Αναζήτηση για περισσότερες από 1027 εγγραφές
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26
τι ωραιο παικτακι ειναι αυτος ο μουστμα ρε μαγκες. Τι θεση παιζει περισσοτερο και ποσο χρονων ειναι;
- Τρί 10 Μαρ 2026, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Πάντως αυτό το πράμα που γίνεται στα κόρνερ με τις Αγγλικές ομάδες είναι σκέτη αηδία. 15 παίκτες πάνω στη γραμμή να σπρώχνοντας και να πέφτουν πάνω στον τερματοφυλακα. Πρέπει κάτι να γίνει γι αυτό
αυτο ξεκινησε απο το haram-ball της Αρσεναλ. Οι κανονισμοι δε προστατευουν καθολου τον ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 09:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Τι να πω ρε φιλε... Καλο ταξιδι μικρε, δε σου αξιζε αυτος ο κοσμος.
Δε θα βαλουν μυαλο ποτε. Σκουπιδια που χρησιμοποιουν τις ομαδες για να δικαιολογησουν την αρρωστια που κουβαλανε στο κεφαλι τους.
Δε θα βαλουν μυαλο ποτε. Σκουπιδια που χρησιμοποιουν τις ομαδες για να δικαιολογησουν την αρρωστια που κουβαλανε στο κεφαλι τους.
- Παρ 13 Μαρ 2026, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Παιδια εννοειται οτι ειναι ΚΑΘΑΡΑ κοινωνικο ζητημα.
Και εγω οπαδος ειμαι. Αγαπω την ομαδα μου. Εχω μαλωσει με οπαδους αλλων ομαδων εχω μαλωσει και με συνοπαδους μου. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δε περασε απο το μυαλο μου να κανω κακο σε καποιον επειδη υποστηριζει αλλη ομαδα η διαφωνει. Ουτε για αστειο.
Αυτοι δεν ...
Και εγω οπαδος ειμαι. Αγαπω την ομαδα μου. Εχω μαλωσει με οπαδους αλλων ομαδων εχω μαλωσει και με συνοπαδους μου. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δε περασε απο το μυαλο μου να κανω κακο σε καποιον επειδη υποστηριζει αλλη ομαδα η διαφωνει. Ουτε για αστειο.
Αυτοι δεν ...
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Τον Κουλιανο γιατι; Ποιο ειναι το lore? Δεν ακουω καθολου ραδιοφωνα τα εχω κοψει μαχαιρι εντελως.
- Τετ 18 Μαρ 2026, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Μαρουπα οδοιπορικο στην Ξανθη
Tι μεγαλες ενδοξες στιγμες ζησαμε και τοτε...
Ακόμα πρέπει να πολεμάει λυσσαλέα αυτή η σφουγγαρίστρα να χάσει τις θερμίδες που είχε πάρει εκείνη την περίοδο από τις γυροβολιές στα καφέ και τα ζαχαροπλαστεία της Ξάνθης :mrgreen:
Ενας περιπτερας και ενας ...
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
τι γκολ εβαλε ρε σεις...
Επισης παναγια μου τι κουκλα ηταν αυτη στις κερκιδες επαθα σοκ.
Επισης παναγια μου τι κουκλα ηταν αυτη στις κερκιδες επαθα σοκ.
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
τους εχουν παει ταπα ρε συ, κατι πρεπει να πουνvan rooy έγραψε: Πέμ 19 Μαρ 2026, 23:11 Ο άλλος στη τιβι λέει ότι οι παίκτες του βαζελιακου έχουν κουράσει τους παίκτες της Μπέτις.
Τι πίνουν ;
Μήπως έχουν μπερδέψει τις φανέλες;
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Γκολ δειξε το μωρο.
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
και η τραγιασκα μεσα θα ελεγε καποιος κακοπροαιρετος.
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
ναι γιατι ειναι αυτοι σοβαρη ομαδα. Πηγε να κινδυνεψει με 4 γκολ αβατζο απο την τσελιε.
- Τετ 25 Μαρ 2026, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μύκονος Betsson, 25/03, 18:00, ΕΡΤ 2
οι today κανουν live και σκοτωνονται με ατομα στο τσατ ενω κανουν μεταδοση. Τι φαση;

- Τετ 25 Μαρ 2026, 18:52
- Jump to forum
- Jump to topic
οι today κανουν live και σκοτωνονται με ατομα στο τσατ ενω κανουν μεταδοση. Τι φαση; :lol: :lol:
Αυτοί κάνανε χθες live και ο ένας είπε ότι εάν πάει του χρόνου η ομάδα Eurocup είναι αποτυχία γιατί είναι θεσμός για τους φτωχούς. Βλέπουν δολάρια στον ύπνο τους.
Καλα εδω αποκαλεσαν ...
- Τετ 25 Μαρ 2026, 18:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Τωρα αυτο ακουγα χαχαχα, κριμα για τον Αντωνη που λογω των fm patch του ειχα μια συμπαθεια, αλλα με αυτο τον βλακα διπλα του την πληρωνει και αυτος.
Θα μπορουσε να αποστασιοποιηθει. Εγω που ειδα τον Τελη με καλο ματι (κακως) και το συζηταγαμε εδω μεσα να γυρισω να πω ρουβλογλυφτη οπαδο του ΠΑΟΚ ...
- Τετ 01 Απρ 2026, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic