Αναζήτηση για περισσότερες από 1013 εγγραφές
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 19:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Φίλε Andrew.
Καταλαβαίνω ότι η άποψη μου δε σου αρέσει και για αυτό τη χαρακτηρίζεις πλυντήριο και νεοπλουτιστική και άλλα πολλά. Δεκτό.
Άλλωστε και η δική σου μου φαίνεται ακραία συμπλεγματική και κομπλεξική.
Δε πειράζει έτσι είναι η ζωή με κάποιους συμφωνούμε με κάποιους διαφωνούμε.
Φορουμ ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Κακά τα ψέματα, ο μέγιστος τακτίσιαν Μπενίτεθ έδωσε το πρόσταγμα για όλες τις μικρές ομάδες πώς να παίζουνε τον ΠΑΟΚ. Θεατρικό ρεσιτάλ, πρήξιμο ατέλειωτο στο κοράκι ανά πάσα περίσταση, αντιαθλητικά χτυπήματα και έχει το μενού και άλλες συνταγές.
Άλλη μία γειτονιά των Αθηνέζων, το πολύ πολύ με δέκα ...
Άλλη μία γειτονιά των Αθηνέζων, το πολύ πολύ με δέκα ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Με αυτογκόλ είχαμε κερδίσει την Κηφισιά στην Τούμπα με 2-1 την σεζόν 23-24 του μάγκικου πρωταθλήματος, με αυτογκόλ στην ίδια εστία προς την Κ. Τούμπα άνοιξε σήμερα ο δρόμος για τη νίκη. Καλός οιωνός.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 08:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο σακούλι άλλοι τρεις βαθμοί...
Το μεγαλύτερο λάθος που έκανε η κηφισιά ήταν το ροκ εν ρολ....τα νεύρα....διαμαρτυρίες....ήμουν απόλυτα βέβαιος ότι δεν θα πάρουν τίποτα απο αυτό το παιχνίδι....συνήθως χάνουμε βαθμούς όταν εμφανίζονται σικ....και ευγενικοί....και πονηρά την κάνουν τη δουλειά τους ...
Το μεγαλύτερο λάθος που έκανε η κηφισιά ήταν το ροκ εν ρολ....τα νεύρα....διαμαρτυρίες....ήμουν απόλυτα βέβαιος ότι δεν θα πάρουν τίποτα απο αυτό το παιχνίδι....συνήθως χάνουμε βαθμούς όταν εμφανίζονται σικ....και ευγενικοί....και πονηρά την κάνουν τη δουλειά τους ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία κακία προς τον Τετέι, μια χαρά παίχτης είναι για τέτοιου επιπέδου ομάδες, αλλά ως εκεί.
Παίχτης με νοοτροπία που διαμαρτύρεται συνέχεια και βουτάει για φάουλ, δεν είναι για κάτι παραπάνω.
Παίχτης με νοοτροπία που διαμαρτύρεται συνέχεια και βουτάει για φάουλ, δεν είναι για κάτι παραπάνω.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλο το παιχνιδι ήταν ο Αντριγια. Το οδηγημα και οι κινήσεις που κάνει ειδικά στο δευτερο γκολ είναι χαρακτηριστικες ενός τοπ κλας παικτη.
Είναι σε καλό φεγγάρι και αυτός και ο Τάισον κι αυτό είναι θετικό για την ομάδα. Ο Ιβανουσετς μου φάνηκε πιο χαλαρός απο καθε άλλη φορά, σε ορισμένες στιγμές ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
H ομάδα ήταν ΥΠΕΡΟΧΗ και ΘΑΥΜΑΣΙΑ δεδομένου οτι έλειπε ο Κορυφαίος Ποδοσφαιριστής που έχουν βγάλει όλες οι εγχώριες Ακαδημίες όλων των ομάδων τις τελευταίες δεκαετίες.
Για την άθλια εμφάνιση των βοθροΠΟΚ και το τι ήθελαν απο το παιχνίδι τα ειπαμε στις προηγούμενες σελίδες,.
Το πρόβλημα του ΠΟΚ ...
Για την άθλια εμφάνιση των βοθροΠΟΚ και το τι ήθελαν απο το παιχνίδι τα ειπαμε στις προηγούμενες σελίδες,.
Το πρόβλημα του ΠΟΚ ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
@Jean Valjean, έχεις ενδιαφέρουσα και διαφορετική προσέγγιση στο θέμα από εμένα. Σίγουρα το καλό κλίμα είναι ότι πιο σημαντικό σε μια ομάδα. Από την άλλη νιώθω ότι ο Τσαλοφ μάλλον δεν είναι ούτως οι άλλως δεμένος. Ισως με Οζντοεφ λιγάκι, ούτε αυτό το βλέπω ξεκάθαρα. Δεν πιστεύω ότι θα χαλούσε το ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα @marsantos !
Μ'αρεσει ο Τσιφτσης. Είναι κι αυτός όπως ο Παβλενκα συγκεντρωμένος όταν παιζει, και είναι καλός με την μπαλα στα ποδια, νομίζω λίγο καλύτερος από τον Παβλενκα.
Φυσικά και τον βλέπω και τον θέλω για πρωτο τερματοφυλακα. Έχει χρόνο και να βελτιωθεί και να αποκτήσει ...
- Δευ 01 Δεκ 2025, 08:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ο τρόπος που ήρθε η νίκη είναι το καλύτερο καύσιμο στη συγκεκριμένη περίοδο, θα ελαφρύνει την πνευματική κούραση και θα ισορροπήσει την απώλεια των φυσικών δυνάμεων.
Ξεκινήσαμε το παιχνίδι ως αφεντικό του γηπέδου, τους κατάπιαμε , απίστευτο πρεσσάρισμα και ενάντια στη ροή του αγώνα δεχτήκαμε ένα ...
Ξεκινήσαμε το παιχνίδι ως αφεντικό του γηπέδου, τους κατάπιαμε , απίστευτο πρεσσάρισμα και ενάντια στη ροή του αγώνα δεχτήκαμε ένα ...
- Δευ 01 Δεκ 2025, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Πολλές ομάδες θαυμάστηκαν και αυτο-θαυμάστηκαν, όταν έκαναν παροδικά "καριέρα" παίζοντας με αντεπιθέσεις
Βεβαίως, είναι λογικό μια ομάδα μικρού μεγέθους να παίρνει ευσημα όταν κάνει καλό σερί αποτελεσμάτων
Όσο όμως στηρίζεται μόνο σε αντεπιθέσεις, ποτέ δεν θα έχει πραγματικό σεβασμό, ούτε ...
Βεβαίως, είναι λογικό μια ομάδα μικρού μεγέθους να παίρνει ευσημα όταν κάνει καλό σερί αποτελεσμάτων
Όσο όμως στηρίζεται μόνο σε αντεπιθέσεις, ποτέ δεν θα έχει πραγματικό σεβασμό, ούτε ...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 09:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Να προσθέσω κ κάτι, που φέτος πρέπει να γίνει η αιχμή του δόρατος μας.
Ο σκατόγαυρος έχει ξεχάσει κ ο ίδιος, πότε έδωσε πραγματική κόντρα (μιλάω για μάχη πόντο πόντο) με ομάδα για το πρωτάθλημα. Αυτό τον συνεχή τράκο & φθορά με τον οποιαδήποτε αντίπαλο, δεν το θέλει & τον απεχθάνεται όσο τίποτα άλλο ...
Ο σκατόγαυρος έχει ξεχάσει κ ο ίδιος, πότε έδωσε πραγματική κόντρα (μιλάω για μάχη πόντο πόντο) με ομάδα για το πρωτάθλημα. Αυτό τον συνεχή τράκο & φθορά με τον οποιαδήποτε αντίπαλο, δεν το θέλει & τον απεχθάνεται όσο τίποτα άλλο ...
- Κυρ 07 Δεκ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Οαρης 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Τεράστια διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο ρουλης δικαίως βαθμολογικά βρίσκεται εκεί που είναι καθώς Λειβαδιά Βόλος και Κηφισιά έδειξαν πολύ καλύτερα στοιχεία στα μεταξύ μας, τουλάχιστον ματς.
Επομένως, σε ποδοσφαιρικό επίπεδο το ματς δεν αντέχει σε καμία κριτική, οπωσδήποτε διπλό στη Βουλγαρία ...
Επομένως, σε ποδοσφαιρικό επίπεδο το ματς δεν αντέχει σε καμία κριτική, οπωσδήποτε διπλό στη Βουλγαρία ...
- Δευ 08 Δεκ 2025, 08:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Οαρης 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Άλλο ένα όμορφο ποδοσφαιρικό βράδυ!!!
Μια ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις.
Μου άρεσε η τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού ειδικά όταν προσπάθησαν να μας πιέσουν ψηλά. Η στόχευση ήταν καταπληκτική.
Η κούραση έπαιξε ρόλο και δεν σκοράραμε περισσότερα γκολ.
Στον αγωνιστικό μας γολγοθά οι νίκες ...
Μια ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις.
Μου άρεσε η τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού ειδικά όταν προσπάθησαν να μας πιέσουν ψηλά. Η στόχευση ήταν καταπληκτική.
Η κούραση έπαιξε ρόλο και δεν σκοράραμε περισσότερα γκολ.
Στον αγωνιστικό μας γολγοθά οι νίκες ...
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εντάξει κακή η σημερινή ήττα σε συνδυασμό με την τραγική εμφάνιση αλλά δύο ώρες πριν είδα να γράφονται όργια ότι μείναμε το χάσαμε το πρωτάθλημα το πήρε ο ένας , το πήρε ο άλλος κλπ. Το ρόστερ, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, δεν είναι τόσο κακό ή ελλιπές όσο υποστηρίζεται. Σίγουρα στο θέμα του φορ ...