Η αναζήτηση βρήκε 477 εγγραφές
- Τετ 03 Σεπ 2025, 10:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Δυστυχως δε θα ερθει... δε θα το δω αυτο το σπασιμο λιγο πισω απο το πεναλτυ και ενα πλασε που φοβασαι μην σε πετυχει η μπαλα. Ονειρο ηταν και εφυγε :lol: :lol:
Πέρα από αυτά τα skills είναι και τα άλλα με τον συγκεκριμένο ρε παιδί μου... :mrgreen:
Θα τον έβλεπαν στο τηγάνι και στη ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε νομιζω ο Λουτσεσκου αν μπορουσαμε να του φερουμε τον ανασα, τον μοπε και ειδικα τον Μιτροβιτσ και να ειπε οχι δε τους θελω εχω την στειρωμενη αρκουδα.
Δεν υπαρχει περιπτωση.
Δεν υπαρχει περιπτωση.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Αποκλείεται δηλαδή φορ τύπου Μόπει να τον θέλουμε για να ξεκλειδώνει τους Αστέρες και τις Τρίπολες στην Λίγδα;
Γιατί ο Τσάλοφ ή Τσαλώφ αποκλείεται να ξεκλειδώσει στημένες άμυνες.
Μιά χαρά θα ήταν να πάρουμε έναν παστελωτή για το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Εγω ακουσα οτι την εξοπορτα του σπιτιου ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρεπει να βρουμε εναν εκδοτη για τον Αμπαλαεα.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος τετει και ποιος σαλσεδο ρε μαγκες σοβαρα μιλαμε τωρα; 100000 φορες τα λεπτα που θα επαιρναν αυτοι που σιγα και τους παικτες, να τα δωσω στον Μυθου, θελω ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡ του Γιακουμακη. Μινιμουμ ιδιο επιπεδο. Αλλιως μια τρυπα στο νερο εκανα.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 07:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημερα, να πω και εγω οτι καλος μου φαινεται ο μικρος της φερετσβαρος αλλα να παμε σε δευτερο προτζεκτ γιατι; Εχουμε τον Μυθου. Το νοημα δεν ηταν να φερουμε εναν στα επιπεδα ή καλυτερο του Γιακου για να εχει ο Λουτσεσκου 2 πολυ καλες επιλογες; Μακαρι το παιδι σαν προτζεκτ να ερθει τι να πω.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο πορκυ μπορει να παει κουβα αν πει οτι ο ηλιος θα ανατειλει και ξαφνικα δουμε δυση 7 το πρωι.
Αλλα ο Πορκυ ειναι μια ουσια ουσια μαγικη οποτε παντα ψαχνουμε και αναλυουμε οτι ανεβασει.
Αλλα ο Πορκυ ειναι μια ουσια ουσια μαγικη οποτε παντα ψαχνουμε και αναλυουμε οτι ανεβασει.
- Τρί 09 Σεπ 2025, 08:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τοσκιτσης παντως ανεβασε οτι ακομα προσπαθουμε του Ανασοπεριμενε. Δε με χαλαει αν ερθει. Διαφορα δε θα κανει αλλα ειναι καλη λυση.
- Τετ 10 Σεπ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Θα βαλω λιγο ενα tinfoil hat και θα πω λιγο κατι το οποιο σκεφτομαι εδω και μερες.
Δεν ασχολουμαι καθολου με το μπασκετ γιατι ποτε μα ποτε δε μου αρεσε το αθλημα γιαυτο και δεν ειμαι ενεργος στα αναλογα threads.
Η αγορα του Μπασκετ απο τον Μυστακιδη στα ματια μου γινεται για 1) να δειξει στον ...
Δεν ασχολουμαι καθολου με το μπασκετ γιατι ποτε μα ποτε δε μου αρεσε το αθλημα γιαυτο και δεν ειμαι ενεργος στα αναλογα threads.
Η αγορα του Μπασκετ απο τον Μυστακιδη στα ματια μου γινεται για 1) να δειξει στον ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχουμε ακομα πολυ χτυπητα προβληματα. Περιμενα πολυ καλυτερη αναβαθμιση στα φορ και στα στοπερ που στην ουσια δε καναμε καμια αναβαθμιση.
Στα χαφ εγινε καλη δουλιτσα, στους μεσοεπιθετικους επισης ειδικα με την φουρνια που ανεβηκε απο τα μπεμπε.
Το τερμα οκ ξεραμε οτι θα ειναι ο παβλενκα που ειναι ...
Στα χαφ εγινε καλη δουλιτσα, στους μεσοεπιθετικους επισης ειδικα με την φουρνια που ανεβηκε απο τα μπεμπε.
Το τερμα οκ ξεραμε οτι θα ειναι ο παβλενκα που ειναι ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυριο θα χρησιμοποιησω τα τελευταια κοιτασματα δυναμης που εχω μπας και φερω φορ.
- Παρ 12 Σεπ 2025, 06:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαζευτειτε... Λοιπον.
Καλημερα, παω στην δουλεια χωρις φορ, ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΦΟΡ.
Καλημερα, παω στην δουλεια χωρις φορ, ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΦΟΡ.
- Παρ 12 Σεπ 2025, 08:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσυ ηρθες εδω τωρα να μας προτεινεις φορ με ονομα Fedor. Τα μυαλα μας πονανε.makispaspartou έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 08:02 Fedor Smolov για ένα χρόνο.
Daler Kuzyayev για 1 + 2
Ελεύθεροι.
35 ο ένας και 32 ο άλλος.
Ίσως θα μπορούσαν να γεμίσουν το ρόστερ και να προσφέρουν έξτρα λύσεις.

- Παρ 12 Σεπ 2025, 10:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην ακουτε τον κυριο με τα πορτοκαλι γραμματα δεν σχολασα ακομη.
- Παρ 12 Σεπ 2025, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε 3 ωριτσες σχολαω. Δε γινεται ο εμμονικος πολεμος που κανει η ΠΑΕ προς το προσωπο μου να σταματησει την ομαδα απο το να παρει ενα φορ που εχουμε αναγκη.