Η αναζήτηση βρήκε 833 εγγραφές
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
ο τετεϊ στα 24 του εχει 4 γκολ και 4 ασσιστ εφετο. ο Μυθου στα 18 εχει 5 γκολ. Δε τον βλεπω, Μυθου εχω. Το ταβανι του μυθου ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ συγκριτικα.
- Παρ 16 Ιαν 2026, 08:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ημερα 8η....
Ηρθα στην δουλεια χωρις στοπερ. ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΣΤΟΠΕΡ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
Ηρθα στην δουλεια χωρις στοπερ. ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΣΤΟΠΕΡ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
- Παρ 16 Ιαν 2026, 09:38
- Jump to forum
- Jump to topic
η ομαδα εχει ΑΝΑΓΚΗ απο μπακ και στοπερ. ο Τευλορ δε βγηκε, ο κεννυ ειναι μονος, θελουμε στοπερακλα για πρωτη γραμμη.
Το αριστερο εξτρεμ με τον ζαφ να βγαινει στο 10 και τον Ντελια να παει αριστερα παλευεται. Βρισκουμε λυσεις εκει.
στα μπακ και το στοπερ ομως υπαρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Το αριστερο εξτρεμ με τον ζαφ να βγαινει στο 10 και τον Ντελια να παει αριστερα παλευεται. Βρισκουμε λυσεις εκει.
στα μπακ και το στοπερ ομως υπαρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
- Παρ 16 Ιαν 2026, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντι δηλαδη να κανουμε τις διορθωτικες κινησεις εγκαιρα, η ομαδα τσουλαει οποτε ας ξεζουμισουμε το υπαρχων ροστερ και βλεεεεεεπουμε.
Εχει καταντησει αηδια αυτο το πραγμα. Πραγματικα η ανικανοτητα ή αναποφασιστηκοτητα ή ο συνδιασμος των 2 βαραει κοκκινα πλεον.
Εχει καταντησει αηδια αυτο το πραγμα. Πραγματικα η ανικανοτητα ή αναποφασιστηκοτητα ή ο συνδιασμος των 2 βαραει κοκκινα πλεον.
- Παρ 16 Ιαν 2026, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Το αριστερο εξτρεμ μπορει να λυθει εσωτερικα. μπαινει στο 10 ο ζαφειρης που εχει πολλα ματσ εκει και παει στα αριστερα ο Ντελιας. Και εχεις και απο πισω ιβανουσεκ και πελκα. Δεν εχουμε προβλημα μεγαλο μεσοεπιθετικα.
Αυτο ομως που παθαμε με τον Γιακουμακη εναν μηνα με τοσους πεταμενους και ...
Αυτο ομως που παθαμε με τον Γιακουμακη εναν μηνα με τοσους πεταμενους και ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναρωτιεμαι ποιο ειναι το δεξι μπακ που ηταν στα 30, θα επαιρνε πανω απο 1 χαρτι και θα κοστιζε καπου στα 3.
Παντως ο κολκας ειπε ανοιχτα οτι μας εχει γυαλισει ο τσαπρας. Μακαρι θα πω εγω. Με τσαπρα κεννυ ειμαι υπερκομπλε δεξια.
Παντως ο κολκας ειπε ανοιχτα οτι μας εχει γυαλισει ο τσαπρας. Μακαρι θα πω εγω. Με τσαπρα κεννυ ειμαι υπερκομπλε δεξια.
- Παρ 16 Ιαν 2026, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος τεχερο ρε φιλε σε παρακαλω, θα δωσουμε λεφτα στο ληκι για παικτη που ειναι για ΠΑΟΚ β;
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε γινεται απο την μια να λεμε ρε λουτσεσκου παιζεις μονο ενα πραγμα, αλλα αμα βαλει τον ζαφ στο 10 και παιξει στην ουσια 4-3-3 με τον ντελια να βγαινει στα αριστερα πω η διοικηση δεν εφερε παικτες. Μεσοεπιθετικα ειμαστε κομπλε. Αυτη ειναι η αληθεια. ΣΤΑ ΜΠΑΚ ποναμε και στο ΣΤΟΠΕΡ.
Και ευτυχως που ...
Και ευτυχως που ...
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Δε μας τα λες καλα. Μπορεις να εχεις αντιπαλοτητα και να θες να παρεις την ΠΑΕ. Πηρες την ΚΑΕ για να γιγαντωσεις το τμημα και να μας αποδειξεις οτι εισαι εδω. Εισαι ζεστος και εισαι ορεξατος.
Αν θες να τα αποδειξεις αυτα στον ΚΟΣΜΟ, πληρωσε τα χρεη της ΚΑΕ. Το οτι δε σ'αρεσει που ειναι αυτα δεν ...
Αν θες να τα αποδειξεις αυτα στον ΚΟΣΜΟ, πληρωσε τα χρεη της ΚΑΕ. Το οτι δε σ'αρεσει που ειναι αυτα δεν ...
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 11:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Την περιπτωση του την μιλανε οι δικοι μας καιρο τωρα. Για να βγηκε το ονομα ή εκλεισε ή εχει χαλασει.
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Βαζελος AKTOR, 18/01, 16:00, ΕΡΤ2
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Βαζελος AKTOR, 18/01, 16:00, ΕΡΤ2
Ανεβασα πιεση ρε μαλακες τι κωλοαθλημα ειναι αυτο αη στον διαολο
- Δευ 19 Ιαν 2026, 11:04
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΕΠΟ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ
- Τρί 20 Ιαν 2026, 08:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ημερα 10η.
Ηρθα στην δουλεια χωρις μεταγραφη. Θα φυγω με μεταγραφη

Ηρθα στην δουλεια χωρις μεταγραφη. Θα φυγω με μεταγραφη
- Τρί 20 Ιαν 2026, 10:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Αστα αυτα τα δε ξερω, μιλα ΒιρναDimitris_L4 έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 09:50Αδερφε μου σκανδαλη4 μεχρι την Κυριακη θα ερθει...δν ξερω τπτ απολυτως αλλα θα τν φερουμε τν στοπερ..να μπορεις να πηγαινεις ανετα στη δουλεια...embuji έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 08:24 Ημερα 10η.
Ηρθα στην δουλεια χωρις μεταγραφη. Θα φυγω με μεταγραφη![]()
![]()