατμόσφαιρα που κυριαρχεί γύρω του. Την κουλτούρα της ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 08:39
- Jump to forum
- Jump to topic
έλα ρε Τζιομπάνογλου φτιάξε μας τη μέρα ρε φίλε
άντε να χαμογελάσει το χειλάκι μας
μιλάμε οι αρδ έχουν χωριστεί στα 2, είναι κάποιοι εκτός λίστας βαιμπερ και χαλάνε το κλίμα?
άντε να χαμογελάσει το χειλάκι μας
μιλάμε οι αρδ έχουν χωριστεί στα 2, είναι κάποιοι εκτός λίστας βαιμπερ και χαλάνε το κλίμα?
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχει κάτι για να γυρίσει το κλίμα. Πάντα έτσι ήταν το κλίμα. Στο γήπεδο ήταν διαφορετικό το κλίμα. Εορτινο. Δηλαδή εκεί που μετράει. Γι αυτό και πήρες πρωτάθλημα στο Χαριλάου. Γιατί αυτοί που είμασταν γήπεδο δεν χαμπαριάζαμε όλη την χρονιά ούτε από ράδια ούτε από σοσιαλ μίντια. Γι αυτό και περσυ ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
2 σκέψεις για ιβάνουσετς
α) το σώμα του μου φαίνεται βαρύ, χωρίς πλαστικότητα. πιο πολύ σωματοδομή κεντρώου έχει, παρά πλάγιου παίχτη. στα βίντεο ο τρόπος που κινείται στο χώρο μου θύμισε καντουρί (στα καλά του). να προσευχόμαστε να κρατηθεί υγιής
β) ο ρόλος που μου φαίνεται ότι του κουμπώνει ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 00:15
- Jump to forum
- Jump to topic
blackzi έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 23:18 Έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι ο αυτιάς που λέει ο priest δεν είναι φορ..

- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 02:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν μπορείτε να καταλάβετε πως χωράνε όλοι.
Έχετε συνηθίσει στο παραλογισμό του τσίμα τσίμα ρόστερ που έχει ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο.
8 μεσοεπιθετικούς θέλει μια κανονική ομάδα με τις δικές μας υποχρεώσεις, 3ης διοργανώσεις και οι καλύτεροι μας παίχτες μετέχουν και στις εθνικές ...
Έχετε συνηθίσει στο παραλογισμό του τσίμα τσίμα ρόστερ που έχει ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο.
8 μεσοεπιθετικούς θέλει μια κανονική ομάδα με τις δικές μας υποχρεώσεις, 3ης διοργανώσεις και οι καλύτεροι μας παίχτες μετέχουν και στις εθνικές ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει και ο Φάνης Τζανδαρης που είναι και από το Σοχο για όσους θέλουν να συνδέσουν το λογοπαιγνιο.
Μέσος, γηγενής, από ακαδημίες και πουλέν του ΑΑ
Μέσος, γηγενής, από ακαδημίες και πουλέν του ΑΑ

- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 10:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Forza λέει για Ακπομ!
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:27
- Jump to forum
- Jump to topic
24 γράφουν πάντως ότι δεν είμαστε κοντά σε κάποιο φορ
βασικά γράφτηκε για πρώτη φορά το ιστορικό 'περιμένουν μήπως και προκύψει κάτι καλύτερο τον Αύγουστο'
:lol: :lol: :lol:
https://i.ytimg.com/vi/-1qju6V1jLM/hq720.jpg?sqp=-oaymwE7CK4FEIIDSFryq4qpAy0IARUAAAAAGAElAADIQj0AgKJD8AEB-AH ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω ειλικρινα δεν εχω καταλαβει γιατι εχει ατονησει του χαφ...Μια απουσια να εχεις θα κατεβεις σε αγωνα με 2 διαθεσιμους? Θα πας σε αγωνες μετα την προετοιμασια με παικτες να βγαζουν συνεχομενα 90λεπτα? Μην μου πει κανενας για τον Θυμιανη...