Επειδή λόγω της όλης κατάστασης έχουν πέσει όλα μαζί και η κρίση θολώνει, εγώ θα πω: άλλο πράγμα ειναι το business ethics και άλλο ο υπερβολικός συναισθηματισμός.
Σε περίπτωση που διακοπή η συνεργασία να γίνει με απόλυτο σεβασμό εκ μέρους της διοίκησης προς τον Λουτσεσκου? ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
Να επηρεαστεί ...
Η αναζήτηση βρήκε 244 εγγραφές
- Δευ 18 Μάιος 2026, 17:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Και πέρυσι τα ίδια λέγαμε...τους πήγαμε τάπα τελικά
- Δευ 18 Μάιος 2026, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει πιο λανθασμένη οπτική κατά την άποψη μουKabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:20 Αν ερθει κανας πουλιτς,πουσιτς πως λεγεται,καλυτερα να μεινουμε οπως εχουμε.Να φυγει μονο αν ερθει καποιος με περγαμηνες.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά αυτοι στην city χαζοί είναι?
Δεν γνωρίζουν ότι αν διώξουνε τον πέπ θα καταστραφούνε?
Δεν γνωρίζουν ότι αν διώξουνε τον πέπ θα καταστραφούνε?
- Τρί 19 Μάιος 2026, 13:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάγκες ας πάρουμε όλη μια ανάσα, νομίζω το εξαντλήσαμε το θέμα και είπε ο καθένας την γνώμη του, μην ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια. Το λυπηρό είναι πως αν μείνει εν τέλη, θα γίνει και ο σάκος του μποξ σε ΚΑΘΕ ατυχές αποτέλεσμα, εννοώ αν τον είχαν στην μπούκα ένα 20% (λέω εγώ τυχαία, μην δίνεται ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν έχω απαιτήσεις από κανέναν την πρώτη του χρονιά. Αρκεί να φαίνεται ένα πλάνο, κι ότι γίνονται βήματα προς τα κει. Δεν είναι ότι μας περισσεύουν οι τίτλοι, αλλά το να πάρουμε ένα πρωτάθλημα όπως του 2024 ή όπως το φετινό της ΑΕΚ δεν μου λέει πολλά. Πιο σημαντικό είναι να μπουν οι βάσεις για ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
το viber έχει πάρει φωτιά, όλοι οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ πήραν το non papper και αγιοποιούν την επιλογή μη φυγής Λουτσέσκου.
ο Κωστάκης ο Τσέλσι έχει φτιάξει σχολή που βρίσκει μιμητές .
ο Κωστάκης ο Τσέλσι έχει φτιάξει σχολή που βρίσκει μιμητές .
- Τρί 19 Μάιος 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αχ ναι, αυτοί οι τραυματισμοί μας το χάλασαν.
Μα τι άτυχοι που είμαστε...
Μα τι άτυχοι που είμαστε...
- Τετ 20 Μάιος 2026, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε μία ξανά γιατί κάποιοι μπερδεύεστε.
Η μη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ΔΕΝ είναι αποτυχία. Σε ένα μαραθώνιο με 3 διεκδικητές που πάνω κάτω βράζουν στο ίδιο καζάνι δεν μπορείς ούτε να προεξοφλήσεις κάποιο αποτέλεσμα, ούτε να το απαιτήσεις.
Το πρωτάθλημα δεν είναι στόχος που τέθηκε ...
- Τετ 20 Μάιος 2026, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχετε αναρρωτηθει ποτε τι καναμε στην προηγουμενη ζωη μας για να μας αξιζει η ενημερωση μας να ερχεται απο τον Κολκα;
Κοίτα από κάτι φυντάνια άλλων ομάδων, χίλια χρόνια ανάλατος Τζόρμπα και ο κουμπάρος του. Σουντουλίδης επίσης
κοιτα απο το να εχω πχ τον καζατζογλου ναι, αλλα και παλι, τι ...
- Τετ 20 Μάιος 2026, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Κόλκας είπε πως αναμένεται συνάντηση με Ιβαν όπου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει από τώρα τι θα αποφασιστεί, αν και θεωρεί πως οι πιθανότητες πάνε στο να παραμείνει
Αυτά περί προχωρημένου μεταγραφικού σχεδιασμού που θα πάει πίσω, τα θεωρώ αρλουμπες.
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει από τώρα τι θα αποφασιστεί, αν και θεωρεί πως οι πιθανότητες πάνε στο να παραμείνει
Αυτά περί προχωρημένου μεταγραφικού σχεδιασμού που θα πάει πίσω, τα θεωρώ αρλουμπες.
- Τετ 20 Μάιος 2026, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Θυμάται κανείς τον Ταϊσον ή τον Αντριγια των πρώτων 10-15 αγωνιστικών ;
- Τετ 20 Μάιος 2026, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέραν του διαστήματος Νοέμβριου Δεκεμβρίου, και κάποιων εκλαμψεων , το υπόλοιπο διαστημάτων 8 μηνών (βγάζοντας απ' έξω την προετοιμασία και τις διακοπές), αυτά τα πέντε χρόνια έχω δει το χειρότερο ποδόσφαιρο που έχω δει ποτέ από τον ΠΑΟΚ.
Για δεκαετίες , και με χαμηλότερα μπάτζετ
- Τετ 20 Μάιος 2026, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέραν του διαστήματος Νοέμβριου Δεκεμβρίου, και κάποιων εκλαμψεων , το υπόλοιπο διαστημάτων 8 μηνών (βγάζοντας απ' έξω την προετοιμασία και τις διακοπές), αυτά τα πέντε χρόνια έχω δει το χειρότερο ποδόσφαιρο που έχω δει ποτέ από τον ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχει ...
- Τετ 20 Μάιος 2026, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Την τελευταία πενταετία τι έκανε ; Ένα γαμημενο το πιο μάγκικο πήρε, αυτός και οι παίκτες του.Ακου τη έκανε την τελευταία πενταετία,; Γράφετε και δε οπαδικο σάιτ.
Σιγά ρε μεγάλε. Αυτός και οι παίχτες του πήραν το πιο μάγκικο. Τους 3 σερί χαμένους τελικούς με κατώτερους αντιπάλους με βάση ...