Η αναζήτηση βρήκε 223 εγγραφές

Return

από Maxmad
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: 77. Kiril Despodov

Αυτον τον παικτη, μια θα τον βριζεις μια θα τον αποθεωνεις...
από tenten4GT
Παρ 24 Οκτ 2025, 00:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής

Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί στα 45 χρόνια μου άλλο παίκτη να μπαίνει έτσι από το πουθενα σε τέτοια ηλικία σε 3 ματς φωτιά να έχει τέτοια απόδοση κ να είναι τέρας ψυχραιμίας .είναι αφύσικα αυτά που κάνει!!! Εκπληκτικός χίλια μπράβο
από nunies4
Παρ 24 Οκτ 2025, 09:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής

Ειναι πολυ δυσκολη η διαχειριση απο εδω και στο εξης γιατι ειναι τερμα. Δεν ειναι χαφ η παικτης που παιζει μεσα που ευκολα μπορει να παρει ματς.
Ουτε ειναι λογικο για τερματα να τα πηγαινεις μια-μια αλλα δεν γινεται και αυτον τον τερματοφυλακα να τον γυρισεις στον παγκο και να δει 20 ματς σερι απο ...
από keep_paokizein
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Εχει μεγάλο ενδιαφέρον η γνώμη όλων εκείνων που δεν ηθελαν ανανέωση του Τάισον ή δεχόταν παραμονή για ένα ποιοτικό 20λεπτο.
Πόσο άμπαλοι ειστε ρε κερκιδοπροπονηταράδες.

ΥΓ. Το ενδιαφέρον ειναι ρητορικό. Δεν θέλω καμία γνώμη ν' ακούσω.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:

Το οτι δεν θέλεις να ...
από sourmenetes
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 23:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Πώς θα με πρεριοριστει με αυτόν τον ντεσποτοφ και Ιβανουσετς;;
από navigator11
Πέμ 04 Δεκ 2025, 18:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ιδίως τότε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Πας καλά ρε; Σε τελειωμένο παιχνίδι οι απόγονοι της Φραπάάάάρ(εως) είναι ικανοί για 20 λεπτά να προσπαθούσαν αποκλειστικά να τον στείλουν στα επείγοντα.
από vs40
Δευ 08 Δεκ 2025, 12:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Το ποδόσφαιρο που πλέον παίζει ο ΠΑΟΚ του Ραζβαν μου αρέσει πάρα πολύ. Να σας προλάβω, όχι δεν είναι ίδιο ποδόσφαιρο με του 2018, ούτε ίδιο με το τικι τακα όταν γύρισε από Αραβία και τους Νταντας... Ούτε καν ίδιο με το πρωτάθλημα της σεζόν 2023/24.

Η ομάδα φέτος παίζει πολύ θεαματικά με άμυνες με ...
από Logistis
Παρ 16 Ιαν 2026, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Εχω μια συνηθεια μετά από τέτοιου είδους εμφανίσεις σε ντερμπυ με ΠΟΚ να πηγαίνω και να διαβάζω αθηνέζους αρδ για να δω πως αποθεώνουν τον Ραζβαν μέσα από την δική τους οπτική γωνία.
Όσοι έχουν το ίδιο κουσούρι με μενα γκουγκλαρετε το τελευταίο podcast του Καισαρη (ζοσιμαρ) που στο πρώτο μισο ...
από leomatos88
Δευ 26 Ιαν 2026, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: 16. Tomasz Karol Kędziora

Και μόνο οι αναφορές που κάνεις παιχταρά μου στον τελικό της Κωνσταντινούπολης δείχνουν τη νοοτροπία και τη φιλοδοξία και το πνεύμα γενικότερα που υπάρχει σε αυτήν την ομαδάρα. Πρωταθλητής γαρ, με τον ΠΑΟΚ, με πολύ καλή καριέρα στην πλάτη σου, και σε υποτιμούμε κατά καιρούς (κι εγώ μαζί), αλλά ξέρει ...
από marsantos
Δευ 26 Ιαν 2026, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: 16. Tomasz Karol Kędziora

Πολύ ωραίο Κύριλλε.
Έχει και δεύτερο μέρος. Όταν το πάρεις χαμπάρι, βάλτο εδώ να το δούμε.
από Jean Valjean
Παρ 30 Ιαν 2026, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Έστω και δέκα ματς να έχεις δει στη ζωή σου, καταλαβαίνεις ότι ο διαιτητής ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και έβαλε σημάδι τον Ντέλια από την αρχή.
Αναρίθμητα τέτοια φάουλ και ανάλογες διαμαρτυρίες έγιναν από τους παίκτες της Λυών και δεν βγήκε κίτρινη. Βιάστηκε να βγάλει κίτρινη στον Γιακουμάκη και ...
από mpafos4
Δευ 02 Φεβ 2026, 17:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: 32. Greg Taylor

Έλεος!!!!

Βρήκαμε τον άνθρωπο τη φετινή χρονιά για να ικανοποιήσουμε την ανθρωποφαγία μας?