Η αναζήτηση βρήκε 478 εγγραφές

Return

από embuji
Τρί 19 Αύγ 2025, 11:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ο Τοσκιτσης παντως και χθες ελεγε οτι "θα πει" για τον Ζαφειρη 5 πραγματα αμα με το καλο κλεισει και οτι αν τα πει θα πεσει το αεροδρομιο απο τα πετσια απο την καυλα. Μακαρι να ερθει. Εγω τρεφω ελπιδες τωρα που μπηκε και το μανατζερικο γραφειο στην μεση που για ομαδα σαν την Σλαβια που θελει να εχει ...
από embuji
Τρί 19 Αύγ 2025, 11:38
Jump to forum
Jump to topic

Πολυ πιθανο παιδια ειναι και η Σλαβια να προσπαθει να τρεναρει την μεταγραφη οσο μπορει για να μην την σκισουν στην αγορα για τον αντικαταστατη και για να μπορεσει να τον κλεισει πριν δωσει το τελικο οκ. Εκει με παραπεμπει στο τα λεμε απο βδομαδα για Ζαφ που ειπε ο πατερ. Οτι τρεναρουν με νυχια και ...
από embuji
Τρί 19 Αύγ 2025, 13:03
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παντως ακομα δε σχολασα αρα το ηρθα χωρις ζαφειρη φευγω με ζαφειρη ειναι ανοιχτο μεχρι να μην ειναι.

Η μεταγραφη του σροντιγκερ
από embuji
Τρί 19 Αύγ 2025, 15:14
Jump to forum
Jump to topic

Οι μπεταραδες παντως ανεβασαν βιντεο που ζητανε συγγνωμη που ανεβασαν την δηλωση του Ζαφειρη που εν τελει ηταν πριν εναν μηνα.

Και αναφερουν οτι ο Ζαφειρης κανει ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΖΙ με τον ΠΑΟΚ για να κλεισει απο τωρα αν οχι τον Γεναρη. Και μαλιστα ειπαν και την ατακα "σαν θελει η νυφη και ο γαμπρος ...
από embuji
Τρί 19 Αύγ 2025, 21:19
Jump to forum
Jump to topic

Καλά ρε σεις! Δεν είπανε από την Σούπερλιγκ-1 ότι στις 2 πρώτες αγωνιστικές δεν θα υπάρχει ντέρμπι μεταξύ των ομάδων του BIG-5 ώστε να μην επηρεαστούν οι ομάδες που παίζουν Ευρώπη? Εγώ θυμάμαι πως το είπανε! Τότε γιατί βάλανε οι μπαγλαμάδες να παίξουν ΠΑΟΚ - Λάρισα στην 1η αγωνιστική? Κουφάλες ...
από embuji
Τετ 20 Αύγ 2025, 08:13
Jump to forum
Jump to topic

Καλημερα κυριοι.

Ημερα 2: Ηρθα στην δουλεια χωρις Ζαφειρη, Θα φυγω με Ζαφειρη.

i will die on this hill που λενε και στο χωριο μου :opaokara:

edit: Αν η ΠΑΕ τον κλεισει απογευμα θα το παρω σαν προσωπικη προσβολη και οτι δε σεβονται τον ιδρωτα μου.
από embuji
Τετ 20 Αύγ 2025, 09:36
Jump to forum
Jump to topic

Στο today ανεβασαν παλι τον απροσαροστο της σλαβιας που καθεται και μαλωνει στο τουιτερ. Που τους βρισκουμε ρε μαλακες. Μια φυσιολογικη ομαδα δε μπορουμε να βρουμε να κανουμε ντιλια σαν ανθρωποι. Μια η καλιαρι, μια η χεταφε με τον μαξιμοβιτσ το καλοκαιρι, τωρα αυτος ο γκασμας. Το κοκκαλακι της ...
από embuji
Τετ 20 Αύγ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

Μολις γυρισα σπιτι. Ντροπη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αν τον ανακοινωσει τωρα. Μιση ωρα αφου σχολασα.

Ξεκαθαρο και στοχευμενο χτυπημα προς το προσωπο μου.
από embuji
Τετ 20 Αύγ 2025, 14:30
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 14:28 Μεχρι το βραδυ ειναι η λιστα?
εως και 24 ωρες πριν ξεκινησει το παιχνιδι. αρα μεχρι 10 παρα τεταρτο σημερα. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος αλλα νομιζω οτι ετσι ειναι.
από embuji
Τετ 20 Αύγ 2025, 14:41
Jump to forum
Jump to topic

Παιζουν ρολο και τα timezones δηλαδη οχι σε local time.
από embuji
Τετ 20 Αύγ 2025, 14:50
Jump to forum
Jump to topic

ρε μαγκες θα βλεπουμε σλαβια με την ψυχη στο στομα 6 μηνες μη στραβοπατησει ο Ζαφειρης; Φρικη.
από embuji
Τετ 20 Αύγ 2025, 15:41
Jump to forum
Jump to topic

Δημητρη την φανελα στα μικρα απο Γεναρη. Απλα αν βγαλουν αφρους δε φταιω εγω :lol: :lol:
από embuji
Τετ 20 Αύγ 2025, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Βοδια σλαβιανοι δε μπορειτε να βρειτε ενα χαφ της προκοπης να τον αφησετε απο τωρα.

Επισης η ΠΑΕ τον εκλεισε επιτηδες αφου σχολασα να σημειωθει αυτο.
από embuji
Τετ 20 Αύγ 2025, 16:21
Jump to forum
Jump to topic

κανε τα μαγικα σου ρε μιζερογλου. Πανε διπλα στον προεδρο τους και καντον να παθει καταθλιψη μεχρι να αγανακτησει να πει ναι :lol: :lol: