Κάθε μεταγραφική περιοδο εμφανίζεται κι ένα όνομα Έλληνα παικτη που παρουσιαζεται ως λύση και προτεινεται να ενταχθεί στο ρόστερ μας.
Συνήθως δεν αιτιολογείται η αποκτησή του.
Έτσι και φέτος, το όνομα αυτό είναι ο Τσαπρας.
Διαβάζω πιο πανω ότι ο παικτης αυτός κάνει τικ σε όλα όσα χρειάζεται ο ...
Η αναζήτηση βρήκε 276 εγγραφές
- Δευ 26 Ιαν 2026, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 27 Ιαν 2026, 17:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Για το Θεό! Είναι να τρελαίνεσαι...
Όχι κι άλλο ρε γμτ.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.
Παράκληση σε όσα παιδιά ταξιδεύουν οδικώς, κάντε στην άκρη μετά από 3 ώρες οδήγηση. Ειδικά σε ξένες χώρες τηρείτε αυστηρά τα όρια ταχύτητας, ας φτάσετε και μια ώρα αργότερα.
Το πιο σημαντικό ...
Όχι κι άλλο ρε γμτ.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.
Παράκληση σε όσα παιδιά ταξιδεύουν οδικώς, κάντε στην άκρη μετά από 3 ώρες οδήγηση. Ειδικά σε ξένες χώρες τηρείτε αυστηρά τα όρια ταχύτητας, ας φτάσετε και μια ώρα αργότερα.
Το πιο σημαντικό ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Έστω και δέκα ματς να έχεις δει στη ζωή σου, καταλαβαίνεις ότι ο διαιτητής ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και έβαλε σημάδι τον Ντέλια από την αρχή.
Αναρίθμητα τέτοια φάουλ και ανάλογες διαμαρτυρίες έγιναν από τους παίκτες της Λυών και δεν βγήκε κίτρινη. Βιάστηκε να βγάλει κίτρινη στον Γιακουμάκη και ...
Αναρίθμητα τέτοια φάουλ και ανάλογες διαμαρτυρίες έγιναν από τους παίκτες της Λυών και δεν βγήκε κίτρινη. Βιάστηκε να βγάλει κίτρινη στον Γιακουμάκη και ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 02:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών.
Πολύ ειδικών.
Δεν βλέπω υστερήσαντες.
Σ'αυτές τις εξαιρετικά ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο αγώνας όλοι οι παικτες μας ήταν απόψε διακριθέντες.
Η ομάδα που έχουμε είναι πολύ καλή. Αν δεν είχαμε αυτόν τον δύσκολο όμιλο (υποτίθεται κλήρωση) θα ...
Πολύ ειδικών.
Δεν βλέπω υστερήσαντες.
Σ'αυτές τις εξαιρετικά ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο αγώνας όλοι οι παικτες μας ήταν απόψε διακριθέντες.
Η ομάδα που έχουμε είναι πολύ καλή. Αν δεν είχαμε αυτόν τον δύσκολο όμιλο (υποτίθεται κλήρωση) θα ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 02:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Άψογη η συμπεριφορά των οπαδών τής Λυών. Οι παίκτες τους θα μπορούσαν να μην πανηγυρίσουν τα γκολ.
Για τον διαιτητή καλύτερα να μην πω τίποτε. Δεν ζητήσαμε να μας χαρίσει κανείς τίποτα. Μόνο να σεβαστεί την προσπάθεια των παικτών μας υπό αυτές τις συνθήκες.
Προσωπικά δεν με ενόχλησε τόσο που ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί και να είμαι επηρεασμένος από όσα ζούμε όμως νομίζω πως το το ευρωπαϊκό ταξίδι τελειώνει εδώ.
Δεν είναι ενα μονο ματς οπως με τη Μπετις. Είναι διπλά ματς και στο πρώτο λείπουν 2 βασικοί παίκτες του άξονα.
Οι χειρότερες ομάδες που μπορεί να αντιμετωπίσει σε διπλά ματς ο ΠΑΟΚ είναι οι ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Όταν ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τον Άγιαξ, οι Ολλανδοί είχαν φτάσει στον ημιτελικό του Τσ. Λ. λίγους μήνες πριν.
Με αυτόν τον Άγιαξ έπαιξε ο ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε εξαιτίας ενός άθλιου διαιτητή.
Με αυτόν τον Άγιαξ έπαιξε ο ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε εξαιτίας ενός άθλιου διαιτητή.
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 4–1, MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Μακάρι να ήταν αλλιώς, για να γράφαμε κι απόψε όπως κάθε φορά άλλος το κοντό του κι άλλος το μακρύ του. Αλλά δεν είναι αλλιώς.
Είχα ένα σφίξιμο απόψε όπως και χιλιάδες άλλοι συνοπαδοί.
Αιωνία σας η μνήμη αδέρφια!
Είχα ένα σφίξιμο απόψε όπως και χιλιάδες άλλοι συνοπαδοί.
Αιωνία σας η μνήμη αδέρφια!
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Ο Αλεξάντερ έχει δυο στοιχεία απαραίτητα για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.
Είναι έξυπνος, στοιχείο απαραίτητο σε μας όπου η τακτική είναι σε υψηλό επίπεδο, και
Είναι πολύ ομαδικός στοιχείο που σε μας είναι πρώτη αναγκαιότητα γιατί αυτό είναι το ποδοσφαιρο που παιζουμε.
Η εξυπνάδα του φάνηκε στην πρωτη ...
Είναι έξυπνος, στοιχείο απαραίτητο σε μας όπου η τακτική είναι σε υψηλό επίπεδο, και
Είναι πολύ ομαδικός στοιχείο που σε μας είναι πρώτη αναγκαιότητα γιατί αυτό είναι το ποδοσφαιρο που παιζουμε.
Η εξυπνάδα του φάνηκε στην πρωτη ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
Η κίνηση να δείξει τον Ντεσπόντοφ όταν ο Πέλκας του έδωσε το περιβραχιονιο, είναι κίνηση παικτη με σαράντα κιλά @@ και μεγάλης προσωπικοτητας.
Είναι τιμή μας που αυτός ο πολυ σπουδαίος παίκτης γουστάρει εδώ!
Είναι τιμή μας που αυτός ο πολυ σπουδαίος παίκτης γουστάρει εδώ!
- Δευ 02 Φεβ 2026, 11:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 4–1, MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Αυτή η φετινή μας ομάδα αποτελείται από παικτες που νιώθουν, απο καλους χαρακτήρες κι από παικτες που έχουν δέσει πολυ μεταξύ τους, κι αυτό είναι κάτι που φαίνεται σε κάθε περισταση και με κάνει να είμαι αισιόδοξος για το αγωνιστικό.
Η γενικότερη στάση της ομάδας δείχνει πολλά και ταιριάζει με αυτό ...
Η γενικότερη στάση της ομάδας δείχνει πολλά και ταιριάζει με αυτό ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι έχει ευθύνες και η ίδια η ομάδα μας, δεν αναιρεί το γεγονός ότι η ΟΥΕΦΑ είναι αυτή που είναι.
- Δευ 02 Φεβ 2026, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 4. Alessandro Vogliacco
Έχει δίκιο ο @curtis
Είναι το μόνο στόπερ μας που είναι επικίνδυνος για τον αντίπαλο στα στημένα, έχει πολυ καλές τοποθετήσεις.
Είναι το μόνο στόπερ μας που είναι επικίνδυνος για τον αντίπαλο στα στημένα, έχει πολυ καλές τοποθετήσεις.
- Τρί 03 Φεβ 2026, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Κάθε εμπόδιο σε καλό.
Η ομάδα έχει μάθει να παίζει χωρίς τον Κωνσταντέλια. Έχει μάθει να παίζει χωρίς Γιακουμάκη.
Δεν ανησυχώ, είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουν όλα κι ότι θα παίξουν καλά, θα παιξουν το παιχνιδι μας, όποιοι κι αν μπουν μέσα.
Αγαπώ αυτήν την ομάδα, σέβομαι αυτήν την ομάδα, έχω ...
Η ομάδα έχει μάθει να παίζει χωρίς τον Κωνσταντέλια. Έχει μάθει να παίζει χωρίς Γιακουμάκη.
Δεν ανησυχώ, είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουν όλα κι ότι θα παίξουν καλά, θα παιξουν το παιχνιδι μας, όποιοι κι αν μπουν μέσα.
Αγαπώ αυτήν την ομάδα, σέβομαι αυτήν την ομάδα, έχω ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Μόλις είδα τον Νους να φευγει στην αντεπίθεση και να μην βλέπει δεξιά του ελευθερο παικτη, να τον κλείνουν 3-4 αντίπαλοι, να του κάνουν φάουλ και να τελειώνει έτσι άδοξα μια επικίνδυνη κατάσταση.
Ο παικτης αυτός κοιτάζει μονίμως κάτω.
Μπορεί να έχει καλή ντρίμπλα και ταχυτητα αλλά παικτης σε αυτήν ...
Ο παικτης αυτός κοιτάζει μονίμως κάτω.
Μπορεί να έχει καλή ντρίμπλα και ταχυτητα αλλά παικτης σε αυτήν ...