Η αναζήτηση βρήκε 36 εγγραφές

Return

από tsaousila1234
Τετ 27 Αύγ 2025, 12:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

θα την χαμπαριασει ο τσαλοφ οταν θα βλεπει βασικο τον μυθου σε καποια παιχνιδια και αλλαγη στον γιακουμακι ο μυθου παλι
από tsaousila1234
Σάβ 30 Αύγ 2025, 20:13
Jump to forum
Jump to topic

δεν ειναι αναμενομενες αυτες οι κινησεις
Φαινονται περισσοτερο σαν εισιτηρια τελευταιας στιγμης
Δεν βρηκανε αυτο που θελανε και καταληξαμε σε κατι στο οποιο δεν ειναι αποτελεσμα χρονιου σκαουτινγκ αν αληθευει ο ισχυρισμος οτι τους εφερε ο ιταλος ποτε προλαβαν να τους δουνε , live ποτε μαλλον ...
από tsaousila1234
Τρί 02 Σεπ 2025, 13:16
Jump to forum
Jump to topic

μαθε μπαλιτσα λουτσεσκου . Ο σεντερφορ ειναι ο κωνσταντελιας αγορι μου με δεκαρι τον κροατη να σου κανει 20 γκολ να ταραζει το συμπαν εκει μεσα στην περιοχη και απ εξω .
μην ψαχνεσαι μεγαλε εχεις αυτο που θελεις ακριβως στο πιατο

Αυτό θα έκανα κι εγώ σε 433 με 9άρι τον Ντέλια. Αλλά πού τέτοια ...
από tsaousila1234
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:44
Jump to forum
Jump to topic

θα γινει ρε παιδες η φαση μην μασατε!!!! δεν θα αφησει την ομαδα ο σαββιδης ετσι ασφαιρη! ειναι θεμα εγωισμου γιαυτον . Ενισχυονται οι αλλοι?? ε οκ θα απαντησω και εγω , τι ειμαι δηλ κοτα η δεν εχω φραγκο . Μπειτε λιγο στην θεση του , μπορει καπου για αλλους λογους να χαλαρωσε αλλα τωρα θα απαντησει ...
από tsaousila1234
Σάβ 20 Σεπ 2025, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

οι προπονητες νομιζουν οτι ειναι αινσταιν και τους κανει ο τυπος και το μαρκετινγκ επιστημονες. 'η διαφορα με τους επιστημονες ειναι οτι ενας επιστημονας δεν σκεφτεται με την κοινη λογικη ενω ενας προπονητης καλειται να εφαρμοζει την κοινη λογικη
παμε τωρα :

ρε κοουτς παιζουν με 10 και αντι να ...
από tsaousila1234
Παρ 26 Σεπ 2025, 15:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

γιατι δεν βαζουμε γκολ : 1) γιατι δεν ειναι σε καλη κατασταση η μεσοεπιθετικη μας τριαδα παροτι ο καλυτερος ειναι ο κωνσταντελιας απ τους τρεις . ειναι 30% πεσμενοι σε σχεση με την τελευταια τριετια ( τουλαχιστον για τωρα)
2) γιατι δεν ειναι ποιοτικες οι τελικες μας πολλες αλλα οχι ποιοτικες ( απο ...