Η αναζήτηση βρήκε 175 εγγραφές
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Ο φορ πρέπει να σκίζει τα δίχτυα. Το ανεμικό σουτ του Γιακουμάκη, πήγε στα δύο δοκάρια, αν δεν κάνω λάθος, μπήκε μέσα μεν, δεν τα έσκισε δε. Προτιμώ Τσαλώφ.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Τι έβαλες ρε μλκ
Γκολ δήλωση έχω αυτοπεποίθηση ήρθα να σας γαμευσω
Γκολ δήλωση έχω αυτοπεποίθηση ήρθα να σας γαμευσω
- Δευ 20 Οκτ 2025, 13:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Δεν χρειάζεται να γίνει καμία μετάβαση, καμία αλλαγή, καμία αντικατάσταση... ΑΝ για όνομα του Θεού πάρουν επιτέλους χαμπάρι, πως αν του δώσουν ένα σωστά δομημένο ρόστερ και ένα μπάτζετ ανάλογα αυξημένο όσο των υπόλοιπων, η επιτυχία είναι σχεδόν δεδομένη.
Κανένας άλλος δεν μπορεί να μας το ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δεν ξέρω τι να γράψω.
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. Σήμερα έδειξες ότι είσαι από άλλο υλικό. Από αυτό το σπάνιο που είναι ελάχιστοι
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. Σήμερα έδειξες ότι είσαι από άλλο υλικό. Από αυτό το σπάνιο που είναι ελάχιστοι
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Ένα παιδί ξεχασμένο που δεν υπολογίζαμε και βγάζει τρελα στοιχεία, σίγουρα θέλει δουλειά, και παιχνίδια αλλά έχει πολύ καλή βάση. Δύο μεταγραφες που πέρυσι δεν ακούστηκαν καθόλου, φέτος αποδεικνύονται λιρα 100. ΠΑΒΛΕΝΚΑ-ΤΣΙΦΤΣΗΣ
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
ΣΟΚ!!!! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΤΡΙΚ ΒΙΕΙΡΑ
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Αν ο Κωστουλας κάνει 40εκ τότε πόσα κάνει ο Ντελιας ;;
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Αυτον τον παικτη, μια θα τον βριζεις μια θα τον αποθεωνεις...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί στα 45 χρόνια μου άλλο παίκτη να μπαίνει έτσι από το πουθενα σε τέτοια ηλικία σε 3 ματς φωτιά να έχει τέτοια απόδοση κ να είναι τέρας ψυχραιμίας .είναι αφύσικα αυτά που κάνει!!! Εκπληκτικός χίλια μπράβο
- Παρ 24 Οκτ 2025, 09:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι πολυ δυσκολη η διαχειριση απο εδω και στο εξης γιατι ειναι τερμα. Δεν ειναι χαφ η παικτης που παιζει μεσα που ευκολα μπορει να παρει ματς.
Ουτε ειναι λογικο για τερματα να τα πηγαινεις μια-μια αλλα δεν γινεται και αυτον τον τερματοφυλακα να τον γυρισεις στον παγκο και να δει 20 ματς σερι απο ...
Ουτε ειναι λογικο για τερματα να τα πηγαινεις μια-μια αλλα δεν γινεται και αυτον τον τερματοφυλακα να τον γυρισεις στον παγκο και να δει 20 ματς σερι απο ...