Η αναζήτηση βρήκε 245 εγγραφές
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
O psyxras αν μπορει να αναφερθεί ως πηγή γράφει ότι ακόμα συνεχίζεται η συνάντηση
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Στην Τούμπα πάντως τα φώτα είναι ανοιχτά, όλοι οι προβολείς. Αν δεν τους κάνουν τεστ τότε μάλλον κάποιο βίντεο ανανέωσης γυρίζεται εκεί.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ε όχι μες το γήπεδο, στα γραφεία του ΑΣ.
Καλά ένα σενάριο έκανα εγώ δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Έκραζα και γι αυτόν αλλά πλέον μου φαίνεται Ρόναλντο φαινόμενο
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 00:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ και μια εβδομάδα το είχαν και δήθεν δεν το διάβασαν.
Είπαμε η απάντηση ήταν έτοιμη,θέλουμε χρόνο.
Σε αυτό το χρονο καβαλα στ άλογο θα έρθει ο μεσσίας Τελης να παραδώσει το δικό του μνημόνιο που θα έχει οτι ακριβώς θέλει ο ΑΣ.
Και η διχονοια για τα 100 χρόνια συνεχίζεται
Είπαμε η απάντηση ήταν έτοιμη,θέλουμε χρόνο.
Σε αυτό το χρονο καβαλα στ άλογο θα έρθει ο μεσσίας Τελης να παραδώσει το δικό του μνημόνιο που θα έχει οτι ακριβώς θέλει ο ΑΣ.
Και η διχονοια για τα 100 χρόνια συνεχίζεται
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 00:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που δεν συνειδητοποιούν τα κομματικά στελέχη είναι ότι οι ΣΦ ΠΑΟΚ δεν αποτελούνται είναι σουπεράδες-γκαλακια, δεν μπορείς να ταΐσεις έναν Σάρουμαν και έναν Νέγρη και θα βγάλουν όλοι τουμπεκί.
Σε εμάς μπορεί να υπάρχει πολυφωνία αλλά μόλις έρθει η στιγμή που αρχίσουν να στροφάρουν και την ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλλαγη σχεδίου από τον ΑΣ,που είδε τις αντιδράσεις και άλλαξε το τροπάριο. Πολύ σωστή η κίνηση να δώσει χρονικό περιθώριο στον Ιβάν Σαββίδη να παρουσιάσει τις εγγυήσεις του.
Ωστόσο ως ΑΣ δεν θα έπρεπε ήδη να έχει συναντήσεις με περιφέρεια κράτος και δήμος ώστε να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή ...
Ωστόσο ως ΑΣ δεν θα έπρεπε ήδη να έχει συναντήσεις με περιφέρεια κράτος και δήμος ώστε να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξανά γράφω μιας και το νερό μπήκε στο αυλάκι. Αφήστε τις κόντρες, πρέπει εδώ και τώρα ΑΜΕΣΑ και ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ να επιβάλουμε στον ΑΣ να τρέξει να βρει την χρηματοδότηση που αξίζει ο ΠΑΟΚ των δύο ιδιοκτητών γηπέδων. Ο ΠΑΟΚ της Β.ΕΛΛΑΔΑΣ για ένα έργο την ΤΟΥΜΠΑ που θεωρείται μετά τον Λευκό Πύργο το ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 09:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπω εδώ μιλάτε για κάρτες φιλαθλου, να πάω στο τοπικ των εξελίξεων ΑΣ-ΠΑΕ για να μιλήσουμε για μεταγραφες?
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη ο Τσεντίρα πιέζει, βοηθαει στο build up κ γενικα καλυπτει αυτα που λεει ο Λουτσε?
Θα μου πεις αφου δεν πλεματιάζει, κάτι πρεπει να κανει κ αυτος
Κι όμως ναι. Διαβάζοντας τι θέλει ο Λουτσεσκου μπορώ να καταλάβω γιατί έδωσε ΤΟ ΟΚ να είναι μες την λίστα,κι όταν δεν μπορείς να κλείσεις τους ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν κατάλαβα γιατί η ΠΑΕ και συγκεκριμένα ο Σαββίδης που όπως έχετε δει στηρίζω, βγάζει προς τα έξω τς πρακτικά ΕΝΌΣ ΔΣ που ουσιαστικά ήταν καλεσμένος, όταν η τελική ανακοίνωση λέει ξεκάθαρα ότι ο ΑΣ δίνεις προτεραιότητα στον Ιβάν Σαββίδη να καταβάλει όλες τις εγγυήσεις. Επειδή λένε ότι το έργο δεν ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο inPAOK γράφουν για συνέντευξη τύπου του Ιβάν Σαββίδη. Ελπίζω με δημοσιογράφους που θα θέσουν και τις σωστές ερωτήσεις ώστε να μην μείνει τίποτα αναπάντητο.
Αν ο ΙΒΑΝ καλύψει τα πάντα σχετικά με το νέο γήπεδο κανένας ΑΣ δεν θα τον σταματήσει.
Αν ο ΙΒΑΝ καλύψει τα πάντα σχετικά με το νέο γήπεδο κανένας ΑΣ δεν θα τον σταματήσει.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;
Άρα η γνώμη σου είναι να ξεκινήσει το γήπεδο χωρίς εγγυήσεις ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.novasports.gr/sport/podosfa ... ston-paok/
Έχουν πονέσει οι "κοιλιακοι" μου από το γέλιο
Έχουν πονέσει οι "κοιλιακοι" μου από το γέλιο
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή είναι η μεταγραφή ή μεταγραφες που τάξατε κύριε Κούβεντιδη? Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικός τι λέτε δημόσια πλέον δν είστε δημοσιογράφος αλλά εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ, που σημαίνει οτι μιλάτε εκ μέρους της. Αν αποδεχτείτε μια φορά ψεύτης πως θα σας πάρει στα σοβαρά ο κόσμος στα επόμενα ...