Μα κανουμε λες και η ομαδα ειναι ετοιμη να πεσει β εθνικη.
Εισαι λιγος. Αν ειχες @@ θα εβγαινες ζωντανα να πεις παραιτουμαι. Αλλα που να σε αφησει ο απο πανω. Καποιον πρεπει να κραζουν οι ιθαγεννεις.
Τι δουλεμα τρωμε τελικα...
Η αναζήτηση βρήκε 579 εγγραφές
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Πάντως πέρα από την πλάκα, αν υπήρχε μισός ρεπόρτερ που να είχε δει κανένα ματς ποδοσφαίρου πέρα από τα του ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να τον ρωτήσει στην συνέντευξη τύπου τι κάναμε για να σπάσουμε το πρέσινγκ της Θέλτα, ποιο ήταν το πλάνο μας επιθετικά απέναντι σε μια ομάδα με τον τρόπο παιχνιδιού της ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως πέρα από την πλάκα, αν υπήρχε μισός ρεπόρτερ που να είχε δει κανένα ματς ποδοσφαίρου πέρα από τα του ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να τον ρωτήσει στην συνέντευξη τύπου τι κάναμε για να σπάσουμε το πρέσινγκ της Θέλτα, ποιο ήταν το πλάνο μας επιθετικά απέναντι σε μια ομάδα με τον τρόπο παιχνιδιού της ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
ποσο μονος εισαι αγορι μου στο γηπεδο...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:46
- Jump to forum
- Jump to topic
ο βολιακο το ειπανε στον σχολιασμο ειχε σφηξιμο νομιζω στην γαμπα και ζητησε αλλαγη.
Ο μπιανκο βγηκε μαλλον γιατι καποιος εχει σφηξιμο στο κεφαλι.
Ο μπιανκο βγηκε μαλλον γιατι καποιος εχει σφηξιμο στο κεφαλι.
- Παρ 03 Οκτ 2025, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Δακρυσαμε αν παραιτηθει ο παρωχημενος.
Μεχρι και η Θελτα η 17η της λαλιγκα παιζει ενα πιο συγχρονο και ουσιωδες ποδοσφαιρο. Χαβαλε μας κανανε. Καθετα στον χωρο και ριγματα αναμεσα στις γραμμες.
Εμεις τσουκου τσουκου μπολ ολοι στατικοι σα δοκαρια και ο ντελιας να παλευει με θεους και δαιμονες ...
Μεχρι και η Θελτα η 17η της λαλιγκα παιζει ενα πιο συγχρονο και ουσιωδες ποδοσφαιρο. Χαβαλε μας κανανε. Καθετα στον χωρο και ριγματα αναμεσα στις γραμμες.
Εμεις τσουκου τσουκου μπολ ολοι στατικοι σα δοκαρια και ο ντελιας να παλευει με θεους και δαιμονες ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 12:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Δακρυσαμε αν παραιτηθει ο παρωχημενος.
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
Τόσο ντεκαυλε ομάδα έχω να δω πάρα πολλά χρόνια. Ίσως και πριν από την πρώτη θητεία του λουτσεσκου. Τι σκατα τους έχει πει στα αποδυτήρια και βγαίνουν έτσι ρε φίλε. Κάποτε απλήρωτοι παίκτες και μπαίνανε μέσα και μασάγανε σίδερα
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ομάδα που παίζει έτσι πάντως τόσο νωχελικά δε παίζει ούτε για τον προπονητής της.
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαχαχαχα αλλαγή τερματοφύλακα. Χάσαμε τον έως τώρα πιο πολύτιμο παίκτη της σεζόν μαζί με Ντελια. Ωχ μαναμ
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομαδα ηταν χαλια μεχρι το γκολ. Μου αρεσε ομως ενα πραγμα. Οτι προσπαθησες να παιξεις αυτο που σε επαιξε η Θελτα. Και εν τελει δουλεψε γιατι εχουμε και αυτο το αστερι που λεγεται Ντελιας. Εγω θελω να γινει αλλαγη προπονητη δεν αλλαζει αυτο αλλα εφοσον μεινεις μακαρι να γυρισεις το κουμπι και να ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Σταθηκε στο υψος του οταν η ομαδα τον χρειαστηκε και η μπαλα εκαιγε.
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
οτι και να πω ειναι λιγο. Εισαι οτι καλυτερο εχω δει με την ασπρομαυρη φανελα και δεν υπαρχει καν καποιος να σε πλησιαζει.
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
κοντεψα να μπω στην τηλεοραση μεσα στο τακλιν. Καυλα σκετη.
- Δευ 06 Οκτ 2025, 12:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Το λαθος σε σχεση με τους νεους που κανουμε σαν ΠΑΕ οχι μονο ο Λουτσεσκου δεν ειναι μονο οτι για να παιξεις πρεπει να εισαι Ντελιας. Για να παιξεις πρεπει να εισαι σαστρε. Αν εχω ενα παιδι να δουλευτει στα 18 του που μπορει σε μια μιαμιση σεζον να γινει καλυτερος του σαστρε ΔΕΝ χρειαζομαι τον Σαστρε ...