Η αναζήτηση βρήκε 165 εγγραφές

Return

από jibbie
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Συγγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα, αλλά:

1) Είναι αλήθεια ότι στο μνημόνιο που πρότεινε η ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ημερομηνία και ότι κάθε νομικός θα το απέρριπτε ;

2) Είναι αλήθεια ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος δέσμευσης κεφαλαίων και ότι δεν υπήρχε ρήτρα διαφυγής για τον ΑΣ σε περίπτωση που ...
από theo111
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:40
Jump to forum
Jump to topic

Αμάν ρε θείο εντάξει είσαι η μάνα του συλλόγου νισαφι πια
από gika
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:17
Jump to forum
Jump to topic

Το ποστ μου θα χαθεί στον χαμό, οπότε εν συντομία τώρα και τα υπόλοιπα το βράδυ.

Η συνέντευξη τελείωσε κάπου στο 10λεπτο όταν και είπαν ότι δεν τον ήξεραν τον Μυστακίδη, και ότι τον πλησίασαν μέσω ενός παιδικού φίλου του Κατσαρη για να τον ρωτησουν. Αυτός εν μια νυκτι πείστηκε και είπε το ναι αλλά ...
από Dimitrisou
Δευ 29 Δεκ 2025, 18:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δηλαδή αν πριν τον Μυστακίδη ήταν στραβό και τώρα έγινε στραβοτερο εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα επειδή το λέει ο επίσης στραβός Βασιλόπουλος?

Στην τελική ποιος τον χέzει και τον Βασιλόπουλο και το sdna καi το metropolis.
Καταφέραμε να ζούμε μέσα στην τοξικότητα εδώ και χρονια.

Πήραμε το πιο ...
από renegade
Κυρ 19 Απρ 2026, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

...
ΠΑΟΚ δε γιναμε για τους τιτλους και πιτσες μπλε.
...

αυτά τα λέγαμε παλιά που δεν είχαμε δισεκατομμυριούχο πρόεδρο για να δικαιολογήσουμε τη διαστροφή μας.
Το ίδιο που λένε τα αρειανα τώρα.

Κάθε χρονιά με το Σαββίδη που δε σηκώνει η ομάδα κούπα είναι μια αποτυχημένη χρονιά.

Πραγματικά ...
από icue
Κυρ 26 Απρ 2026, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

Η πλειοψηφια λεει να αλλαξει ροτα ο Ιβαν, οχι να αλλαξει ο ιδιος με καποιον αλλον.
από Equalizer
Δευ 27 Απρ 2026, 17:21
Jump to forum
Jump to topic

Ένας καυγάς που γίνεται με σύγκριση πορτοκαλιών - πεπονιών

Ο Μυστακίδης παίζει να μην ξέρει καν τα ονόματα των παικτών μας ως τώρα.

Αλλά έχει αναλάβει ένα άθλημα στο οποίο διαχρονικά 9/10 φορές ό,τι πληρώσεις το βλέπεις στο γήπεδο. Σε αντίθεση με τη μπάλα παγκοσμίως που γίνεται 9/10 φορές ακριβώς ...
από Dimitrisou
Τρί 28 Απρ 2026, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ άλλο θέλω να σχολιασω...
Ρε σεις όλοι χοροπηδηξατε με τη νδ ,αν δεν τους γουστάρει κάνεις πως σκατα βγαινουν :lol: ;
από Kourdos
Τρί 28 Απρ 2026, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου

Ευτυχώς που υπάρχουν και 2-3 λογικές φωνές σε αυτό το νήμα για να μην θυμίζει τελείως φοιτητική συνέλευση σε Κατάληψη του Χημείου στα 80s.
από San4
Τρί 28 Απρ 2026, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

Απορία: πως τεκμαίρεται ότι οι βοήθοι και οι γυμναστές δεν είναι στο επίπεδο που πρέπει, αλλά ο λουτσεσκου είναι; Γιατί να μην ισχύει το αντίστροφο; Γιατί να μην καταδεικνύει το γεγονός ότι οι λοιποί δεν είναι στο επίπεδο που πρέπει και ότι ο λουτσεσκου δεν είναι στο επίπεδο που πρέπει εφόσον τους ...
από Equalizer
Τετ 29 Απρ 2026, 09:59
Jump to forum
Jump to topic

Δυο απλά πράγματα, το ένα βαρύτερο:

1. Τι ακριβώς πόλεμο έχει κάνει ο Παπαμιμίκος στον ΠΑΟΚ ώστε να τον εξισώσουμε με ανθρώπους που εμπλέκεται το όνομά τους σε προσπάθεια καταπολέμησης των συμφερόντων του ΠΑΟΚ με προφανείς αδικίες για τον σύλλογο κατευθυνόμενες από αντίπαλα στρατόπεδα; Λέμε απλά ...
από dragon
Τετ 29 Απρ 2026, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Ο Παπαμιμικος πρωην προεδρος της ΟΝΝΕΔ , βγηκε, μας κουνησε το δαχτυλο, μας ειπε για DNA ΠΑΟΚ(ποιος; ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ), συνεχισε με ΘΑ ΘΑ ΘΑ, ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΘΑ, και δεν εχει ανοιξει ρουθουνι... Να δουμε ποσο δουλεμα αντεχει ο ΠΑΟΚτσης για τον Ιβαν Σαββιδη που εχει στο μυαλο του. Τον Ιβαν Σαββιδη ...
από Tolaros
Πέμ 30 Απρ 2026, 08:23
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θα ξαναπώ στα π@π@ρια μου αν είναι από τη ΝΔ ή οπουδήποτε, καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ να κάνει. Προφανώς ο Ιβάν θέλει άτομα που δεν πιστεύει ότι θα τον προδώσουν. Δηλαδή άμα είχε πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ θα ήταν πιο αξιόλογος.

Ο προβληματισμός μου είναι ότι δε θα αλλάξει τίποτα στη διαχείριση καθώς ...
από Special 4
Σάβ 02 Μάιος 2026, 13:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Όσον αφορά την οικοδομική άδεια, ο νέος σύμβουλος είπε (στο 29 λεπτό του βίντεο) ότι μέσα στο καλοκαίρι θα κατατεθεί η Αναθεώρηση της Οικοδομικής Άδειας, από Σεπτέμβριο Διαγωνισμός για ανάδοχο και μέχρι τέλος του έτους 2026, έναρξη εργασιών.
από Taseos
Σάβ 02 Μάιος 2026, 14:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

J007 έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 13:48 Προχωραει το "απροχωρητο".
Ο ΠΑΟΚ μπλεγμενος σε μια αεναη υποσχεσιολογια για γηπεδα,προπονητικα, αναταξη στα 20 μεγαλυτερα κλαμπ της Ευρωπαικης ηπειρου..
Καλωσόρισες παικταρα μου. Νοιώσε σαν το γραφείο… ε το σπίτι ήθελα να πω