Η αναζήτηση βρήκε 579 εγγραφές
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 2/11, 19:30, Novasports Prime
Τι πήγε να βάλει ο Μιχά ρε
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 2/11, 19:30, Novasports Prime
Νιώθω ότι ο ιβαμουσεκ βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα του. Και το ελπίζω γιατί κακός ποδοσφαιριστής δεν είναι σε καμία περίπτωση
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Το'χω κανει εικονα ηδη. Βαλανε καπακι κατι απιστευτο μεσα στο μνημονιο το οποιο ή δε γινεται (imposible task) ή θα φερει σε εξωφρενικα δυσκολη θεση τον Σαββιδη ωστε ειτε να τον κλειδωσουν ειτε να αναγκαστει να μην προχωρησει για το γηπεδο, και μετα ο ΑΣ "καβαλα στο αλογο" θα πει δειτε κυριοι της ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Κιαλλο παιδι νεκρο... Φτανει ρε μαλακες. Φτανει ρε κατακαθια.
Καθε απροσαρμοστος βρισκει στεγη μεσα σε ενα οπαδικο κινημα για να ξεσπασει και να βγαλει οτι αρρωστια εχει στο μυαλο του. Αηδια ρε φιλε.
Καθε απροσαρμοστος βρισκει στεγη μεσα σε ενα οπαδικο κινημα για να ξεσπασει και να βγαλει οτι αρρωστια εχει στο μυαλο του. Αηδια ρε φιλε.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα ζητουμενα του ΑΣ δεν ειναι παραλογα ως ζητουμενα. Τα ποσα που ζηταει ειναι. Το 100% μπροστα στην εταιρια μου φαινεται εντελως παραλογο. Δηλαδη αν στην αρχη σου εμφανισει το 60-65% τι; Δε σου κανει;
edit: Αμφιβαλλω για να μην πω οτι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ουτε ο Μυστακιδης θα το υπεγραφε αυτο.
edit: Αμφιβαλλω για να μην πω οτι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ουτε ο Μυστακιδης θα το υπεγραφε αυτο.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
μη γραφεις τετοια θα παρουν βολες.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Φιλαθλοι προστατεψτε την ομαδα μας. Οχι βωμολοχιες και λοιπες κακες λεξουλες εχει πεσει συρμα θα φαμε μηνυσεις.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:09
- Jump to forum
- Jump to topic
καμπαμαρουδης;Kabamaru11 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:08 Γινεται χαμος απο σχολια κατω απο ποστ του Α.Σ. για τον αγωνα μπασκετ.
Εγω δεν σχολιαζω για να μη φαω ακυρο στην εγγραφη μου,το επιθετο μου κανει μπαμ.Στη τανα τανιες δεν πουλανε.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν αναφερεσαι στον ΑΣ πιθανοτατα προσπαθει να παιξει σκακι με ζαρια.
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 09:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Άντε πάλι μπανάρετε κάποιον χωρίς φοβερό λόγο.
Δηλαδή αυτό το φόρουμ γιατί υπάρχει για να τα λέμε μεταξύ μας πόσο κακός είναι ο ΑΣ;
Ωραία είναι τραγικός ας γράψουμε άλλες 200 σελίδες όλοι παρόμοια πράγματα.
Το μνημόνιο πώς σου φάνηκε?
Αν ήμουν σκουλίκι αυτούς τους όρους θα έβαζα.
2 ...
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD
Εαν παρουμε ενα θετικο αλλα μεσα στα ορια του ρεαλιστικου σεναριο και κανουμε, ασο με τα νεαρα αγορια, ασο με την μπραν και 2 στην λουντογκορετσ παμε 13. Αυτα ειναι 3 παιχνιδια που μπορουμε να χτυπησουμε στα ισα και με το παραπανω. ΕΑΝ αυτο γινει, ε νομιζω πας μετα για τα ρεστα σου μηπως και πιασεις ...
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιο πολυ πιστευω το ματς με την Μπετις παρα το εκτος με Λουντογκορετς. Μακαρι να παμε οσο πιο κοντα στην οκταδα και (γιατι οχι) να μπουμε και μεσα
Καταλαβαινω το σκεπτικο σου γιατι ειναι τυπου ΠΑΟΚ εισαι, απλα ρε συ... Ε τον σταρ της λουντογκορετσ εμεις τον εχουμε δευτερο εξτρεμ μας στην ...
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έδωσε πέναλτυ στο 5 αλλά κόκκινη. Τι δύναμη έχω ρε
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο 1-0 έκανα λίγο κακακια μου. Τωρα έχουμε λιπακι
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:10
- Jump to forum