Το παν είναι η συνοχή και αυτό φαίνεται σε όλες τις αλλαγές ...ακόμα και σε αυτές που προκύπτουν εξ ανάγκης.
Δεν θα έβαζε ποτέ γερεμέγιεφ χθες όπως δεν έβαλε τέυλορ και τον μεξικανό.
Το παν ήταν η ομάδα να έχει τα στοιχεία που την έφεραν εδω και αυτά είναι η θυσία του ενός για τον άλλον.
Να μην ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1008 εγγραφές
- Δευ 16 Φεβ 2026, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά από το καλοκαίρι και μετά. Τώρα είναι ανέτοιμος, να έχει χημεία με την ομάδα.
Έχει δυσκολία ακόμα και να συνδυαστεί σωστά με τους συμπαίκτες του.
Τώρα δεν κάνει ακόμα τη διαφορά.
Τουλάχιστον, βλέποντας τον να παίζει μέσα, κατάλαβε και ο τελευταίος φίλαθλος ...
Έχει δυσκολία ακόμα και να συνδυαστεί σωστά με τους συμπαίκτες του.
Τώρα δεν κάνει ακόμα τη διαφορά.
Τουλάχιστον, βλέποντας τον να παίζει μέσα, κατάλαβε και ο τελευταίος φίλαθλος ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε Ζαφείρη και ακόμα συζηταμε για Πινέδα ...ο της αεκ είναι ένας καλος και τίμιος παίκτης ,ναι μέχρι εκεί....Ο Ζαφείρης δεν έχει ταβάνι...
- Τρί 17 Φεβ 2026, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
...
θα εκπλαγείς....
μπλακαροζιμιο....και όλα θα πάνε καλα...
:opaokara: :opaokara:
Καλημέρα αγαπημένε Καρπουζά.
Για πες με το δικό σου τρόπο και τις γνώσεις σου..
Υπάρχει τρόπος να φρεσκαριστούν ο Αντρίγια και ο Τάισον ενώ πρέπει να αγωνίζονται σε κάθε αγώνα;
Ή αυτό θα γίνει μόνο όταν ...
- Τρί 17 Φεβ 2026, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο καθένας μπορεί να εκφράζει την άποψη του.
Εσυ στηρίζεσαι στα στατιστικά και λες ότι ο πινέδα ήταν οκ ,άποψη σου.
Στα δικά μου μάτια χωρίς να έχω δει στατιστικά ήταν αόρατος καμία επίδραση στο παιχνίδι τους.
Δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε ούτε να σε πείσω ούτε να με πείσεις.
υγ. Η στατιστική ...
Εσυ στηρίζεσαι στα στατιστικά και λες ότι ο πινέδα ήταν οκ ,άποψη σου.
Στα δικά μου μάτια χωρίς να έχω δει στατιστικά ήταν αόρατος καμία επίδραση στο παιχνίδι τους.
Δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε ούτε να σε πείσω ούτε να με πείσεις.
υγ. Η στατιστική ...
- Παρ 20 Φεβ 2026, 12:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 32. Greg Taylor
Πραγματικά η ενασχόληση με την ομάδα για κάποιους περιορίζεται στο ποιούς 2-3 θα γαμωκοπάμε φέτος.
- Παρ 20 Φεβ 2026, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
αφαντος σημερα στον παγκο.
Εξαφανισμένος, θα έλεγα. Παίρνει παράδειγμα από τη διοίκηση.
Μπάρκα καλημέρα.
Χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω τακτικά φιλαράκι..
Να είσαι καλά..
Εσύ να είσαι καλά! Ίσως το εξάμηνο πρέπει-να-ανάψουμε-λαμπάδα-στον-Μυστακίδη-που-έμεινε-ο-Ντέλιας, έπρεπε όλες οι μη ...
- Σάβ 21 Φεβ 2026, 10:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
έχουν γίνει αναφορές προηγούμενες ημέρες στα νήματα των παικτών της κεντρικής γραμμής. Έχουν αναφερθεί φίλοι για το χαμηλό κόστος του ιταλού και σαν μια ευκαιρία να γεμίσεις το ρόστερ σου με τέτοιου είδους παίκτες.
η άποψη μου ήταν και είναι ότι η ομάδα, σε αυτό το επίπεδο χρειάζεται έναν παίκτη ...
η άποψη μου ήταν και είναι ότι η ομάδα, σε αυτό το επίπεδο χρειάζεται έναν παίκτη ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 1. Jiri Pavlenka
Απο τον αερα επαθε την κακωση,μην ακουω κακοηθειες!Επρεπε να βγαλει του Γιρι κ κιτρινη καρτα για θεατρο......Jean Valjean έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:42 Όταν ο παικτης του Λεβαδειακου δεν ακουμπάει τον Τζολακη παιρνει κάρτα.
Όταν ο παικτης της Λάρισας πεφτει με τις τάπες πανω στον Παβλενκα, είναι κόρνερ υπέρ της Λάρισας.
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μαρουσι Chery-ΠΑΟΚ, 14/12, 13:00, ΕΡΤ2
Βαλτε τα μεγαλα σας μικροφωνα εκει που πρεπει.Εκει που σας αρμοζει.
Γλυστρησε 30 ποντους το ποδι του αλλουνου κι ακουμπησε το παπουτσι του δικου μας.
Υπαρχει επαφη μεταδιδει ο σπικερ...

Λειτουργημα η δημοσιογραφια...
Γλυστρησε 30 ποντους το ποδι του αλλουνου κι ακουμπησε το παπουτσι του δικου μας.
Υπαρχει επαφη μεταδιδει ο σπικερ...
Λειτουργημα η δημοσιογραφια...
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καρδίτσα Ιαπωνική-ΠΑΟΚ 68-72,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν χάνεις ούτε στις κακές εμφανίσεις ...

- Κυρ 15 Φεβ 2026, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 71-88, Σχόλια & Παραλειπομενα
Κι επειδή παρακολουθώ μπάσκετ από τότε που έπαιζαν στον ΠΑΟΚ οι Γκίνης, Στρατής , Μήττας , Μ. Κατσούλης , Πολίτης , Καραμβέρης, να μου πεί κάποιος πότε ηταν η τελευταία φορα που η ΑΕΚ νικησε τον ΠΑΟΚ στην εδρα του με 20 ποντους διαφορά
- Δευ 02 Μαρ 2026, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Jure Zdovc
Τα γεγονότα, πάντως, είναι συγκεκριμένα.
Μέχρι να εμφανιστούν οι ουρανοκατέβατοι ο Ζντοβτς την πήγαινε την ομάδα τρένο. Απροσδόκητα ίσως, οριακότατα σίγουρα, αλλά τρένο.
Ήδη πριν αναλάβουν επίσημα είχε βουίξει ο τόπος περί Σφαιρόπουλου, τουλάχιστον ασεβές προς ένα πρόσωπο με ιστορία στο ευρωπαϊκό ...
Μέχρι να εμφανιστούν οι ουρανοκατέβατοι ο Ζντοβτς την πήγαινε την ομάδα τρένο. Απροσδόκητα ίσως, οριακότατα σίγουρα, αλλά τρένο.
Ήδη πριν αναλάβουν επίσημα είχε βουίξει ο τόπος περί Σφαιρόπουλου, τουλάχιστον ασεβές προς ένα πρόσωπο με ιστορία στο ευρωπαϊκό ...
- Δευ 02 Μαρ 2026, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Jure Zdovc
Ενώ ήμουν αρνητικός στην πρόσληψη με ψιλοκέρδισε στην πορεία. Δεν θεωρώ πως έχει ευθύνη για την εικόνα της ομάδας ούτε πως η εικόνα θα αλλάξει.
Καλή συνέχεια Γιουρι.
Καλή συνέχεια Γιουρι.
- Τετ 15 Οκτ 2025, 20:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - KB TREPCA, 15/10, 20:15, ΕΡΤ2
Πιστεύω θα το λυγίσουμε το θηρίο στο φινάλε...μεγάλο ντέρμπι και σήμερα