Η αναζήτηση βρήκε 244 εγγραφές

Return

από DonnieMcGrath
Δευ 18 Μάιος 2026, 12:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Επειδή λόγω της όλης κατάστασης έχουν πέσει όλα μαζί και η κρίση θολώνει, εγώ θα πω: άλλο πράγμα ειναι το business ethics και άλλο ο υπερβολικός συναισθηματισμός.

Σε περίπτωση που διακοπή η συνεργασία να γίνει με απόλυτο σεβασμό εκ μέρους της διοίκησης προς τον Λουτσεσκου? ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
Να επηρεαστεί ...
από tsou
Δευ 18 Μάιος 2026, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

Και πέρυσι τα ίδια λέγαμε...τους πήγαμε τάπα τελικά
από renegade
Δευ 18 Μάιος 2026, 18:41
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:20 Αν ερθει κανας πουλιτς,πουσιτς πως λεγεται,καλυτερα να μεινουμε οπως εχουμε.Να φυγει μονο αν ερθει καποιος με περγαμηνες.
Δεν υπάρχει πιο λανθασμένη οπτική κατά την άποψη μου
από renegade
Δευ 18 Μάιος 2026, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Καλά αυτοι στην city χαζοί είναι?
Δεν γνωρίζουν ότι αν διώξουνε τον πέπ θα καταστραφούνε?
από hasio_john
Τρί 19 Μάιος 2026, 13:37
Jump to forum
Jump to topic

Μάγκες ας πάρουμε όλη μια ανάσα, νομίζω το εξαντλήσαμε το θέμα και είπε ο καθένας την γνώμη του, μην ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια. Το λυπηρό είναι πως αν μείνει εν τέλη, θα γίνει και ο σάκος του μποξ σε ΚΑΘΕ ατυχές αποτέλεσμα, εννοώ αν τον είχαν στην μπούκα ένα 20% (λέω εγώ τυχαία, μην δίνεται ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρί 19 Μάιος 2026, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν έχω απαιτήσεις από κανέναν την πρώτη του χρονιά. Αρκεί να φαίνεται ένα πλάνο, κι ότι γίνονται βήματα προς τα κει. Δεν είναι ότι μας περισσεύουν οι τίτλοι, αλλά το να πάρουμε ένα πρωτάθλημα όπως του 2024 ή όπως το φετινό της ΑΕΚ δεν μου λέει πολλά. Πιο σημαντικό είναι να μπουν οι βάσεις για ...
από mi8rio
Τρί 19 Μάιος 2026, 20:11
Jump to forum
Jump to topic

το viber έχει πάρει φωτιά, όλοι οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ πήραν το non papper και αγιοποιούν την επιλογή μη φυγής Λουτσέσκου.
ο Κωστάκης ο Τσέλσι έχει φτιάξει σχολή που βρίσκει μιμητές .
από PAOK_Antarctica
Τρί 19 Μάιος 2026, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Αχ ναι, αυτοί οι τραυματισμοί μας το χάλασαν.
Μα τι άτυχοι που είμαστε...
από tsou
Τετ 20 Μάιος 2026, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Πάμε μία ξανά γιατί κάποιοι μπερδεύεστε.

Η μη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ΔΕΝ είναι αποτυχία. Σε ένα μαραθώνιο με 3 διεκδικητές που πάνω κάτω βράζουν στο ίδιο καζάνι δεν μπορείς ούτε να προεξοφλήσεις κάποιο αποτέλεσμα, ούτε να το απαιτήσεις.

Το πρωτάθλημα δεν είναι στόχος που τέθηκε ...
από embuji
Τετ 20 Μάιος 2026, 14:51
Jump to forum
Jump to topic

Εχετε αναρρωτηθει ποτε τι καναμε στην προηγουμενη ζωη μας για να μας αξιζει η ενημερωση μας να ερχεται απο τον Κολκα;

Κοίτα από κάτι φυντάνια άλλων ομάδων, χίλια χρόνια ανάλατος Τζόρμπα και ο κουμπάρος του. Σουντουλίδης επίσης

κοιτα απο το να εχω πχ τον καζατζογλου ναι, αλλα και παλι, τι ...
από Mitsospaoki4
Τετ 20 Μάιος 2026, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Κόλκας είπε πως αναμένεται συνάντηση με Ιβαν όπου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει από τώρα τι θα αποφασιστεί, αν και θεωρεί πως οι πιθανότητες πάνε στο να παραμείνει

Αυτά περί προχωρημένου μεταγραφικού σχεδιασμού που θα πάει πίσω, τα θεωρώ αρλουμπες.
από niks
Τετ 20 Μάιος 2026, 20:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Θυμάται κανείς τον Ταϊσον ή τον Αντριγια των πρώτων 10-15 αγωνιστικών ;
από niks
Τετ 20 Μάιος 2026, 20:47
Jump to forum
Jump to topic

Πέραν του διαστήματος Νοέμβριου Δεκεμβρίου, και κάποιων εκλαμψεων , το υπόλοιπο διαστημάτων 8 μηνών (βγάζοντας απ' έξω την προετοιμασία και τις διακοπές), αυτά τα πέντε χρόνια έχω δει το χειρότερο ποδόσφαιρο που έχω δει ποτέ από τον ΠΑΟΚ.
Για δεκαετίες , και με χαμηλότερα μπάτζετ
από mi8rio
Τετ 20 Μάιος 2026, 20:50
Jump to forum
Jump to topic

Πέραν του διαστήματος Νοέμβριου Δεκεμβρίου, και κάποιων εκλαμψεων , το υπόλοιπο διαστημάτων 8 μηνών (βγάζοντας απ' έξω την προετοιμασία και τις διακοπές), αυτά τα πέντε χρόνια έχω δει το χειρότερο ποδόσφαιρο που έχω δει ποτέ από τον ΠΑΟΚ.
Για δεκαετίες , και με χαμηλότερα μπάτζετ

Δεν υπάρχει ...
από smoothcriminal1926
Τετ 20 Μάιος 2026, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Την τελευταία πενταετία τι έκανε ; Ένα γαμημενο το πιο μάγκικο πήρε, αυτός και οι παίκτες του.Ακου τη έκανε την τελευταία πενταετία,; Γράφετε και δε οπαδικο σάιτ.

Σιγά ρε μεγάλε. Αυτός και οι παίχτες του πήραν το πιο μάγκικο. Τους 3 σερί χαμένους τελικούς με κατώτερους αντιπάλους με βάση ...