Πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση φίλε marsantos
Όπως σωστά εξηγείς η εξάδα στα πλει οφ νοθεύει τον ανταγωνισμό.
Η τετράδα δεν τον νοθευει, αρκεί όμως να αποτελείται από το big4. Σε αντίθετη περιπτωση τον νοθεύει κι αυτή!
Και η νοθεία αυτή γίνεται επειδή οι υπόλοιπες ομάδες εκτός του big4 είναι ...
Η αναζήτηση βρήκε 276 εγγραφές
- Τετ 24 Δεκ 2025, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Φέτος τα Χριστούγεννα ας γίνει μία ιδιόμορφη συνάντηση του Κάρολου Ντίκενς με τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, για να μην παγώσει στον δρόμο το κοριτσάκι με τα σπίρτα, για να μπει ο μολυβένιος στρατιώτης στο σπίτι κάθε φτωχού ή ορφανού παιδιού και για να γίνει καλά ο μικρός Τίμμυ.
Να μπει στο σπίτι μας ...
- Τετ 24 Δεκ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ζούσε θα είχε μια βάση καθώς μάλλον ψάχνουμε για γλυπτη να κάνει το άγαλμα του Τάισον!Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 20:07 Αν είναι τόσο έγκυρες οι πηγές πιο πιθανό είναι να πάρουμε τον Γιαννούλη Χαλεπά παρά τον Δημήτρη Γιαννούλη.
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καρδίτσα Ιαπωνική-ΠΑΟΚ 68-72,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Γιούρι γούρι,
Γούρι Γιούρι!

Γούρι Γιούρι!
- Τρί 30 Δεκ 2025, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18. Νικόλαος Περσίδης
Έτυχε να πετύχω πριν από κάνα μήνα σ' ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας τον Λυκειαρχη που ως μαθηματικός τον είχε μαθητή στη Χαλκίδα. Μου είπε ότι είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, ότι όταν οι υπόλοιποι συμμαθητές του έτρεχαν στις καφετέριες αυτός γυμναζόταν κι ότι ήταν μάλιστα καλός μαθητής και περασε ...
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 16:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Λιβαι Γκαρσία δεν τον συνοδευει ο μύθος του γυάλινου παικτη.
Τον συνοδευει ο μυθος του καλου παικτη.
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους σας!
Τον συνοδευει ο μυθος του καλου παικτη.
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους σας!
- Δευ 05 Ιαν 2026, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Europemania II
Οι μεγάλες ομάδες ζητούν να έχουν την μπάλα και να φτιάξουν επιτιθέμενες το δικό τους παιχνίδι.
Όταν έχεις να παίξεις τελικό και μπροστά σου ένα τρόπαιο τότε πας να το πάρεις παιζοντας με τον τρόπο που έπαιζες όλη τη χρονιά, δεν τον αλλάζεις.
Καλή χρονιά!
Όταν έχεις να παίξεις τελικό και μπροστά σου ένα τρόπαιο τότε πας να το πάρεις παιζοντας με τον τρόπο που έπαιζες όλη τη χρονιά, δεν τον αλλάζεις.
Καλή χρονιά!
- Τρί 06 Ιαν 2026, 17:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Μία πλατεια έχει το Τόκιο;

- Τρί 06 Ιαν 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1 (5-4 πεν.) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ήταν το ελάχιστο που έπρεπε να κάνουμε και το κάναμε. Αυτό, τίποτε άλλο.
Ψήφισα MVP τον Γερεμεγεφ. Έδινε γρήγορα την μπάλα σε συμπαίκτη του και στην πλειονοτητα των περιπτωσεων την έδινε σωστά. Έτσι έδωσε και την ασσίστ. Προσωπικά θα τον κρατουσα σε όλο το παιχνιδι, αλλά δεν γνωρίζω ούτε την φυσική ...
Ψήφισα MVP τον Γερεμεγεφ. Έδινε γρήγορα την μπάλα σε συμπαίκτη του και στην πλειονοτητα των περιπτωσεων την έδινε σωστά. Έτσι έδωσε και την ασσίστ. Προσωπικά θα τον κρατουσα σε όλο το παιχνιδι, αλλά δεν γνωρίζω ούτε την φυσική ...
- Τρί 06 Ιαν 2026, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιο πολυ κι από στόπερ θέλουμε αριστερό μπακ.
Να πω κι εγώ μια φορά την υπερβολη μου
Να πω κι εγώ μια φορά την υπερβολη μου
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Έτσι ακριβώς!margas έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 14:23 Δεν ειναι μονο οι αγωνιστικές του αρετες, ειναι η σιγουρια που μπορει να προσδώσει στον προεδρο ωστε να ξανα επενδυσει σε εναν παικτη τετοιου βεληνεκούς σε περίπτωση που του αποφερει κερδος ο πρωτος+το επικοινωνιακό κομματι
- Δευ 12 Ιαν 2026, 09:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Πείτε μου μια σοβαρή ομάδα που να έχει ενδιαφερθεί για τον Λιβαι Γκαρσία ή μια σοβαρή ομάδα όπου να έχει παιξει.
- Δευ 12 Ιαν 2026, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Τη μέρα που ο ιβαν Σαββιδης (Νίκος και Γιώργος) θα φύγουν από τον ΠΑΟΚ, στην Αθήνα θα γίνει μια μεγάλη μάζωξη-χοροεσπερίδα - γλέντι. Θα πανηγυρίζουν 3. Οι 2 δεν θα ξέρουν τον λόγο που θα χορεύουν. Ο ένας θα ξέρει. Μεγάλο σπυρί στον κωλο ο Σαββιδης. Θα το καταλάβουν βέβαια όταν φύγει, τι πέτυχε τα ...
- Δευ 12 Ιαν 2026, 09:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλόοοο!
- Δευ 12 Ιαν 2026, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Η ομάδα που αντιτάχθηκε λυσσασμένα στην έλευση ξένων διαιτητών στην Ελλάδα, η γνωστή Ε. Ο., έβγαλε ανακοίνωση υπέρ των ξένων διαιτητών, ζητώντας μάλιστα αυτοί να είναι κατηγορίας ελίτ. Φυσικά η ανακοίνωση ήταν εναντίον των Ελλήνων διαιτητών που τόσο την βοήθησαν από γενέσεως του ελληνικού ...