Αναζήτηση για περισσότερες από 1013 εγγραφές
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Τσαντίστηκες που θα αναγκαστείς να κατεβασεις εντεκάδα χωρίς Μειτέ ε;
Τές πάντων, μπράβο στους παίκτες για την ανατροπή.
Αλλαγή στην αλλαγή τον Ντέσπο δέν το περίμενα, πιό λογικό να έβγαζες Τάισον εκεί.
Κερδίσαμε και αυτό μετράει, ας το πάρει το ποτάμι...
Γι αυτό ακριβως ειναι προπονηταράς ...
- Δευ 01 Δεκ 2025, 00:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Το δείγμα που άφησε η ομάδα σήμερα είναι εξαιρετικο. Τέτοια ψυχομενη νίκη με δέκα παίκτες είναι έξω πρσγματικη. Το πάθος του εξαιρετικού φέτος Λεβαδειακού νομίζω ότι περίσσευε λίγο παραπάνω με εμάς., αλλά το γεγονός που τους ξεβρακωνει είναι ότι ο μειτε σήμερα πήρε κόκκινη κι ο τόσο "αγαπητός ...
- Δευ 01 Δεκ 2025, 11:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
Κάποιοι έχουν αδυναμία στον Κεντζιόρα, κάποιοι άλλοι έχουν στον Μίχα και κάποιοι τρίτοι και στους 2.
Η αλήθεια πάντως είναι πως το μοναδικό στόπερ που μπορεί να ανταπεξέλθει σε συνθήκες που η ομάδα χρειάζεται να υποφέρει είναι ο Λόβρεν.
Έχει τα καλά του ο Τόμας (δεν τα πολυβλέπουμε αλήθεια τον ...
Η αλήθεια πάντως είναι πως το μοναδικό στόπερ που μπορεί να ανταπεξέλθει σε συνθήκες που η ομάδα χρειάζεται να υποφέρει είναι ο Λόβρεν.
Έχει τα καλά του ο Τόμας (δεν τα πολυβλέπουμε αλήθεια τον ...
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 23.Joan Sastre
Ο Σάστρε έχει δείξει ποιος είναι σε πολλά ζόρικα ματς. Έχει τα καλά και τα κακά του και αυτά τα γνωρίζουμε εμείς και οι προπονητές του.
Μακάρι να βρεθεί κάποιος καλύτερος στη θέση του και να πλαισιώσει το Κενυ. Βασικά μακάρι η θέση να καλύφθει είτε από Έλληνα δικό μας ή μεταγραφή.
Μέχρι τότε ...
Μακάρι να βρεθεί κάποιος καλύτερος στη θέση του και να πλαισιώσει το Κενυ. Βασικά μακάρι η θέση να καλύφθει είτε από Έλληνα δικό μας ή μεταγραφή.
Μέχρι τότε ...
- Παρ 05 Δεκ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 23.Joan Sastre
Στο γκολ του α.ρ.η. πολύ αργά έτρεξε και ο Μιχαηλίδης. Τόσο αργά λες και έχει σταματήσει ο διαιτητής τον αγώνα.
- Δευ 08 Δεκ 2025, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Οταν ο κόσμος εστω και μετά από ΕΝΆΜΙΣΗ χρόνο έχει άρχισεΙ να δείχνει φανερά την δυσφορία του για τον Τσαλοφ, νομίζω ότι είναι άδικο οποιοδήποτε παίκτης που έχει προσφέρει εστω και όχι σε συνεχειες, να δέχεται κράξιμο.
Και αυτό δεν αφορά μόνο τον Δεσπότη, αλλά και ολους τους άλλους. Ας κάνουμε μια ...
Και αυτό δεν αφορά μόνο τον Δεσπότη, αλλά και ολους τους άλλους. Ας κάνουμε μια ...
- Δευ 08 Δεκ 2025, 10:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Αλλο η κριτική, άλλο η μουρμούρα, άλλο το κράξιμο.
Την μουρμούρα την νιώθει ο παίκτης την ωρα που κάνει επαφή με την μπάλα. Όταν 25000 άνθρωποι με το που φτάνει η μπάλα στον παίκτη βγάζουν ενα σχεδόν άηχο (οχι ρε πουστη μου, σ' αυτον ) και οι ίδιοι 25000 πριν φτάσει η μπάλα στον καλό μας παίκτη ...
Την μουρμούρα την νιώθει ο παίκτης την ωρα που κάνει επαφή με την μπάλα. Όταν 25000 άνθρωποι με το που φτάνει η μπάλα στον παίκτη βγάζουν ενα σχεδόν άηχο (οχι ρε πουστη μου, σ' αυτον ) και οι ίδιοι 25000 πριν φτάσει η μπάλα στον καλό μας παίκτη ...
- Δευ 08 Δεκ 2025, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Jean Valjean, για το φορ δεν κόβω φλέβες για Ακπομπ, δεν ξέρω και σε τι κατάσταση είναι τώρα. Ίσως ατυχές παράδειγμα. Ο Ακπομπ της πρώτης του θητείας που είχε πολύ μέλλον και έβγαζε μια φρεσκάδα μου άρεσε. Θεωρώ ότι το φορ μας δεν πρέπει να υστερεί σε αθλητικότητα , να μπορεί να εφαρμόσει τα θέλω ...
- Δευ 08 Δεκ 2025, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι παιχτάρα έπιασες βρε Γιάνναρε. Μάτια είχε βγάλει στο μεταξύ μας.Jean Valjean έγραψε: Δευ 08 Δεκ 2025, 12:22 ...Θεωρώ ότι θέλουμε περισσοτερο έναν γρήγορο και ελαφρύ φορ που να μοιάζει με τον Ιγκαμαν της Λιλ.
- Δευ 08 Δεκ 2025, 16:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Στο 3ο γκολ έκανε ένα απλό και ωραίο step back και ξεμαρκαριστηκε για πάρει την πάσα
Αυτό το τόσο απλό είχα πολύ καιρό να το δω από φορ μας
Αυτό το τόσο απλό είχα πολύ καιρό να το δω από φορ μας
- Τρί 09 Δεκ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
Δεν παιρνεις κανα τηλεφωνο τον Σαλαχ να μας ερθει 6 μηνες δανεικος να ειναι ετοιμος για το Μουντιαλ.
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Άκουσα και σήμερα τις δηλώσεις του Ρασβάναρου.
Θέλω να πω κάτι που εδώ και καιρό μου έρχεται όταν ακούω ή διαβάζω δηλώσεις του.
Δεν περίμενα ποτέ πως θα έχουμε στον πάγκο μας έναν τέτοιο άνθρωπο - προπονητή. Έναν άνθρωπο με τέτοιο ήθος, ταπεινότητα, προσήλωση και πάθος για το καλό του συλλόγου.
Να ...
Θέλω να πω κάτι που εδώ και καιρό μου έρχεται όταν ακούω ή διαβάζω δηλώσεις του.
Δεν περίμενα ποτέ πως θα έχουμε στον πάγκο μας έναν τέτοιο άνθρωπο - προπονητή. Έναν άνθρωπο με τέτοιο ήθος, ταπεινότητα, προσήλωση και πάθος για το καλό του συλλόγου.
Να ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Και σκέψου, αδερφέ, ότι, όπως έχουν υποστηρίξει κατά καιρούς διάφορα "πετσιά" συνοπαδοί σε σοσιαλ κλπ, είχε/έχει να διαχειριστεί μια ομάδα παρατημένη. Πέρα από τον "πόλεμο", που είχε να αντιμετωπίσει από τους διοικούντες και το υπαλληλικό σκυλολόι τους. Φαντάσου πόσο πολύ έχει ταυτιστεί με τον ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 16:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Τώρα θα μ κάνετε να υπερασπιστώ έναν παίχτη το στυλ του οποίου προσωπικά δεν με ενθουσίαζε ποτέ .
Ενας παίχτης που έχει παίξει τσουλου , έχει πάρει προκρίσεις με την πρώην κωλοομαδα του μέσα σε εμιρειτς έχει κάνει τρομερές χρονιές με μεταγραφή στη ρομα . Για εσάς που σας αρέσουν αυτά , παίχτης με ...
Ενας παίχτης που έχει παίξει τσουλου , έχει πάρει προκρίσεις με την πρώην κωλοομαδα του μέσα σε εμιρειτς έχει κάνει τρομερές χρονιές με μεταγραφή στη ρομα . Για εσάς που σας αρέσουν αυτά , παίχτης με ...
- Σάβ 13 Δεκ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Μαρσαντε η διαφορά είναι ότι με τον Γιοβανοβιτς, έχει κάνει όλο κι όλο από 3-4 προπονήσεις, ενω με Λουτσε πρώτα θα μάθει από προπονήσεις 15 μέρες πριν κ 15 μετά και σταδιακά, οπότε θα αφομοιώσει πολύ πιο γρήγορα τη θέση κ τα θέλω του Λουτσε, όταν θα τον βάλει βασικό.... .
Εν αντιθέσει με την ...