Η αναζήτηση βρήκε 571 εγγραφές

Return

από shogoon
Σάβ 09 Αύγ 2025, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

burbu έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:52 Η ιστορία επαναλαμβάνετε, κάποτε είχαμε Παπα τον ζαλαγετα τώρα έχουμε τον Ζαφείρη :opaokara:
Ο Ζαλαγετα για εμάς τους 45+ θα είναι ο υπέρτατος παπάς που μπροστά του ο Ζαφείρης δεν πιάνει μία. Είναι συναισθηματικοι οι λόγοι.
από DamoN
Σάβ 09 Αύγ 2025, 11:42
Jump to forum
Jump to topic

Ισχύει και για τους 35αρηδες
Αρκεί βέβαια για να είναι πάντα ο υπέρτατος να μην λέμε ζαλαγιετα σκέτο αλλά φονσεκα - ζαλαγιετα
από Unpsofable78
Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:28
Jump to forum
Jump to topic

Βγαίνει πλέον κι από άλλα μέσα ότι υπάρχει οριστική συμφωνία και ο παίκτης αναμένεται Θεσσαλονίκη άμεσα.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι δεν υπάρχει αναφορά σε ρήτρα και το ποσό αυτής. Είχα κάποιες αμυδρές ελπίδες να είναι είτε χαμηλή, είτε να ισχύουν τα περί λύσης του συμβολαίου.

Στα ...
από JohnDag
Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Ω ρε μάνα μου και να μας έλεγαν πριν 4-5 χρόνια ότι έρθει μια μέρα όπου ο ΠΑΟΚ θα δώσει το μεγαλύτερο του συμβόλαιο στον Γιακουμάκη το οποίο θα είναι 1,8

Χαμός θα γινότανε ξεκάθαρα.

Αλλά μέσα σε αυτά τα 4-5 χρόνια αυτό το παλικαράκι δούλεψε πάνω στις αδυναμίες του, βελτίωσε αυτά που ήδη έκανε ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:09
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά παίζει το 90% εδώ μέσα να βλέπουμε με καλό μάτι τον Γιακουμάκη. Η φετινή μεταγραφική περίοδος έχει πάρα πολλά στραβά, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε πως όσοι όντως ήρθαν, φαίνεται να είναι καλές περιπτώσεις.
από Unpsofable78
Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:14
Jump to forum
Jump to topic

Το μοναδικό στραβό που υπάρχει σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο είναι η όποια καθυστέρηση στις κινήσεις για φορ χαφ και στόπερ.

Όλες όσες έχουν γίνει πάντως είναι τουλάχιστον στην σωστή κατεύθυνση και θεωρητικά ορθολογικες επιλογές. Όλα βέβαια στο χορτάρι θα κριθούν.
από Nikos 74
Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Η σωστή αρχή σε κάθε μεταγραφική περίοδο είναι το ξεσκαρτάρισμα. Μέχρι στιγμής καλά πάμε, με λίγα ακόμα βαρίδια να φεύγουν θα πάρουν άριστα.
Έχετε πάρει χαμπάρι ένα παιδομάζωμα που έγινε από τον ΠΑΟΚ Β; Μακάρι να βγάλουμε διαμαντάκια για την πρώτη ομάδα.
από Psagmenos4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:46
Jump to forum
Jump to topic

Ίσως η μόνη λογικη σε όλο αυτό να είναι ότι ο Ιβάν θέλει να σκάσει βόμβα την ώρα που ο ΑΣ θα πάει να τον βγάλει σκάρτο την Δευτέρα.
από ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ
Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:53
Jump to forum
Jump to topic

Πως πήγαμε από την ανάγκη πώλησης του Ντέλια λόγω έλλειψης ρευστότητας, στην πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Λίγκας. Πραγματικά δεν βγαίνει κανένα νόημα σε όλα αυτά.
από Γερασίμου
Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

Umberto Ecco: τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις. Τουλάχιστον μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο λέω εγώ.
Σ/Κ είναι και Σαββατόβραδο με Αυγουστιάτικη πανσέληνο (λάθος έκανα χθες που νόμιζα ότι ήταν στις 8/8). Όσοι είμαστε παραλιακά ας απολαύσουμε την υπέροχη Ελληνική θάλασσα, τον σεβασμό μας και τις ευχές ...
από nunies4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:35
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:53 Πως πήγαμε από την ανάγκη πώλησης του Ντέλια λόγω έλλειψης ρευστότητας, στην πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Λίγκας. Πραγματικά δεν βγαίνει κανένα νόημα σε όλα αυτά.
Ένα ποντιακό κεφάλι δρόμος
από nunies4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:03
Jump to forum
Jump to topic

Κ εσυ πως το εμαθες αν επιτρεπεται?

Ούτε εγώ έχω μάθει ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής αλλά ας πούμε πως έχω κάτι σαν γνωστό μου, τώρα τι δουλειά κάνει αυτός για τον ΠΑΟΚ κτλπ δεν θέλω να αναφέρω αλλά είναι έμπιστη πηγή.

"Ας πούμε ότι έχω κάτι σαν γνωστό μου" :lol: . Τον γνωστό τον είχες ...
από Panx Romana
Παρ 15 Αύγ 2025, 08:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

Καλημέρα σε όλους
Χρόνια πολλά σε όσους και σε όσες γιορτάζουν
Μεγάλη γιορτή σήμερα
από ΑποστόληςΑ
Παρ 15 Αύγ 2025, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Ιδιαίτερα στις Μαρίες, τις Παναγιώτες, τις Δέσποινες, τους Παναγιώτηδες και τους Μάριους!

Πολύ μεγάλη η γιορτή σήμερα! Να φανταστεί κανείς ότι σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας, δύο μόνο τάφοι όταν ανοίχτηκαν βρέθηκαν κενοί: Του Χριστού και της Παναγίας.
από prist64
Παρ 15 Αύγ 2025, 11:12
Jump to forum
Jump to topic

Χρονια Πολλα σε ολο τον κοσμο
η Παναγια να μας σκεπαζει

Αποστολη μπορεις να απολαμβανεις τις διακοπες σου
ολα ειναι τακτοποιημενα