Η αναζήτηση βρήκε 244 εγγραφές
- Πέμ 21 Μάιος 2026, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
ευχαριστουμε πολυ αξιαγαπητος παικτης . αλλα πρεπει να ανοιξει ο δρομος για ενα 25 ρι παιδι να παιξει λυσσασμενα
- Πέμ 21 Μάιος 2026, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Α, όχι δηλαδή ότι ο Λουτσέσκου είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή, αλλά δεν υπάρχει χρόνος, αλλιώς θα το σκεφτόμασταν. Και του χρόνου που μπορεί να ξεκινάει η Ευρώπη πάλι τον Ιούλιο, δεν θα υπάρχει χρόνος μωρέ πάλι, που να ψάχνεις τώρα, άλλωστε δεν υπάρχουν προπονητές στην αγορά, μόνο κατι Πούσιτς και ...
- Παρ 22 Μάιος 2026, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως απ'ότι βγάζουν οι ντόπιοι δημοσιογράφοι κι αν αυτό είναι όντως προϊόν non paper, κακώς το περσινό το βαφτίσαμε last dance, εν τέλει έπρεπε να το ονομάσουμε "τελευταία περιοδεία Πυξ Λαξ".
- Παρ 22 Μάιος 2026, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μετά με το ένα χέρι έπιασαν την κρέμα ηλίου και με το άλλο το μοχίτο.SCIFO έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 09:51Βασικότατοι παίκτες της ομάδας έβγαλαν ποστ για οικογένειες που παραμένουν ενωμένες σηκώνουν το κεφάλι και βρισκουν τη δύναμη να σηκωθούν ξανά.
- Παρ 22 Μάιος 2026, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Νομίζω στα 35 χρόνια που παρακολουθώ ΠΑΟΚ εντατικά, δεν θυμάμαι ούτε μια φορά να διάβασα για αθλητή που "πήγε συντηρητικά" ένα τραυματισμό, και να είχε καλή κατάληξη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.
Είναι γιατί από τις 100 φορές που συμβαίνει,το διαβάζεις 5.
Το νυστέρι είναι πάντα η τελευταία ...
- Παρ 22 Μάιος 2026, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
ΤΕΛΟΣ ο Μπενίτεθ από τον λαγό, έτσι απλά με συνοπτικές διαδικασίες μετά από 7 μήνες μόνο!
Όταν κάτι στραβώνει, το αλλάζεις άμεσα χωρίς συναισθηματισμούς.
Εμείς θα το λιβανίζουμε μέχρι τέλους, έτσι για να έχουμε ν' ασχολούμαστε με κάτι.
Όταν κάτι στραβώνει, το αλλάζεις άμεσα χωρίς συναισθηματισμούς.
Εμείς θα το λιβανίζουμε μέχρι τέλους, έτσι για να έχουμε ν' ασχολούμαστε με κάτι.
- Σάβ 23 Μάιος 2026, 08:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η forza Κεντζιόρα, Μπάμπα και Μειτέ έχουν ήδη ανανεώσει για την επόμενη χρονιά βάση των συμμετοχών που έκαναν και με τα ποσά που έλεγαν τα συμβολαιά τους. Απο κει και πέρα θετική διάθεση υπάρχει από ΠΑΕ και Οζντόεφ για ανανέωση της συνεργασίας, το μόνο θέμα που υπάρχει ...
- Σάβ 23 Μάιος 2026, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπιζω να βγει κατι καλο απο αυτο γιατι δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος.Ειναι η πρωτη φορα που ειναι ο Λουτσε στην ομαδα και θελω αντικατασταση.
- Σάβ 23 Μάιος 2026, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Μενει δλδ ο λουτσε,μαλιστα.με το ιδιο τιμ?γυμναστες κλπ?και ποιος μας λεει οτι δεν θα ξαναδουμε το ιδιο εργο?πεθαμενη ομαδα τον μαιο,παραγκωνισμο παιχτων και στηριξη σε 15 το πολυ παιχτες?ποιος μας λεει οτι απο στημενα δεν θα παιρνουμε τιποτα γιατι εν ετη 2026 δεν εχουμε ουτε μιση κομπινα?ποιος μας ...
- Σάβ 23 Μάιος 2026, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μύθος ' λουτσεσκου ' δημιουργήθηκε με το αήττητο. Το δε αήττητο ειναι εξ ολοκλήρου δημιουργία του Ιβαν. Αυτά.
- Δευ 25 Μάιος 2026, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνωμη παιδιά αλλά αυτό με τις διαψεύσεις για κάθε άρθρο που βγαίνει είναι ασοβαρο. Δηλαδή στη ρεαλ, στη united κοκ που γράφουν οι εφημερίδες κάθε μέρα 50 μπούρδες θα βγάζουν κάθε μέρα ανακοίνωση;
- Δευ 25 Μάιος 2026, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ρητρα που εχει ο ρασβαν ειναι της πλακας για μια ομαδα που θελει να τον παρει , ειδικά απο τουρκια .αν τον ηθελαν τοσο κ ηθελε κ αυτος θα εστελναν τα λεφτα στην ΠΑΕ κ τελος .βεβαια εχει καιρο ακομη κ μπορει να δουμε τα περσινά σήριαλ ΠΑΟΚ εισαι ..
δεν νομίζω ότι υπάρχουν προτάσεις για τον ...
- Τρί 26 Μάιος 2026, 22:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ένα ξέρω αν δεν υπήρχε θέμα θα είχαν βγει διαρροές ότι ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή και δεν ασχολείται με άλλους προπονητές!
Για να υπάρχει σιωπή υπάρχει θέμα
Για να υπάρχει σιωπή υπάρχει θέμα
- Τετ 27 Μάιος 2026, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Συγγνώμη, αλλά που έπαιζαν ποδο-βόλλευ, μέσα σε κατάστημα κατασκευής τζαμιών, υαλοπινάκων και καθρεφτών;
- Τετ 27 Μάιος 2026, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Τυχαία μου έβγαλε στο youtube τα στιγμιότυπα από αυτή τη χαμπουργκερ που παίξαμε τον Αύγουστο.
Στον επαναλητπικό μέσα εκεί.
0-0 στη κανονική διάρκεια και γκολ στο τέλος της παράτασης από τον Καμαρά.
Η φάση ήταν χριστιανοί - λιοντάρια.
Και εμείς δεν ήμασταν τα λιοντάρια.
Δε θέλω να το ξαναζήσω ...
Στον επαναλητπικό μέσα εκεί.
0-0 στη κανονική διάρκεια και γκολ στο τέλος της παράτασης από τον Καμαρά.
Η φάση ήταν χριστιανοί - λιοντάρια.
Και εμείς δεν ήμασταν τα λιοντάρια.
Δε θέλω να το ξαναζήσω ...