Η αναζήτηση βρήκε 242 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ανάμεσα στις σάλτσες πάντως τα σημαντικά είναι τα εξής:
1) Ο ΑΣ χειρίστηκε την κατάσταση λάθος.
2) Το έγγραφο της ΠΑΕ δεν μπορούσε να υπογραφεί την ίδια μέρα. Μιλάμε για επιτομή προχειρότητας.
4) Δεν υπάρχει κανένα μνημόνιο με Μυστακίδη.
5) Ο Ιβαν έχει το προβάδισμα για το νέο γήπεδο.
Και ο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε αδερφε σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι και εάν τους αποδιξει ο ιβαν οτι έχει 200 εκ σε τράπεζα δυτική θα του πουν εντάξει προχωράμε? Αφού ενα κολοχαρτο ειναι αυτό που έχει στείλει ο μυστακιδης και ενα Κολοχαρτο θα ειναι και του ιβαν αφου το μόνο χαρτί που μπορεί να εγγυηθεί το νέο γηπεδο ειναι η ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα εγω δεν πήρα δεδομένο ότι η ΠΑΕ λέει αλήθεια και ο ΑΣ ψέμματα. Εσυ το κάνεις...ναι η ΠΑΕ λέει ότι οι μάσκες έπεσαν γιατί κάναμε διαβούλευση , φτιάξαμε αυτό το μνημόνιο μαζί και τώρα τα γυρίζετε.
Την αλήθεια θα την μάθουμε, εσυ όμως έχεις επιλέξει ήδη.
Αυτα που λεει η ΠΑΕ μπαζουν πολυ ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
αυτο ειναι το απειλητικο email?Psaras έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:17 Μην το διαβάσουν μικρά παιδιά. Αν θέλει ο διαχειριστής να το σβήσει. Ακολουθεί το εμαιλ
![]()

- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο σκεφτομαι και εγω. Μηπως δεν ειναι αυτο το email. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να ειναι αυτο το emailicue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:21 Αδυνατω να πιστεψω οτι αυτο ειναι το email που κουνουσε περα δωσε στο χαρτι ο προεδρος. Μηπως εχει γινει καποια παρεξηγηση. Διαφορετικα μας θεωρουν ιθαγενεις.

- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομιζω καλυτερα να μου εβγαζε καποιος μαχαιρι παρα να μου στειλει αυτο το email.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι ένα πράγμα τελευταίο θα σχολιάσω. Ας δεχθούμε όλοι "υποχρεωτικά" ότι ο Ιβάν δεν έχει τη δύναμη στη συγκεκριμένη φάση να φέρει σε πέρας την ανέγερση του νέου γηπέδου. Ούτε υπόνοιες, ούτε υποψίες, τίποτα απολύτως. Ντεν μπουρεί. Υπάρχει κάποιος φιλομυστακιδικός, φιλοΑΣικός, φιλο"μονο ΠΑΟΚ" ή ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Μηηηη μη μη μη.... Θα ερθει. Θετικη ενεργεια.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
η ζελα δινει 5+3 και 6+2 κλπ μπας και κλεισει τον ουναχι, που θα φτασει τα λεφτα για τον Ζαφειρη ρε; Εχουν θεμα με την ουεφα αυτοι δε μπορουν να κανουν μεγαλα ανοιγματα.
Θα κλεισει μαγκες εγω ειμαι αισιοδοξος. Μην κλεισει και σημερα κιολας.
Θα κλεισει μαγκες εγω ειμαι αισιοδοξος. Μην κλεισει και σημερα κιολας.

- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
ο black κατι (δε θυμαμαι ας με συυχωρεσει το παιδι) που ειπε οτι ειναι κλεισμενος ο Ζαφ που εξαφανιστηκε να μας πει καμια εξελιξη??
Δεν υπάρχει άλλη εξελίξει έχει κλείσει η μεταγραφή και περιμένουμε την Σλαβια να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη που έχει ήδη βρεθεί.
αφισα στο δωματιο θελω να ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Το θέμα είναι πως δεν έχει καβαντζωθει ο ΑΣ απ' ότι μας είπε..ένα χαρτί μηδενικής αξίας έχει υπογράψει σύμφωνα με τα λεγόμενα του..άρα μπορεί να μείνει και με το γήπεδο στο χέρι..
Εχει επενδυτη ετοιμο φιλε. Πιστευεις οτι ο ΑΣ θα ηταν τοσο λαλιστατος ή θα ειχε απαιτησεις εαν δεν υπηρχε και ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ακούγεται τίποτα για στόπερ και αρχίζω να τρέμω στην ιδέα νέου Κολεϊ ή Λόβρεν....
ΑΝ θέλουν να φέρουν στόπερ πρέπει να είναι αδιαμφισβήτητα για βασικός ...
Σήμερα είδα πως αυτός πήγε στη Ράγιο Βαγιεκάνο...πολύ καλός στόπερ είχε κάποιους τραυματισμούς τελευταία αλλά τον θυμάμαι από τη Λάτσιο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
μια ωραια αναλυση απο τους false9 για τον ζαφειρη για οποιον ενδιαφερεται.
Τσιμπιεμαι ρε σεις δε μπορω να πιστεψω οτι ερχεται αυτος ο παικτης σε εμας.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Επισης να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Ιβαν που δε θα αναγκαζομαι να δινω 10-15 χαρτια σε καθε καριερα στο φιφα γιατι ηταν ο πρωτος παικτης που αγοραζα στον ΠΑΟΚ

- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Το αγχος του ΑΣ αυτη τη στιγμη ειναι να μη στεναχωρήσει τον Τέλη κ να τον εχει ζεστο. αυτο ΔΕΝ ειναι προσωπικη αποψη δικη μου, αυτο ειναι το σκεπτικο τους απο αυτα που μ μετεφεραν
Λογικο να μην θελουν να χασουν τον δευτερο επενδυτη. Χοντραδα προς τον Σαββιδη και αδικο. Η διαχειριση του ΑΣ ...