παρα-ηταν μερακληδικο ποστ.
Η αναζήτηση βρήκε 579 εγγραφές
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:13
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Θελω καποιον συνφορουμιτη να κανει αυτο το post screenshot και οταν σιγουρα αρχισω να τον κραζω παλι να το ποσταρει για να θυμηθω να μην ειμαι μπαγλαμας.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
καταπληκτικος. Αν δεν τον παρουμε και προσπαθησουμε να κανουμε μαμουσουτου θα τον παρει ομαδα της σεριε Α.
Μπα...θα ορμηξει ο Αφραγκουζος..
λες να δωσει και ανταλαγμα τον τσεριν παλι; Ο μονος τροπος η ζελα να παρει παικτη απο τον ΠΑΟΚ ειναι να μην τον θελει τοσο ο ΠΑΟΚ. Μονο χαζος θα ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Δεν έχουμε μπει πολύ καλά αλλά έχει δρόμο. Τι αγωνιστικός χώρος της πλάκας είναι αυτός;
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Αμα παιζεις σε χωραφι που ειναι ετοιμο να βαλεις καμια πατατουλα ή καμια ντοματα λογικο ειναι να γλιστρανε.
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ας ελπισουμε οτι ειναι ενα τσιμπημα και θα το ξεπερασει μεσα στην διακοπη.
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
θα μαζεψουμε ολους τους φιλους του Ντελια για να μη φυγειΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 14 Νοέμ 2025, 10:46100%, πολύ τίμιος. Αλλά αν ζητάει 1Μ από ΑΕΚ, δεν θεωρώ ότι αξίζει. Θα τον ήθελα για βάθος στην θέση, όχι βασικό.
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
...
https://www.transfermarkt.com/david-zima/profil/spieler/544149
...
Μάκη με αρρώστησες με αυτόν. Είναι το προφίλ του αμυντικού που ονειρεύομαι κάποια στιγμή στην ομάδα.
Λίγο ψηστηρι από Ζαφείρη..
θελετε και δευτερο ροντεο με τον ναυαρχο ρε κουφαλες. Μαζι σας και εγω θελω :lol: :opaokara:
- Δευ 17 Νοέμ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Eγω παντως ρωτησα γιατι καπου ειχα διαβασει-νομιζω στο πορτοκαλι- οτι ο ΠΑΟΚ διορθωσε το μνημονιο και το εστειλε στον ΑΣ.
Απ'οτι καταλαβα δεν εγινε αυτο. Λογικο θελει αρκετη δουλιτσα αυτο το πραγμα. Τα ποσα που ζηταει ο ΑΣ ειναι περα ως περα μη ρεαλιστικα.
Απ'οτι καταλαβα δεν εγινε αυτο. Λογικο θελει αρκετη δουλιτσα αυτο το πραγμα. Τα ποσα που ζηταει ο ΑΣ ειναι περα ως περα μη ρεαλιστικα.
- Δευ 17 Νοέμ 2025, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
ο τοσκιτσης μολις ειπε οτι παιζει να παμε για μικρο εξελιξιμο παικτη δανεικο με οψιον και ρητρα για το καλοκαιρι ωστε να πλαισιωσει την τριαδα.
Λαθος για μενα, εχεις μικρο. Εχεις τον Μυθου. Αν ειναι να φερεις κατι φερε καλυτερο του Γιακουμακη. Θελουμε πρωτο βιολι.
Λαθος για μενα, εχεις μικρο. Εχεις τον Μυθου. Αν ειναι να φερεις κατι φερε καλυτερο του Γιακουμακη. Θελουμε πρωτο βιολι.
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Με συναδελφο μου σημερα ο οποιος ειναι πολυ μεσα στα πραγματα παντως που το συζητησαμε σημερα στην δουλεια μου ειπε τα εξης.
2 ατομα ηταν που για (((λογους))) πιεζανε παρα πολυ να παει το γηπεδο στον Μυστακιδη. οι υπολοιποι ηταν λιγο πολυ ηταν κομψι-κομψα ή αχυρανθρωποι.
Επισης μου ειπε οτι το ...
2 ατομα ηταν που για (((λογους))) πιεζανε παρα πολυ να παει το γηπεδο στον Μυστακιδη. οι υπολοιποι ηταν λιγο πολυ ηταν κομψι-κομψα ή αχυρανθρωποι.
Επισης μου ειπε οτι το ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευχαριστα νεα,αλλα τιποτα ακομα δεν εγινε,πρεπει να περασει κ απο την Γ.Σ.
Ελπιζω ολα να πανε καλα.
Μην ξεχνιομαστε,ολοι εγγραφες στον Α.Σ. ειναι οχι απλως υποχρεωση μας,αλλα ΧΡΕΟΣ μας.
Δεν υπαρχει περιπτωση να μην περασει απο την ΓΣ. Αμα συμφωνησαν οι.... συγκεκριμενοι, σημαινει οτι το εργο ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 07:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Δωστε ιδεες να βρουμε κατι αλλο να μαλωνουμε τωρα παει αυτο τελειωσε.
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην κυβερνηση πρεπει η ΠΑΕ εφοσον πηρε το εργο να κυνηγησει να βγουν τα ΠΑΝΤΑ γρηγορα και να παρουμε ΟΤΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΩΡΗΓΗΣΗ υπαρχει. Αυτο θα επρεπε να το κανει και ο ΑΣ αλλα οι τυπαδες ειναι ενα βημα απο το να φορανε παπουτσια με βελκρο γιατι δε μπορουν ουτε να δεσουν τα κορδονια τους.
Η ...
Η ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 09:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Φανταζεστε να δικαιωθει και ο φιλος που μιλησε για Μυτιληναιο και να βρεθουμε ξαφνικα με 3 δισεκατομμυριουχους στη καθημερινοτητα μας? :opaokara:
Αυτο που εχω μαθει ειναι οτι. Ο Μυτιληναιος εγινε ΠΑΟΚτσης απο αντιδραση γιατι ηταν ο μονος απο μικρος που ηταν ΠΑΟΚ εκει που μεγαλωσε. Εχει παρει ...