Γερασίμου στην ανάπαυλα.
Λάθος νομίζω και εγώ οι αλλαγές, αλλά ας μην προτρέχουμε.
Ο Λουτσέσκου ξέρει καλύτερα από μας. Δεν έβαλε χαφ για να κρατήσει ενδεχόμενα πίσω την ομάδα, έβαλε φορ και μεσο-επιθετικό που τον δικαίωσαν και αποδείχθηκαν χρυσές αλλαγές.
Μπράβο για την πρόκριση στον τελικό με ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1008 εγγραφές
- Τετ 11 Φεβ 2026, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 11 Φεβ 2026, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μεγάλη ομάδα, μεγάλη πρόκριση ...
υποσ.
τραγικοί όμως οι συνοπαδοί μου εδώ μέσα που από όλα στο ματς και κατά την διάρκεια της μάχης, διάλεξαν να απαξιώσουν και να ασχολούνται με την εμφάνιση του Μύθου ...
δηλαδή έχετε παράπονο από Μύθου, Χατσίδη και Μοναστηρλή που στα ελάχιστα λεπτά που έχουν ...
υποσ.
τραγικοί όμως οι συνοπαδοί μου εδώ μέσα που από όλα στο ματς και κατά την διάρκεια της μάχης, διάλεξαν να απαξιώσουν και να ασχολούνται με την εμφάνιση του Μύθου ...
δηλαδή έχετε παράπονο από Μύθου, Χατσίδη και Μοναστηρλή που στα ελάχιστα λεπτά που έχουν ...
- Τετ 11 Φεβ 2026, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Γυρνάω σπίτι από Τούμπα, ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ!! Τρομερή εμφάνιση, δεν αφήσαμε περιθώριο στον Παναθηναϊκό, Τεττεη αγόρι μου κούρασες... Εδώ να πω ότι μετά από δύο χρόνια που άρχισα να ανεβαίνω Θεσσαλονίκη και να πηγαίνω γήπεδο, απόψε πανηγύρισα τη πρώτη μου νίκη..
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟ
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟ
- Τετ 11 Φεβ 2026, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλη μία συγκινητική βραδιά με τον ΠΑΟΚ μας.
Άλλη μια φορά που τους πήρες αμπάριζα όλους.
Εδώ, σ' αυτήν την έδρα, των ασπρόμαυρων θεών.
Να καταπίνεις τον αντίπαλο, να μη σου κάνει φάση.
Άλλος ένας τελικός, τιμή και δόξα για τα 100.
ΠΑΟΚ ρε φλώροι!
Άλλη μια φορά που τους πήρες αμπάριζα όλους.
Εδώ, σ' αυτήν την έδρα, των ασπρόμαυρων θεών.
Να καταπίνεις τον αντίπαλο, να μη σου κάνει φάση.
Άλλος ένας τελικός, τιμή και δόξα για τα 100.
ΠΑΟΚ ρε φλώροι!
- Τετ 11 Φεβ 2026, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Χάνουμε, μιας πιάνουν τα νεύρα δεν μας παίρνει ο ύπνος.
Κερδίζουμε, από την χαρά μας δεν μας παίρνει ο ύπνος.
Ε τι σκατά θα γίνει;
Από την γέννα, η πρώτη λέξη
Τρόπος μας ζωή μας από το '26
Κερδίζουμε, από την χαρά μας δεν μας παίρνει ο ύπνος.
Ε τι σκατά θα γίνει;
Από την γέννα, η πρώτη λέξη
Τρόπος μας ζωή μας από το '26
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 10:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ξανά παρατήρησα ότι δεν πιστεύουμε την ομαδάρα του Λουτσεσκου όσο την πιστεύει ο ίδιος και οι παίκτες του. Αρκούσαν γελοία δημοσιογραφικά άρθρα για ανάσταση του πεθαμένου βαζελου μετά το τυχερό αποτέλεσμα που πήρε από τον γαβρο σε συνδυασμό με την άτυχη ισοπαλία που είχαμε εμείς όντας καλύτεροι ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 10:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα πλήρης δεν παίζεται από κανέναν. Μπορεί να κάνει και 6/6 στα πλέι οφ αν είναι ξεκούραστη και πλήρης.
Για την Κυριακή σφίξαμε όμως. 4 ντέρμπι και πολλές απουσίες. Το Χ το αγοραζω
Για την Κυριακή σφίξαμε όμως. 4 ντέρμπι και πολλές απουσίες. Το Χ το αγοραζω
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Το έλεγα οτι ήμουν σφιγμένος κυρίως λόγω της κούρασης και των απουσιών.
Όταν βγήκε και ο Μήτσος, ομολογώ οτι σκέφτηκα την Κυριακή και όχι το ματς που παιζόταν, γιατί σε αυτό η ΟΜΑΔΑ δεν άφηνε περιθώρια, έδειχνε οτι ξέρει τι να κάνει και πως να πατήσει το κωλοχανείο του παρωχημένου Μπένι Χιλ.
Πολλά ...
Όταν βγήκε και ο Μήτσος, ομολογώ οτι σκέφτηκα την Κυριακή και όχι το ματς που παιζόταν, γιατί σε αυτό η ΟΜΑΔΑ δεν άφηνε περιθώρια, έδειχνε οτι ξέρει τι να κάνει και πως να πατήσει το κωλοχανείο του παρωχημένου Μπένι Χιλ.
Πολλά ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 10:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Θελω να πω κατι. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Και δεν εννοω μονο η κερκιδα να βοηθησει να παρει το ματς με την ΑΕΚ που κανονικα πρεπει να το παρει μονη της.
Βοηθήστε την ομαδα να μην ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙ. Διεκδηκουμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Μπορει να μην σε παει η μπαλα. Εχουμε τραυματισμους. Μπορει να μην κατσει ...
Βοηθήστε την ομαδα να μην ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙ. Διεκδηκουμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Μπορει να μην σε παει η μπαλα. Εχουμε τραυματισμους. Μπορει να μην κατσει ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 11:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην δουλειά σήμερα (που το 80% είναι γάβροι, λίγοι βάζελοι και κτλ) ΌΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ με σεβασμό για την ΠΑΟΚΑΡΑ!
Δεν είναι μόνο η απόδοση που έχουμε, είναι το ήθος των παιχτών και του προπονητή, είναι το παράδειγμα στους μικρούς, η γενική εικόνα μας που απλά μας απολαμβάνεις στο χόρτο!
Δεν είναι μόνο η απόδοση που έχουμε, είναι το ήθος των παιχτών και του προπονητή, είναι το παράδειγμα στους μικρούς, η γενική εικόνα μας που απλά μας απολαμβάνεις στο χόρτο!
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσικα ο σεβασμος απο ολους δεν περιλαμβανει τους κομπλεξικους χαρτινους. Με το ζορι παραδεχοντε οτι εχουμε καλη ομαδα. Προσπαθουνε τοσο πολυ να πεισουν τους εαυτους τους οτι ειμαστε κατωτεροι τους. Και φυσικα στη δικη τους πραγμτικοτητα ελεγχουμε το παρασκηνιο και τη διαιτησια και κινουμε τα ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εύκολη πρόκριση όπως είχα προβλέψει, με 2 clean sheets. Η ομάδα ανεβαίνει παιχνίδι με το παιχνίδι, από το 30 και μετά μονόλογος μας. Με είσοδο Γιακουμ και επιστροφή Ταισον Ντεσποτοφ θα είμαστε πολύ καλά, εάν έρθει και ο Ζαφ θα είμαστε εξαιρετικά. Και για όσους πικραθηκαν, ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 16 ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

ΤΙ ΣΟΥΤΑΡΑ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ?
ΤΙ ΣΟΥΤΑΡΑ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ?
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Από τις πολύ καλές κερκίδες σήμερα. Πάντα είμαι αυστηρός με την κερκίδα γιατί σε αντίθεση με την ομάδα δεν έχει ποτέ δικαιολογία. Σήμερα είδαν μια ομάδα να υποφέρει και σε πολλά σημεία να δείχνει ανήμπορη και δεν σταμάτησαν να εμψυχώνουν
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Από το conference θα κανουμε άλμα και θα πάμε κατευθείαν τσου λου;
Βήμα βήμα. Για μένα ο στόχος πρέπει να είναι οι 8 του europa.
Βήμα βήμα. Για μένα ο στόχος πρέπει να είναι οι 8 του europa.