Μιας και απ' ότι φαίνεται ολοκληρώνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός, δεν θεωρώ πως ήταν ένα τρομερά επιτυχημένο μεταγραφικό καλοκαίρι για την ομάδα μας, ούτε ότι εντυπωσιάστηκα κλπ .
Χρονολογικά να τα δούμε ξεκινήσαμε με τις επιλογές Κένι και Τέιλορ. 2 ελεύθεροι με καλά βιογραφικά όπου ο 2ος αποτελεί ...
Η αναζήτηση βρήκε 162 εγγραφές
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Πήγε ο Καρίμ Ανσαριφαρντ σε αυτούς;
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
MVP Pavlenka. Runner up λογω γκολ ο καμαρα. ΠΟΥΛΕΝΑΡΑ ο Κοκακιας κεννυ.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 08:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Εγω ειμαι πεπεισμενος οτι ο μονος τροπος να μπουμε σε ομιλο τσουλου ειναι να σηκωσουμε το Γιουροπα. 

- Σάβ 16 Αύγ 2025, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ. 21/08
Εγώ πάντως να πω ότι την καλή βαθμολογική συγκομιδή που έχουμε σήμερα, την φτιάξαμε από το Κόνφερενς.
Τόσο καλή, που πέρσι θα ήμασταν ισχυροί και στους τρείς γύρους των προκριματικών του τσλ.
Δεν λέω ότι το προτιμώ κλπ, αλλά ας μην το βλέπουμε σαν ένα αναγκαίο κακό αλλά μια ευκαιρία (αν μας δωθεί ...
Τόσο καλή, που πέρσι θα ήμασταν ισχυροί και στους τρείς γύρους των προκριματικών του τσλ.
Δεν λέω ότι το προτιμώ κλπ, αλλά ας μην το βλέπουμε σαν ένα αναγκαίο κακό αλλά μια ευκαιρία (αν μας δωθεί ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Αν είναι αυτές οι ομάδες πάντως δεν υπάρχει μισή ομάδα που να πεις οκ την έχω εύκολα όπως πέρσι η Ρίγα
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εν τω μεταξύ, αν το ανοίξεις όλο, μόνο τα σκουλήκια από την απίθανη Σλάβεν Μπελούπο έχουν αποκλειστεί από Κροάτες, όλοι οι άλλοι τους κάναν κηδείες

- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Μπράβο κύριλλε...... απών από τα πολύ κρίσιμα προκριματικά της Ευρώπης.... και με θλάση κατά την προετοιμασία....(!!!!!!!!!!!!!!!!)….......
Sorry αλλά ψηφίζω χατσιδη......
Ναι επιλογή του ήταν φίλε, λογικά πανηγυρίζει τώρα που έμαθε τα ευχάριστα νέα της θλάσης.
A new El Kadouri is born ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Ρε αυτός δε μιλάει σαν ποδοσφαιριστής, βγάζει μια άλλη καλλιέργεια
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Στη τελευταία ερώτηση με συγκίνησε ο μπαγασας...
Να ξέρετε εκτός από τις μανουλες των άλλων , θα κλάψουμε και εμείς για αυτόν τον παίκτη.
Είμαι 150% σίγουρος ότι θα πιάσει ο παίκτης... Ο Θεός να τον έχει γερό!
Να ξέρετε εκτός από τις μανουλες των άλλων , θα κλάψουμε και εμείς για αυτόν τον παίκτη.
Είμαι 150% σίγουρος ότι θα πιάσει ο παίκτης... Ο Θεός να τον έχει γερό!
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο φορ πρέπει να σκίζει τα δίχτυα. Το ανεμικό σουτ του Γιακουμάκη, πήγε στα δύο δοκάρια, αν δεν κάνω λάθος, μπήκε μέσα μεν, δεν τα έσκισε δε. Προτιμώ Τσαλώφ.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι έβαλες ρε μλκ
Γκολ δήλωση έχω αυτοπεποίθηση ήρθα να σας γαμευσω
Γκολ δήλωση έχω αυτοπεποίθηση ήρθα να σας γαμευσω